Jo21 Отговорено Август 28, 2025 Автор Отговорено Август 28, 2025 Направо им я върнах тая пущина на emag..сега или ще продавам интерфейса и ще търся същия с usb или ще продам компютъра и ще взема един mac с thunderbolt... Цитирай
Koobenot Отговорено Август 28, 2025 Отговорено Август 28, 2025 Затруднявам се да разбера защо не вземеш един Фокусрайт с достатъчно брой канали или нещо аналогично и да бичиш, а се занимаваш с някакви geek-овски карти ... Цитирай
Jo21 Отговорено Август 28, 2025 Автор Отговорено Август 28, 2025 Ами защото вече купих Clarett 8pre и октопре, но 8pre-то се оказа с thunderbolt, а вече го бях платил.. не знам защо се заблудих,че е с usb… моя е грешката 1 Цитирай
synchu Отговорено Август 29, 2025 Отговорено Август 29, 2025 Dual захранващия кабел е необходим само, ако ще се използват power supply възможностите на портовете, доколкото прегледах по диагонал документацията на картата. Другият въпрос (който беше споменат по-горе), е че захранващия блок трябва да има подходящ изход. И последно тези 6 пинови изходи са страшна тъпотия от страна на Гигабайт.... По принцип в BIOS-a на дъното би следвало да има някакви настройки, за да се подкара Thunderbolt-а. Като цяло не е такава драма да се подкара нещото, но си изисква занимавка и ако нямаш познания в областта си е направо дразнещо. Иначе и Claretta e Focusrite и със сигурност е по-добър от Scarlet ...и комбинацията с Octopre си е супер. 2 Цитирай
Jo21 Отговорено Септември 1, 2025 Автор Отговорено Септември 1, 2025 Малеее съвсем забравих за bios-а, а вече пратих картата към емаг Цитирай
Koobenot Отговорено Септември 1, 2025 Отговорено Септември 1, 2025 ^ Карай да върви, не е било писано, взимай следващата и твори! Цитирай
Jo21 Отговорено Септември 1, 2025 Автор Отговорено Септември 1, 2025 Ами..да. Само че в момента се разправям с емаг, че и те направиха една бъркотия, пращаха куриери до нас пък ме накараха да я пращам по Еконт, абе цял цирк стана.. 1 Цитирай
Maestroto Отговорено Септември 7, 2025 Отговорено Септември 7, 2025 (Редактирано) А, защо не си спестиш главоболията и не се хвърлиш на една М1, щом картата ти е тъндърболт? За около 600 лв може да се намери 16 гигабайтова, която е повече от достатъчна. За около 1200 ще се намери и М4.... все пак за мен това е правилната машина за аудио/видео и тъндърболта ти е нативен... Редактирано Септември 7, 2025 от Maestroto 2 Цитирай
Jo21 Отговорено Септември 20, 2025 Автор Отговорено Септември 20, 2025 Ами може.. трябва да продам или да разменя компютъра ми обаче.. тия гламасоци от емаг ми изгубиха пратката между другото.. 1 Цитирай
Recommended Posts