Jump to content
Българският форум за музиканти

Jo21

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Jo21

  1. Здравейте, обръщам се към вас с молба за съвет. Въпросът ми е следният: Завършил съм музикално образование в Пловдив (бакалавър) и звукорежисура в София (магистър) като в момента работя за една от медиите като звукорежисьор в София. Въпросът е там, че финансово хич не ми е изгодно да стоя на това работно място и в София като цяло. Имам два въпроса. Къде и как мога да намеря работа в Пловдив по тази специалност, къде има свободни места, като давам приоритет към медии. Другият ми въпрос, по който ще се коментира повече със сигурност е - има ли смисъл да си направя собствено звукозаписно студио тъй като имам някакви спестявания и мога да направя нещо прилично, но нямам опит от към бизнес страната на професията и не знам ще има ли някаква възръщаемост изобщо, ако някой има опит нека сподели. Става на въпрос за Пловдив и само за Пловдив тъй като жилището ми е там, а и по други причини искам да се върна да живея там. Просто не ми излиза сметакта да стоя на квартира в друг град и да пътувам всяка седмица на обратно. Благодаря.
  2. Практическия ми изпит е запис от избрани от мен музиканти,музикален състав в университета. Все още не сме уточнили всичко по тезата, но благодаря за предложението и за съвета.
  3. В НМА ще я защитавам. Всяка помощ е добре дошла, да.
  4. Здравейте, тази година завършвам магистър по тонрежисура и имам практически изпит и защита на магистърска теза. Търся помощ в това как да бъде изградена тезата като структура така и в помощ на намиране на адекватни материали на български тъй като на английски има много, но толкова обемен текст хич не ми се превежда. Темата която съм избрал е проста - микрофони и запис на стерео със стерео двойки микрофони и от части акустика. До тук добре, но... половината ми лекции съм ги затрил някъде, а материалите в интернет за много разпиляни и ми е трудно да ги структурирам в такъв труд, а материалите на български са твърде оскъдни или просто не мога да намеря. Молбата ми е, ако някой знае къде мога да намеря или има адекватни материали по темата да сподели. Може да ми препоръчате адекватно структурирани учебници както и он-лайн материали. Всички съвети са добре дошли. Благодаря ви!
  5. Имам по 43 минути средно на ден свободно време… за това питам тук..
  6. Всъщност реших да отделя около 1000лв харесах си 2 Ibanez-a-jem junior и rh550xh-rsp със 30 прагчета. другата седмица ще разгледам и още сигурно. Какво мислите за тези?
  7. Здравейте,искам да закупя китара и имам нужда от помощ. Свиря около 10 години и имам две-едната стаг за 200лв и един Jackson със спукан гриф,имам нужда от нов читав инструмент… Въпроса е там,че повече от 5-600лв не мога да отделя,а втора ръка малко ме е страх да купувам защото има доста ментета,но пък нова за тези пари няма да е хич впечатляваща. Приемам съвети и предложения. Главно търся Stratocaster и свиря класически рок и блуз,тук там джаз..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.