Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Колега hed, недей да правиш смешни заключения, кой какво е пробвал или не. Не само сме ги чували, но сме ги и пробвали! ВСИЧКИ!!! Цитирай
hed Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 (Редактирано) Нямах предвид теб. Редактирано Октомври 8, 2009 от hed Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Знам, но то важи и за този, когото имаше предвид. А и по дефолт е грешна стратегия. Хайде стига глупости. Той автора ник'ав го няма, ние изписахме 1000 тона бози... Цитирай
james-assya Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Ако някой работи с програмата моля да ми помогне, от два дена се опитвам да намеря ефекта wah wah , но не мога просто ми убягва някъде, изрових всичките ефекти един по един и никъде не можах да го открия, а си спомням че съм го срешала със сигурност. Ако някой има представа точно в кое меню да го търся моля да ми каже. Знам че може да ви прозвучи тъп въпроса ми, но просто съм убедена че е някъде под носа ми и не мога да го открия, а ми трябва да довърша микса на една песен тия дни, потърсих и някви уроци, защото хелпа не ми работи, но уви и там не намерих , така че ще съм ви благодарна ако някой се сети Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Дори и да го намериш тоя wah wah не се слага след кабинета, а веднага след китарата Цитирай
james-assya Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Не знам как да си слагам ефекти от компютъра веднага след китарата, така че всичко обработвам после, и имаше такъв ефект, за обработка на готовите записи, но не мога да го открия. Цитирай
jordanp Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 До сега съм работил само с Cool Edit от скоро съм с Adobe Audition3. Може би ще ми трябва известно време за да свикна, но ми е интересно дали Audition превъзхожда с нещо по-особено Cool edit, струва ми се по-тежък даже? Изобщо ми е любопитно вашето мение относно едната и другат версия на програмата. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Естествено, че е по-добър.. има много подобрения Цитирай
Rumenman Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Здравейте. аз все още ползвам добрия стар cooledit 2.1 ,за някои "по-неангажиращи" неща (клъцни, срежи и други такива сериали ). Ако си свикнал с определен софтуер и той ти върши работа не е необходимо да се прехвърляш на друг. И все пак за обща култура е добре да се поглеждат и новите софтуери. Цитирай
mr._sylver Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 Здравейте на всички в този саит. Далго се рових в Google и каде ли не още в него за да преди да пусна тази тема тарсех Amplitube 3 но никаде не намирам от каде да го сваля все няки глупости свалям и никога това което ми трябва. Вапроса кам вас музикантите ми е има ли от када да сваля Amplitube 3 да го инсталирам и да варви ако има бихте ли казали или да дадете саит или просто ми кажете вобще вазмойно ли е има ли я или просто трява да се купи от някои саит??? Цитирай
stomanow Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 Има.Напиши в гугъл amplitube 3 torrent и действай. Цитирай
joretokostadinov Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 здравейте на всички много ви моля да ми помогнете.изтеглих си програмата adobe audition1.5 затова защото имам синбеци на които трябва да сменя тоналността,но незная как става.можели някой да ми помогне моляви. Цитирай
Icarus Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 Effects -> Time and pitch -> pitch shifter, откъде избираш вече колкото стъпки нагоре/надолу ти трябват. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 Повече от тон и половина не транспонирай, защото става доооста нереално и звучи кофти. Зависи и от парчето де... Примерно ако има 6та струна свободна в целия микс, се сещаш, че при транспониране ще звучи доста зле. Цитирай
joretokostadinov Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 много ви благодаря на всички ако и аз мога да ви помогна с нещо само кажете! Цитирай
Recommended Posts