rotten_perish Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 мога да ви кажа че китара е пълен боклук! не че съм я виждал ама нали знаете- това грозде е кисело Цитирай
bluesman Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Горер, Като гледам последната ти снимка виждам че си направил малка гресшка. Второто парче от ляво на дясно трябваше да го обърнеш с горната страна да сочи на долу.Иначе другите по случайност си ги налучкал като посоки Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 3, 2007 Автор Отговорено Юли 3, 2007 Горер,Като гледам последната ти снимка виждам че си направил малка гресшка. Второто парче от ляво на дясно трябваше да го обърнеш с горната страна да сочи на долу.Иначе другите по случайност си ги налучкал като посоки За коя последна снимка става въпрос? Цитирай
bluesman Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Извинявай че не уточних. Става въпрос за втората снимка на коментар 15 от първата страница на дискусията. не сум обърнал внимание че страниците са станали толкова много > > > > > > > > > И хоп!Дъските са слепени в монолитно парче благодарение на бруталната епоксидна смола. Реших да си взема електрическо ренде, за да изравня дъските - не ми се занимава с дърводелци. Проблемът е, че това ренде, което си бях харесал наскоро леко и небрежно е станало с 35 лева по-скъпо и ще ме хванат за кура да ме разходят. Ще търся нещо с по-близка до реалната цена и след като го купя ще продължа с дялкането на китарата. А може и да се впусна в екстремности и да рендосам с обикновено ръчно ренде. Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 А за такова мислил ли си ? Не. Извинявай че не уточних.Става въпрос за втората снимка на коментар 15 от първата страница на дискусията. не сум обърнал внимание че страниците са станали толкова много > > > > > > > > > И хоп!Дъските са слепени в монолитно парче благодарение на бруталната епоксидна смола. Реших да си взема електрическо ренде, за да изравня дъските - не ми се занимава с дърводелци. Проблемът е, че това ренде, което си бях харесал наскоро леко и небрежно е станало с 35 лева по-скъпо и ще ме хванат за кура да ме разходят. Ще търся нещо с по-близка до реалната цена и след като го купя ще продължа с дялкането на китарата. А може и да се впусна в екстремности и да рендосам с обикновено ръчно ренде. Мислих за разположението на шарката преди да слепя, но подредбата на тези гредички няма особено значение, защото са почти изцяло издълбани и в тях е вградена буковата дъска. Освен това са стегнати между няколко слоя буков шперплат. Те са там колкото да придадат някаква форма. Един вид като некфа рамка са. Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Ко стана с бриджа?Намерили и питали за цена в райзинг.... Питам защото може и на мен да ми потрябва такова нещо и да знам..... Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 Ко стана с бриджа?Намерили и питали за цена в райзинг.... Не На този етап нямам нито бридж, нито гриф. В xxxx нямат Tune-O-Matic бриджове в момента. Все повече е замислям дали да не ползвам фендерски тип бридж - лесно се напасва спрямо всякакъв вид радиус на фингърборда и май дав аповече състейн. Но едва ли ще имат черен. То не пречи да се попита де. Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 Имат черен - 15лв Еми май ша взема такъв. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Да уточня - за такъв тип става дума , да не стане объркване . Доставят със Спиди , пазарувал съм оттам . Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 Да, за този вид бридж ми е думата. Ако имат черни, ще взема един. Пък и изглежда са по-евтини, щото на Tune-O-Matic бриджовете само стоп бара им е 15 лева, отделно самият бридж, а при фендерските 15 лева е цялата хава. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Аз купих преди време черен , имат и хром . Иначе според мен тюн-о-матик-а освен , че е грозен , ами е и неудобен за настройка . Аз също бих взел фендер хардтейл . Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 А трайно ли е черното покритие на този бридж, който си взел? В смисъл, дали се износва или излющва бързо? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Зависи какво го правиш . Ако не драскаш с метални предмети (часовници , гривни , синджири) е трайно . Прилича на прахово боядисвано , но се съмнявам , че за 15 лв. е минал през такова нещо . Цитирай
Recommended Posts