Jump to content
Българският форум за музиканти

Имам идея, търся всичко останало.


Recommended Posts

Търся малко по- читав аранжимент, текстообработка, оркестрация (още двама- трима- пет) и оферти за запис в някакво студио на следното:

https://dox.abv.bg/download?id=68e2f8699f# - Линк за сваляне

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Добре де, може да споделите и впечатления. Парчето е прекалено завършено и му липсва потенциал за повече? Тая ралта с текстообработката ще е тегава, а субдоминантата не си е на мястото? Просто не струва, ко са прайш на свирец?...
Баси мълчанието, майна....

Link to comment
Share on other sites

Аз лично не бих отворил такъв линк. Има SoundCloud, има YouTube и т.н. медии, които като ги постнеш в темата и се показва play бутон, само го натискаш и тръгва. Но остави, че ме затрудняваш за да ти чуя парчето, то е и опасно да сваляш разни файлове от нета и да ги изпълняваш на компютъра си. Ако аз искам някой да чуе моето парче не бих го затруднявал с нищо. Но ти си знаеш.

Link to comment
Share on other sites

Направи си таен линк в YouTube и ще може да се вижда само от който го знае. Демек като го сложиш тук, ще се вижда само от хора, които гледат форума.

Link to comment
Share on other sites

Парчето си е добре за стила, то дори и така си звучи добре, просто можеш да го запишеш по-качествено. Вече не знам какво искаш да стане като краен резултат? Но със сигурност така имаш много по-голям шанс да си намериш съмишленици от колкото преди с линка :)

Ако не си намериш хора, можеш да пробваш със софтуер, например Band In A Box. Той ще ти изсвири всички инструменти, само му задаваш акордите и можеш да избираш между хиляди стилове. 

Имай в предвид, че това си е специфичен стил, за който ти трябват хора, които го харесват, слушат, свирят и т.н. за да ти помогнат.   

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.