jabs Публикувано Август 31, 2020 Публикувано Август 31, 2020 Заради доброто старо време, когато поствахме много музика, джемехме, правехме усилватели и камиончета и ги тествахме... бе готино беше. Сега фейса и някакви нови платформи завзеха сцената. Стар съм аз за тях С Ванката (Иван Иванов, а.к.а., някога в тоя форум, Anomandrus) се запознахме ... пак покрай форума. Пишехме разни мъдри мнения скрити зад никове, и накрая решихме да пием по кафе (не по бира, защото сме работни хора) на живо. Разменихме телефони, чухме се, проведохме следния култов разговор (цитирам по памет) "Здравей Яворе / Здрасти Иване / Ами хайде накрая да пием по кафе бе мен, стига сме чатили по форуми / Яко, къде ти е офиса? / На Булевард "Х" / Я, и моя е на Булевард "Х"... на кой номер? / Ами на номер "Y" / Така ли? И аз съм на номер "Y".... (мълчание) .... Ти на кой етаж си бе човек?! / На четвъртия / Ами аз съм на шестия.... Те така те. Истинска история. Оттогава сме приятели. Само с чатене по форумите и нета се стига ей до такива абсурди. Да се познаваш с някого на здравей-здрасти на живо и да имате тонове за какво да си говорите, пък да не го знаете. Мои са китарите, баса, перкусиите, мандолината и хармониката. Ванката намачка барабаните, добави китари и пя яко. И написа текста. Преди да го изпее, разбира се (шегуф). След това миксира, мастерира и спретна клип. Три-в-едно, и се добро Хаирлия да е. Слушайте на воля, безплатно е. Ако ви хареса, ашколсун и тешшекюр едерим Ако не ви хареса, пак ашколсун и сполай за времето Злите езици твърдят че по някое си радио щяло да се чуе скоро, но ние не им вярваме. Важното е музика да има. И да сме здрави. И да сме повече зад китарите, и по-малко зад клавиатурите. Толкоз от мен. Старото куче Явор, а.к.а. Jabs Неписал от години, пък какво му стана 'неска, не знам. Умили се 15 Цитирай
anomandrus Отговорено Август 31, 2020 Отговорено Август 31, 2020 Ех, май ще си го четем само двамата :D Носталгия ни блъска нещо :( 2 Цитирай
jabs Отговорено Август 31, 2020 Автор Отговорено Август 31, 2020 (Редактирано) Дам. Има още един-двама мохикани дет сигурно шсе умилят и те... ама нищо. Лошо няма. Наздраве мОмци ! Я апропо единия мохикан админ ако се появи да удари едно рамо клипчето да се вижда в поста че така или иначе не се научих как да го правя. Алоу, Synchu, на тебе говорим Редактирано Август 31, 2020 от jabs Цитирай
musicman Отговорено Септември 1, 2020 Отговорено Септември 1, 2020 Браво! Много добре е станало. И това, което всъщност ме изненада най-много е стила в който пее Ванката понеже съм свикнал на някакви други неща. 1 Цитирай
synchu Отговорено Септември 1, 2020 Отговорено Септември 1, 2020 14 hours ago, jabs said: Заради доброто старо време, когато поствахме много музика, джемехме, правехме усилватели и камиончета и ги тествахме... бе готино беше. Е що старо - някои още правим 2 Цитирай
разбойник Отговорено Септември 1, 2020 Отговорено Септември 1, 2020 Супер, много приятно парче! 1 Цитирай
jabs Отговорено Септември 1, 2020 Автор Отговорено Септември 1, 2020 Ехаааа, старата банда се появи Много готино усещане, благодаря мОмци 1 Цитирай
Icarus Отговорено Септември 1, 2020 Отговорено Септември 1, 2020 Много готино парче, много ми хареса, евалата пичове! Историята за запознанството също е култова 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Септември 3, 2020 Отговорено Септември 3, 2020 E, хубавото си е хубаво! Браво! 1 Цитирай
fildi Отговорено Декември 19, 2020 Отговорено Декември 19, 2020 Пичове, ако цитирам Hillbilly от форума, вие не сте за "територията"! Музика, пеене, звук, клип - всичко на супер ниво, браво! Всеки един елемент от това, което чух и видях, заслужава внимание. Особено ме впечатли пеенето, не за друго, а защото не се чува типичния българкски акцент при пеене на английски текстове. Казвам го като човек, прекарал половината си живот в чужбина и с С2 сертификат по английски, не че ми трябва . Свалям шапка за труда ви и крайния резултат, браво! 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 19, 2020 Отговорено Декември 19, 2020 Я,чак сега го видях/чух.Супер е според мен,то тук трудно се чува нещо по-различно от чегъртане на метъл,та затова няма коментари може би. 2 Цитирай
jabs Отговорено Декември 21, 2020 Автор Отговорено Декември 21, 2020 (Редактирано) Благодарско момчета, пиша и от името на двамата Caballeros... ако знаете какво парче се готви в кухнята, ще отвее това Акустична китара, пиано, глас и бас Stay tuned както се казва Апропо Stone Cold вече звуча по Z-Rock, дано и новото го последва Редактирано Декември 21, 2020 от jabs 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 22, 2020 Отговорено Декември 22, 2020 Акустична китара, пиано, глас и бас..Е как без жица бе?В смисъл,че свирите готино,не некви дабълхенди и арпежи разбирам под "жици"☺️ Цитирай
jabs Отговорено Декември 22, 2020 Автор Отговорено Декември 22, 2020 Aaaa, и жица ще има (малко, но от сърце ) Цитирай
Recommended Posts