gre6nik Публикувано Август 25, 2020 Публикувано Август 25, 2020 На едно приятелско семейство, претърпяла счупване, залепена и в последствие пак се отлепила. Заслужава ли си усилията за реставрация? Така като гледам топа е от естествено дърво, за гърба и царгите не знам нищо. Такава глава на гриф до сега не бях виждал. Цитирай
synchu Отговорено Август 25, 2020 Отговорено Август 25, 2020 5 hours ago, gre6nik said: ..... Заслужава ли си усилията за реставрация? .... Не 2 Цитирай
gre6nik Отговорено Август 26, 2020 Автор Отговорено Август 26, 2020 малко снимки по темата... да взема да се пробвам, а ако не извади глас "меден загорски" поне ще има приличен вид за стената 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 26, 2020 Отговорено Август 26, 2020 От Wikipedia, по истински случай: "През соца high-end дърва за огрев са били продавани оформени като различни музикални инструменти." 1 4 Цитирай
Icarus Отговорено Август 27, 2020 Отговорено Август 27, 2020 Не разбирам защо някой би искал да си сложи соц-китара на стената. Виждам двор на снимката, може да засадиш нещо в нея вместо саксия, примерно. 1 1 Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Август 27, 2020 Отговорено Август 27, 2020 Или да си пекнеш две кюфтета на барбекюто. 1 Цитирай
lyubohar Отговорено Август 27, 2020 Отговорено Август 27, 2020 Ей,какво го направихте човека! Няма файда и от изгаряне. А може да се поправи за дрънкане. Почистване на старото лепило,два хубави винта през грифа,лепило и готово. Може малко кит на дупките и черен байц.Дори няма да се забелязва. 2 Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Август 27, 2020 Отговорено Август 27, 2020 От снимката се вижда, че и грифът е крив. Понякога трябва да приемем, че каузата не си заслужава усилията. Цитирай
gre6nik Отговорено Август 28, 2020 Автор Отговорено Август 28, 2020 Относно кривия гриф - като го напъна фретборда се изправя и става прав. Соц китара на стената - ми за спомен от времето когато детето им се е мъчило да свири на китара , даже и нотната му тетрадка може да забучат под струните. Ако на времето е имала читав звук може да успея да и го върна. Под въпроса "заслужава ли си" имах пред била ли е читав инструмент или е ит групата на мебелите. 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 31, 2020 Отговорено Август 31, 2020 (Редактирано) Ами, правена е в мебелен завод.... Винтове в грифа не бих препоръчал, но с хубаво лепило, почистване и стягане, може и да стане. Редактирано Август 31, 2020 от Evtim Djerekarov Цитирай
lyubohar Отговорено Август 31, 2020 Отговорено Август 31, 2020 И аз не бих препоръчал винтове,но за китара правена в "мебелен завод"и ремонтирана от лаик в лютиерската област става. Че и гарантирано няма да се отлепи пак. Цитирай
Recommended Posts