Lorimar Отговорено Март 14, 2016 Отговорено Март 14, 2016 Здравейте, колеги! Някой знае ли програма с която мога да конвертирам User Sounds от ПА3Х сет за ПА2Х, пробвах с Korg PA Manager, но за конвертиране изисква пълната версия. Благодаря. Привет! Имам ги стиловете на PA3x конвертирани за PA2x Pro, дай Skype или e-mail! Цитирай
leon Отговорено Март 14, 2016 Отговорено Март 14, 2016 Здравейте.И аз се интересувам от размяна на сетчета за Korg pa 50.Aз разполагам с това http://www.img-share.eu/main/image_view/12615390_1045440838811368_2549852383660936243_ogBa5C3S.jpg.htm ако някой има нещо по различно от това,и иска да разменим да пише.Скайп- vaskoo8798. Разполагаш с 44 сета, толкова преброих, не са ли ти достатъчни или искаш още? Ами то сетовете са много,но съм подбрал само това,което ми харесва от тях.Искам да си наредя клавира само със стилове по избор.За сега половината съм го запълнил.А хубавото на размяната е,че получаваш все нещо ново,което го нямаш Цитирай
Lorimar Отговорено Март 14, 2016 Отговорено Март 14, 2016 Здравейте.И аз се интересувам от размяна на сетчета за Korg pa 50.Aз разполагам с това http://www.img-share.eu/main/image_view/12615390_1045440838811368_2549852383660936243_ogBa5C3S.jpg.htm ако някой има нещо по различно от това,и иска да разменим да пише.Скайп- vaskoo8798. Разполагаш с 44 сета, толкова преброих, не са ли ти достатъчни или искаш още? Ами то сетовете са много,но съм подбрал само това,което ми харесва от тях.Искам да си наредя клавира само със стилове по избор.За сега половината съм го запълнил.А хубавото на размяната е,че получаваш все нещо ново,което го нямаш OK пуснал съм ти покана в Skype Цитирай
Lorimar Отговорено Март 16, 2016 Отговорено Март 16, 2016 Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми прати midi file на песента zlatnik? От няколко дни се опитвам да вляза в дата.бг, но не ми зарежда. Ще съм благодарен ако някой ми помогне! Дай Skype да ти я пратя Цитирай
Илката Отговорено Март 17, 2016 Отговорено Март 17, 2016 Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми прати midi file на песента zlatnik? От няколко дни се опитвам да вляза в дата.бг, но не ми зарежда. Ще съм благодарен ако някой ми помогне! Дай Skype да ти я пратя belfi4o96 е скайпът ми Цитирай
aleksiev87 Отговорено Март 19, 2016 Отговорено Март 19, 2016 здравейте колеги бихте ли ми казали как се правят начални нястройки за корг па 50 сд Цитирай
Nik Sabew Отговорено Март 21, 2016 Отговорено Март 21, 2016 Здравейте наскоро преминах от корг па50сд на корг па1х но нямам никаква информация ( стилове, бленди ) като цяло някой сет .. Много бих се радвал ако има някой който свири с такава свирка и може да ми помогне трябват ми предимно по чалгарски работи и някой др циганска 9ка 2ка Благодаря предварително Цитирай
Lorimar Отговорено Март 22, 2016 Отговорено Март 22, 2016 Здравейте наскоро преминах от корг па50сд на корг па1х но нямам никаква информация ( стилове, бленди ) като цяло някой сет .. Много бих се радвал ако има някой който свири с такава свирка и може да ми помогне трябват ми предимно по чалгарски работи и някой др циганска 9ка 2ка Благодаря предварително Къде да ти пратя БГ сетове? Цитирай
Goshev Отговорено Март 22, 2016 Отговорено Март 22, 2016 (Редактирано) Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми прати midi file на песента zlatnik? От няколко дни се опитвам да вляза в дата.бг, но не ми зарежда. Ще съм благодарен ако някой ми помогне! Дай Skype да ти я пратя belfi4o96 е скайпът ми Изкушен от Zlatnik попаднах на MIDI EX-YU Богата колекция от сръбска музика в миди и караоке формат, с лесно търсене по азбучен ред. А ето и линк към инструментала в mp3, звучи прилично Редактирано Март 22, 2016 от Goshev Цитирай
Nik Sabew Отговорено Март 22, 2016 Отговорено Март 22, 2016 (Редактирано) skype: niki.seval Редактирано Март 22, 2016 от Nik Sabew Цитирай
gamolov Отговорено Март 28, 2016 Отговорено Март 28, 2016 Привет, колеги ! Търся миди файлове на POP и Ever Green парчета. Пробвах да потърся чрез линковете на колегата Илко Тасев, но за съжаление поради някакви причини страниците не са достъпни. Така,че добре са дошли и предложения от колеги, които продават подобна информация.... Хубав ден на всички ! Цитирай
misho.d Отговорено Март 28, 2016 Отговорено Март 28, 2016 Знае ли някой как се обръща (миди-кар.) във (чисто миди). Пробвах да заменя думите но не се получава. Програма ли трябва или нещо друго. Цитирай
Lorimar Отговорено Март 29, 2016 Отговорено Март 29, 2016 Привет, колеги ! Търся миди файлове на POP и Ever Green парчета. Пробвах да потърся чрез линковете на колегата Илко Тасев, но за съжаление поради някакви причини страниците не са достъпни. Така,че добре са дошли и предложения от колеги, които продават подобна информация.... Хубав ден на всички ! Аз мога да ти пратя дай е-мейл или Skype за връзка! Цитирай
gamolov Отговорено Март 29, 2016 Отговорено Март 29, 2016 Lorimar , благодаря сърдечно в аванс ! gamolov@abv.bg Цитирай
Lorimar Отговорено Март 31, 2016 Отговорено Март 31, 2016 Знае ли някой как се обръща (миди-кар.) във (чисто миди). Пробвах да заменя думите но не се получава. Програма ли трябва или нещо друго. Еми ще си намериш същата песен в ЧИСТО МИДИ, коeто няма КАRАОКЕ extension! 1 Цитирай
Recommended Posts