Rezachka Публикувано Март 30, 2023 Публикувано Март 30, 2023 Здравейте, реших да пиша в говорилнята, защото ми се стори малко несериозно за другите раздели, но пък аз напълно сериозни питам: Знаете ли от къде да намеря капачки за копчетата на фитсуича? От този тип За някъде из нашенските магазини питам. Цитирай
Koobenot Отговорено Март 30, 2023 Отговорено Март 30, 2023 (Редактирано) Предвид цената на същите в НадалиЕскпрес ми се струва крайно неоправдано да ги вземаш от БГ магазин, освен ако случаят не е от тип: "За участието през уикенда ми е супер важно да има бембяно по сцената". Редактирано Март 30, 2023 от Koobenot Цитирай
Rezachka Отговорено Март 30, 2023 Автор Отговорено Март 30, 2023 Всъщност ми трябват за вкъщи. Без обувка суичовете са супер неудобни за натискане. Като се замисля, май си е удобство, за по-лесно разпознаване на пресет/ефект да се обозначат с цветове на футсуича. Може и да поръчам от чайна, но последната поръчка дойде при мен за невероятните шест месеца, три от които се оказа че е висяла някъде в бг пощи. Не че са ми спешни, но ще прежаля 10-15лв за удобството. Цитирай
yamaha Отговорено Март 30, 2023 Отговорено Март 30, 2023 (Редактирано) преди 12 минути, Rezachka написа: Може и да поръчам от чайна, но последната поръчка дойде при мен за невероятните шест месеца, три от които се оказа че е висяла някъде в бг пощи. Само да вметна за информация...и аз съм имал поръчки, бавещи се 2-3 месеца, но беше основно преди и най-вече по време на ковид кризата. От много време всичко, което поръчвам от там идва между 2 седмици и най-много месец. П.П. Ония от линка в първия ти пост някакви шегаджии ли са? Цитат цветни капачки за бутони Не стават за ядене, опитахме! Редактирано Март 30, 2023 от yamaha 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 30, 2023 Отговорено Март 30, 2023 Аз също не съм имал проблеми с НадалиЕкспрес, чакам 2, максимум 3 седмици. 1 Цитирай
Bogomila Отговорено Март 30, 2023 Отговорено Март 30, 2023 Аз си поръчах от Thomann ( през Динакорд доставката е 10лв ) : https://www.thomann.de/gb/search_dir.html?sw=Footswitch Topper&smcs=ea48b4_3483 1 Цитирай
axel Отговорено Март 30, 2023 Отговорено Март 30, 2023 Тези капачки ги има налични в магазина от линка, това че пише изчерпани е грашка, може да им пишеш на мейла. 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 1, 2023 Отговорено Април 1, 2023 На 30.03.2023 г. at 20:29, Bogomila написа: Аз си поръчах от Thomann ( през Динакорд доставката е 10лв ) : https://www.thomann.de/gb/search_dir.html?sw=Footswitch Topper&smcs=ea48b4_3483 беше безплатна,явно държат да ни пращат в Алиекс,лошо нема,там е в пъти по-евтино,а качеството отдвна е на ниво. Цитирай
yamaha Отговорено Април 1, 2023 Отговорено Април 1, 2023 Преди 3 часа, Hillbilly написа: беше безплатна,... Все още е, само че над 50 лв. ( и преди си беше така). Цитат Транспортът за доставки на стойност над 50.00 лв. и със стандартни размери и тегло до 31 кг. бруто на територията на Република България е безплатен. Цитирай
Rezachka Отговорено Април 3, 2023 Автор Отговорено Април 3, 2023 (Редактирано) Не ми се отваря нова тема, ще питам тук. Някой случайно да прави стикери, или да знае къде мога да си поръчам стикери? Става въпрос че фабричните надписи на BOSS GA-FC не отговарят на това което всъщност управляват, когато е свързан с Katana MK II. И нямам оригиналните стикери, с които изглежда така: снимка 1, снимка 2. Редактирано Април 3, 2023 от Rezachka Цитирай
Rezachka Отговорено Април 3, 2023 Автор Отговорено Април 3, 2023 Иначе относно капачките за които направих темата, axel е прав, има ги в магазина. Благодаря на всички за отговорите. Опитах се да ги наглася спрямо цветовете както са в софтуера на катаната: Сега само това че надписите над копчетата не отговарят малко ми предизвиква ОКР. 1 1 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Април 3, 2023 Отговорено Април 3, 2023 Plot twist: Осъждаш Mooer, че са ти предизвикали ОКР и с изплатените обезщетения те ти правят custom процесор Rezachka series, където цветовете на бутоните и имената на лейбълите съвпадат. 1 Цитирай
Recommended Posts