White Angel Отговорено Юни 30, 2016 Отговорено Юни 30, 2016 Търся миди на Dobro jutro pijanice! ИМАМ , Как да се свържем??? totalmk@ymail.com Това е мейла ми,благодаря предварително! Изпратих ти мейла, ако го няма казвай и ще повторя??? Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Юли 1, 2016 Отговорено Юли 1, 2016 Здравейте, колеги! И аз се включвам от Канада. От две години не съм пипвал инструмент, но от няколко дни вече имам Korg PA 600 и имам спешна нужда от сетове за народна музика. Ще съм ви много благодарен (не само аз но и цялата българска общност в Монреал),ако някой има и ми изпрати такъв сет за този модел. Благодаря предварително. e-mail dimitrov_dai@yahoo.com. Имам каквото ти е нужно но не разбирам на yahoo.com така че ако искаш нещо пиши ми на Skype -> purwi4na123 или пък ако искаш ме намери на email -> daki4a_daki4a@abv.bg .... Цитирай
georgigarkov Отговорено Юли 3, 2016 Отговорено Юли 3, 2016 Здравейте! Търся миди файлове или ритми за кючеци! някой може ли да ми помогне Благодаря предварително! Цитирай
Svetlio Klavir Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 Здравейте! Търся миди файлове или ритми за кючеци! някой може ли да ми помогне Благодаря предварително! Имам,но най-вероятно ще тряя да ги конвертнеш за твоя клавир(мисля че е70-ка беше). Цитирай
Svetlio Klavir Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 Търся миди на Dobro jutro pijanice! ИМАМ , Как да се свържем??? totalmk@ymail.com Това е мейла ми,благодаря предварително! Изпратих ти мейла, ако го няма казвай и ще повторя??? Благодаря ти,колега за мидито.Относно твоя въпрос-нямам бг миди файлове,може би 1-2 само. Цитирай
White Angel Отговорено Юли 4, 2016 Отговорено Юли 4, 2016 (Редактирано) ^ Ок, няма проблеми ..... Редактирано Юли 12, 2016 от musicman Не цитирай предходно мнение! Цитирай
skostadinov Отговорено Юли 10, 2016 Отговорено Юли 10, 2016 Здравейте, от време на време свиря на акордеон и искам да възпроизвеждам тактове на песни. В момента използвам програма наречена Simplified Style Player за да пускам стилове но за мое съжаление нямам в наличност стилове. Единственото което имам е 7/8. Искам от вас ако можете да ми помогнете с намирането на стилове най-вече за Български хора. Също така ако някой е склонен да ми помогне с намирането и на миди на следното хоро: цък. Благодаря на всички отзовали се. Цитирай
ilko tasev Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 Избрал си много неудобен плеър.Ето малко стилове за Ямаха.ТУК Цитирай
White Angel Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 Никой ли няма мидита на БГ Естрада и стари рок парчета??? Цитирай
ilko tasev Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 Никой ли няма мидита на БГ Естрада и стари рок парчета??? ТУК и ТУК съм качвал някога.В момента нямам достъп до ДАТА.бг.Имам миди и стилове повече от 15 ГБ.Ако се наложи пак ще ги кача някъде. Цитирай
White Angel Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 (Редактирано) ^ Има ли шанс да ми ги пратиш на мейла или по скайпа или по някъв друг начин??? Редактирано Юли 12, 2016 от musicman Не цитирай предходно мнение! Цитирай
ilko tasev Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 (Редактирано) ^ Горните линкове излизат ли при теб? Опитвал съм да споделям всичко, не отделни файлове и папки.Проблемът е, че не са сортирани.Аз не ползвам миди файлове и си стоят на компютъра така, както са свалени отнякъде.В тази тема съм давал линкове към ДАТА.бг, там имам около 40 ГБ всякаква музика и софтуер, периодично има проблеми със свалянето. Няма как да ти пратя всичко през имейл, а почти не ползвам скайп. Опитах през докс ТУК Редактирано Юли 12, 2016 от musicman Не цитирай предходно мнение! Цитирай
White Angel Отговорено Юли 12, 2016 Отговорено Юли 12, 2016 (Редактирано) ^ Успях да влезна на дата бг обаче нищо не можах да сваля от там, тези 26 файла ги свалих , Благодаря за което, Ако можеш и имаш давай още (нали не съм много нахален)??? Редактирано Юли 12, 2016 от musicman Не цитирай предходно мнение! Цитирай
skostadinov Отговорено Юли 12, 2016 Отговорено Юли 12, 2016 Здравейте Илко, може ли да ми помогнеш с избора на друг плеър който да използвам? Цитирай
ilko tasev Отговорено Юли 13, 2016 Отговорено Юли 13, 2016 Здравейте Илко, може ли да ми помогнеш с избора на друг плеър който да използвам? Това не е плеър, а пълнофункционален аранжор--ОМВ-One Man Band. Ето официалният сайт-http://www.1manband.nl/omb.htm Ето ДЕМО-ТУК Дано се справиш. Цитирай
Recommended Posts