RaverWild Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 Предполагам че няма някой, дето му са се давали по $1500 са не-разписана или по близо $12000 за тръмпарка с автограф, уж "лимитирана" и реално китайско производство. Ако някой не е запознат със случая: 1 1 1 Цитирай
TONY Отговорено Март 21 Отговорено Март 21 Аз съм фен на Тръмп, искам една безплатна. pleace! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 21 Отговорено Март 21 Тука има подробно демо. TL:DW; Компромисна електроника, bolt-on закрепване на грифа към тялото, посредствени ключове, не кой знае какви адаптери ... не си заслужава $1500 според мен за звука и изработката, за политическата принадлежност, artwork-а и колекционерството – може би. 1 Цитирай
TONY Отговорено Март 21 Отговорено Март 21 Точно си мислех, че е 300-400 долара и човека от клипа го потвърди.... 1 Цитирай
Ламби Отговорено Март 21 Отговорено Март 21 Е то хората произвели тоя модел са наясно,че няма да се купуват музиканти.Музикантите търсят Хай енд инструменти без значение какво пише на хедстока и каква картинка има на топа.Надявам се Тръмп да завърши започнатото. 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 22 Отговорено Март 22 (Редактирано) Посредствен инструмент, точно като този, в името на когото е създаден. Струва колкото парите си. Ако ми го подарят - ще го взема ... за разпалки на барбекюто и от любов към въпросния ... Редактирано Март 22 от Jordan_J 2 1 3 Цитирай
Лими Отговорено Март 24 Отговорено Март 24 (Редактирано) ☝️Идейно е да се правят музикални инструменти с логото на безнадеждно тъпи и опасно вредни политици. И аз бих желал като подарък за барбекюто ми мандолина с логото на Бурсула фон дур Лайнен или кака Калас, а може и нашенски мутробас тип Бо.Бо. или Де.Пе. 😁 Ето как и тук политиката неусетно и неизбежно се прокрадва с езоповски език. Редактирано Март 24 от Лими 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 24 Отговорено Март 24 Колеги, бих желал да помоля да коментираме само техническите/звуковите качества на инструмента и да оставим политиката настрана. Форумните правила са написани, за да се спазват. 1 Цитирай
Recommended Posts