Mel0 Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) Бихте ли ми казали как с Cool Edint Pro мога да смеся инструментал с вокал? Благодаря предварително Редактирано Март 12, 2008 от Mel0 Цитирай
ultramega Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 По принцип е възможно. А ти дали можеш е друг въпрос Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Първо, вече няма Cool Edit Pro, а Adobe Audition. Второ, използвам WaveLab и за съжаление не мога да ти помогна. Трето, налага се да напомня да не се пишат безсмислени мнения, които с нищо не допринасят по казуса. По-рационално е да се въздържате от коментар. Цитирай
TNT Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Колкото и да звучи (за някои) старомодно, все още използвам Cool Edit Pro. Според мен звучи доста по-реално (живо) от други програми. Има известна топлина в звука. Въпрос на вкус. На всичкото отгоре се работи много лесно с нея. Цитирай
antonium Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 тва за топллината на звука и аз съм го забелязал... явно има значение алгоритъма, с който се просвирва сигнала... знам ли но на мен лично wavelab ми е по-удобна Цитирай
b-boy-kesh Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Здравейте, Имам проблем с стартирането на Аудишъна преди си се стартираше ,а сега като искам да го стартирам (защото си преинсталирах уиндоуса и наново го инсталирах и кракнах) и ми показва грешка. Ето снимка: След като натисна ОК ми изписва това: Моляви помогнете ми. Поздрави. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Въпрос : А защо и CoolEdit е на линия ? Цитирай
b-boy-kesh Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Отговор: Защото и като го махна cool edit-a пак е същото Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Тройката има няколко бъгави рилийза . Върни се на двойката - нищо не губиш като възможности общо взето , а пък работи по-стабилно освен ако не си решил да записваш миди тракове с Аудишън ( смятай някой да го прай тва - баси набутвацията ) . Цитирай
b-boy-kesh Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Е то има ли Аудишън 2 или е Куул Едит Про 2 ? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 (Редактирано) Има аудишън две . Версиите са така : Cool Edit 1 -> Cool Edit 2 = Audition 1.0 -> Audition 1.5 (любимия ми) -> Audition 2 -> Audition 3 Редактирано Април 26, 2008 от Lord Of Darkness Цитирай
b-boy-kesh Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 Здравейте отново, Бих искал да ви помоля ако може да ми кажете кои TOOLS (Effects) да използвам при обработката на вокала , защото смятам да си запиша песен в домашни условия , обаче като сложа ехо на вокала и става много гадно , и затова ако може вие да ми кажете какво да използвам за да се получи добър ефект както на другите парчета които записват рапърите . Цитирай
Recommended Posts