DANEV Публикувано Април 29, 2024 Публикувано Април 29, 2024 Една любима композиция на The Aristocrats - "Flatlands". Вариант 1 - Изсвирено през Mesa Boogie Lonestar Special 1X12. Вариант 2 - Изсвирено през Roland JC- 40. Китарата е Fender Stratocaster Custom Shop Limited Edition 1957. и Вариант 3 Мисля, че свиря с Роланда тук, китарата е направена от Ясен Герасимов. Кой вариант ви допада най-много? Приятно слушане! 2 Цитирай
musicman Отговорено Април 30, 2024 Отговорено Април 30, 2024 На мен 1 и 3 ми харесват най-много като звук. Като свирене - респект! Съжалявам, че не успях да дойда да те гледам на трибюта на Pink Floyd. 1 Цитирай
DANEV Отговорено Април 30, 2024 Автор Отговорено Април 30, 2024 Много благодаря! Надявам се за напред да има продължение трибюта... Цитирай
Koobenot Отговорено Май 4, 2024 Отговорено Май 4, 2024 1 и 3 и на мен. В двойката Роланд-а ми звучи малко анемично/стерилно, в 3-ката ако си го ползвал комбинацията китара/усилвател ми допада повече. Свиренето както обикновено е безупречено, респект! 1 Цитирай
Recommended Posts