DANEV Публикувано Април 29 Публикувано Април 29 Една любима композиция на The Aristocrats - "Flatlands". Вариант 1 - Изсвирено през Mesa Boogie Lonestar Special 1X12. Вариант 2 - Изсвирено през Roland JC- 40. Китарата е Fender Stratocaster Custom Shop Limited Edition 1957. и Вариант 3 Мисля, че свиря с Роланда тук, китарата е направена от Ясен Герасимов. Кой вариант ви допада най-много? Приятно слушане! 2 Цитирай
musicman Отговорено Април 30 Отговорено Април 30 На мен 1 и 3 ми харесват най-много като звук. Като свирене - респект! Съжалявам, че не успях да дойда да те гледам на трибюта на Pink Floyd. 1 Цитирай
DANEV Отговорено Април 30 Автор Отговорено Април 30 Много благодаря! Надявам се за напред да има продължение трибюта... Цитирай
Koobenot Отговорено Май 4 Отговорено Май 4 1 и 3 и на мен. В двойката Роланд-а ми звучи малко анемично/стерилно, в 3-ката ако си го ползвал комбинацията китара/усилвател ми допада повече. Свиренето както обикновено е безупречено, респект! 1 Цитирай
Recommended Posts