peshoy2k Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Мерси мерси Всъщност, засега карам по интуиция, щото за да разбере Хелпа лаик като мен, е необходим още един помощен хелп Леле двоен плеоназъм! А наздраве!!! има видео tutorial Цитирай
NitroBGA Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Adobe Audition 1.5 е програма за дигитална обработка на звук. Доскоро подобен продукт липсваше в софтуерната линия на Adobe въпреки, че фирмата има 2 утвърдени продукта за видеообработка. Програмата е проектирана да задоволи нуждите на аудио и видео професионалистите, но може да служи и на любителите в тези области. Тя предлага прецизни съвременни инструменти за смесване, редактиране и прилагане на ефекти, които наред с гъвкавия интерфейс дават на потребителя възможност за създаване на висококачествено аудио. Ще добравя като потребител, че лесно се използва. Тук идеята е, че не искам да правя реклама, а да помоля хора, които също работят с нея да обменим опит. Благодаря Цитирай
antonium Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 бившата кул едит добра е ... но да си призная wavelab я уважавам повече, a и тя мен Цитирай
mouser Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 като правя запис и след това го монтирам с Cool Edit между отделните части се чува едно леко пукане. Как да го премахна? Цитирай
bassmaniac Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 .....polzvai crosfade pri montaja Цитирай
pigov Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 ve4e ima AUDITION 1.5 TAM NIAKOI PROBVLEMI NA COOL EDITA SA RE6ENI Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Макар, че работя с SONAR аудишана ме изненада много преятно Работи се доста лесно с него за разлика от кул едит според мен Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Уф отговорете му на човека бе! Значи, пич - проблема идва от мястото на срязване. За да няма пукане, трябва да се реже на "zero crossing", тоест там, където графиката минава през нулата (ламерско обяснение ). Не знам как точно е в Cool Edit, но мисля, че триаа да има snap to zero crossings - погледни в хелп-а. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 не ми се смейте за темата която съм написал моля ви сега мирно и кротко си работя с куул едит 2.0 има ли файда да тегля аудитион 1.5 и да махна стария куул? нета ми е бавен и да не се набутам и компчето ми е от мързеливите и трудно носи по-тежки програмки Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 И аз си карам с CoolEdit. Промени има малко, които не са ми трябвали досега особено, освен това предпочитам няколко пъти повече WaveLab. А и Audition 1.5 е по-тежък. Имах го и го затрих, ама все пак май го съхраних преди чистката на някое CD. <_>Но си прецени все пак: http://www.adobe.com/products/audition/newfeatures.html Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Единствената причина да сменя Cool Edit-а с Audition 1.5 е това , че аудишъна има подръжка на VST Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 (Редактирано) е, аз ВСТ не ползвам - правя всичко по мой си прост начин куул едит ми е лесничка и не се затормозявам с главоблъсканици благодаря ви за отговорите Редактирано Януари 5, 2006 от stratocaster Цитирай
jFog Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 тогава смисъла е ник'ъф,търкаляй си го Куул-а Ок е!. Цитирай
Начинаещ Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 (Редактирано) аудишъна има повече ефекти (старите са изпипани) по добре се справя със смесването от едита, няма да ти натовари повече машината от кул едита, чесно казано аз съм с 800mhz и 256RAM и чесно казано аудишъна ми върви мноо по добре от къл едита, пък ефектите ги едитва мноо по бързо от преди Редактирано Януари 6, 2006 от Начинаещ Цитирай
Recommended Posts