RevelanFriedman Отговорено Декември 13 Отговорено Декември 13 (Редактирано) @TONY Знам за квадратчето и uninstall но в случая за този амп и за другия (Pacific Dual Tremolo 100W Black) като се опитам да го деинсталирам ми дава просто "failed to uninstall....". Да стоят , не ми пречи. Забравих да кажа че имам и Marshall Silver Jubilee... Иначе за Hiwatt не се притеснявам. Във фрактала, модела ми звучи достатъчно добре. Ето ти тест на динамиката му като единствено свиря по-тихо и вървя към по-силно (не въртя волюм пота): Редактирано Декември 13 от RevelanFriedman 2 Цитирай
RevelanFriedman Отговорено преди 9 часа Отговорено преди 9 часа Ами не знам дали някой е правил тук демо на SIM1 XT+ емулатора за китари. Sim1 работи като замества в реално време звук от една китара (източник) с друга (таргет) тъй като на двете им е направен отпечатък и се знае от какъв източник трябва да се направи какъв таргет (двете са известни в уравнението , търси се разликата в сигнала който да се насложи върху източника за да звукне като таргета). Ето тук демо (импровизация) как обръщам моята китара Cort X700 Duality II на Friedman Vintage T като звук (neck -> neck). Няма доловима латенция (свиря на места доста бързо и ако имаше щях да усетя). A ето и демо на само някои от стотиците китарни емулации които имам: Eто и китарните емулации които имам: 1 Цитирай
Recommended Posts