Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Предполагам че няма някой, дето му са се давали по $1500 са не-разписана или по близо $12000 за тръмпарка с автограф, уж "лимитирана" и реално китайско производство.

Ако някой не е запознат със случая:

Отговорено

Тука има подробно демо. TL:DW; Компромисна електроника, bolt-on закрепване на грифа към тялото, посредствени ключове, не кой знае какви адаптери ... не си заслужава $1500 според мен за звука и изработката, за политическата принадлежност, artwork-а и колекционерството – може би.

Отговорено

Точно си мислех, че е 300-400 долара и човека от клипа го потвърди....

Отговорено

Е то хората произвели тоя модел са наясно,че няма да се купуват музиканти.Музикантите търсят Хай енд инструменти без значение какво пише на хедстока и каква картинка има на топа.Надявам се Тръмп да завърши започнатото.

Отговорено (Редактирано)

Посредствен инструмент, точно като този, в името на когото е създаден. Струва колкото парите си. :) Ако ми го подарят - ще го взема ... за разпалки на барбекюто и от любов към въпросния ... :)

Редактирано от Jordan_J
Отговорено (Редактирано)

☝️Идейно е да се правят музикални инструменти с логото на безнадеждно тъпи и опасно вредни политици. И аз бих желал като подарък за барбекюто ми мандолина с логото на Бурсула фон дур Лайнен или кака Калас, а може и нашенски мутробас тип Бо.Бо. или Де.Пе. 😁

:offtopic-001: Ето как и тук политиката неусетно и неизбежно се прокрадва с езоповски език. :rulez:

Редактирано от Лими
Отговорено

Колеги, бих желал да помоля да коментираме само техническите/звуковите качества на инструмента и да оставим политиката настрана.

Форумните правила са написани, за да се спазват. :rulez: