Ламби Отговорено Май 21, 2023 Отговорено Май 21, 2023 Тая китара как е с интонацията нещо неестествено ми се струва положението на седлата?Инак страхотно изглежда и вероятно е винаги настроена. 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Май 21, 2023 Автор Отговорено Май 21, 2023 Всичко й е наред, защо неестествено? Цитирай
Ламби Отговорено Май 21, 2023 Отговорено Май 21, 2023 При правилна интонация седлата изглеждат почти винаги в два успоредни диагонала.Разбира се всичко това е условно за всеки инструмент.Ако тона на 12 праг и на свободна струна е равен на всички струни всичко е ОК. Цитирай
Voidhanger Отговорено Юни 8, 2023 Автор Отговорено Юни 8, 2023 Въпреки всичко я пратих на процедури при Стефан Кудев, който разбира се свърши отплична работа, както винаги. Имаше прагчета за изравняване. До тук, това е китарата, която най-точно и наживо ми отъждествява предствата в главата как трябва да се усеща една китара за мен. Въпреки ненормално ниския екшън( 0.8 мм на първа и 1.1мм на шеста) всичко е изпънато по конец, грифа е 100% прав, свири се супер лежерно (може би и заради големите прагчета), няма бъз, няма шум. Просто перфектно. Цитирай
solo5 Отговорено Юни 8, 2023 Отговорено Юни 8, 2023 Честито и с радост да си я ползваш! Голяма красавица е! 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Юни 9, 2023 Автор Отговорено Юни 9, 2023 Преди 11 часа, solo5 написа: Честито и с радост да си я ползваш! Голяма красавица е! Благодаря! Наиситина е красавичка. Цитирай
ven555 Отговорено Юни 21, 2023 Отговорено Юни 21, 2023 Моята е EC1000 SW с активни EMG,много съм доволен от качеството на изработка. 1 Цитирай
Recommended Posts