ProjectHamsterdam Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 А защо не пробваш да отметнеш "What U Hear" в Windows Recording Mixer? (Adobe Audition => Options => Windows Recording Mixer) Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 А защо не пробваш да отметнеш "What U Hear" в Windows Recording Mixer? (Adobe Audition => Options => Windows Recording Mixer) Аз не мога да намеря такава опция в Recording Mixer-а. (Със ХР SP1 съм, if that counts) Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Каква ти е картата? За съжаление е вградена в дъното и май е някаква VIA Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Доколкото знам тази опция си я има независимо от саунд картата и версията на Windows. Може би не си избрал точно този input да се показва в recording mixer-a? (Play Control => Options => Properties => Adjust Volume for Recording) и трябва да се покаже това прозорче, от което си избираш какво да фигурира в миксера: Друго не ми идва на акъла. ПП: И с on-board карта става. Цитирай
assoass Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 да попитамькакво значи TAD IN. мерси Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Мноо кофти. Нямам такава опция там. Сега погледнах със VIA AC'97 съм. Добре де, аз съм го правил това. Ма не си спомням откъде . А никой ли не знае дали Adobe Auditoin няма такава опция? Цитирай
synchu Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Трепач А случайно пак в Mixer на "Recording" да имаш Wave Out Mix ? Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Трепач А случайно пак в Mixer на "Recording" да имаш Wave Out Mix ? Не. Имам recording control, stereo mixer, mic, line in, CD player, audio и aux Цитирай
synchu Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 И като пробваш с Audio, какво става? Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 И като пробваш с Audio, какво става? Как какво, записва си това дето си влиза. Аз имам една програмка Guitar Effects Processor 2000, която ми прави китарата да звучи значително по-добре от други компютърни процесори и искам така да си я запиша. Та, аз си свиря и си я слушам с тия ефекти а Audition-a си я записва както си влиза без ефектите. Цитирай
assoass Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 пробвай да запишеш не от мик или лиан ин, а от стерео микс, разбира се докато няма никфи звуци от сорта на винамп, медиа плаыер и др. на компа Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 да попитамькакво значи TAD IN TAD е неква глупост свързана с модема, т.е. от модема в ТАD in и си имаш тел. на компа (TAD=Telephone Answering Device). Абе пълна дивотия някаква. Fenix, това което предлага колегата асссоассс е резонно. Ако не стане пробвай всички входове наред, но ми се струва, че стерео микс е истината. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Доколкото знам тази опция си я има независимо от саунд картата и версията на Windows. Може би не си избрал точно този input да се показва в recording mixer-a? (Play Control => Options => Properties => Adjust Volume for Recording) и трябва да се покаже това прозорче, от което си избираш какво да фигурира в миксера: Друго не ми идва на акъла. ПП: И с on-board карта става. Да бе човек, схващам точно к'во имаш предвид и откъде ама просто го нямам. Не знам как иначе и аз бих ти направил скрийн шот на моето меню. Мерси все пак. Цитирай
assoass Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 ами даваш му комченцето print screen sys rq и отваряш пеинт и му даваш paste Цитирай
Recommended Posts