Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Мерси мерси

Всъщност, засега карам по интуиция, щото за да разбере Хелпа лаик като мен, е необходим още един помощен хелп :headbang: Леле двоен плеоназъм! :headbang:

А наздраве!!! :headbang:

има видео tutorial

• 4 months later...
Отговорено
Adobe Audition 1.5 е програма за дигитална обработка на звук. Доскоро подобен продукт липсваше в софтуерната линия на Adobe въпреки, че фирмата има 2 утвърдени продукта за видеообработка. Програмата е проектирана да задоволи нуждите на аудио и видео професионалистите, но може да служи и на любителите в тези области. Тя предлага прецизни съвременни инструменти за смесване, редактиране и прилагане на ефекти, които наред с гъвкавия интерфейс дават на потребителя възможност за създаване на висококачествено аудио.

Ще добравя като потребител, че лесно се използва. Тук идеята е, че не искам да правя реклама, а да помоля хора, които също работят с нея да обменим опит. Благодаря

• 3 months later...
Отговорено

като правя запис и след това го монтирам с Cool Edit между отделните части се чува едно леко пукане. Как да го премахна?

• 4 weeks later...
Отговорено

Уф отговорете му на човека бе!

Значи, пич - проблема идва от мястото на срязване. За да няма пукане, трябва да се реже на "zero crossing", тоест там, където графиката минава през нулата :dance: (ламерско обяснение :dance: ). Не знам как точно е в Cool Edit, но мисля, че триаа да има snap to zero crossings - погледни в хелп-а.

• 4 weeks later...
Отговорено

не ми се смейте за темата която съм написал моля ви <_< сега мирно и кротко си работя с куул едит 2.0

има ли файда да тегля аудитион 1.5 и да махна стария куул? нета ми е бавен и да не се набутам :virtuoz:

и компчето ми е от мързеливите и трудно носи по-тежки програмки <_<

Отговорено

И аз си карам с CoolEdit. Промени има малко, които не са ми трябвали досега особено, освен това предпочитам няколко пъти повече WaveLab. А и Audition 1.5 е по-тежък. Имах го и го затрих, ама все пак май го съхраних преди чистката на някое CD. <_>

Но си прецени все пак:

http://www.adobe.com/products/audition/newfeatures.html

Отговорено (Редактирано)

е, аз ВСТ не ползвам - правя всичко по мой си прост начин <_< куул едит ми е лесничка и не се затормозявам с главоблъсканици :virtuoz: благодаря ви за отговорите :lol:<_<

Редактирано от stratocaster
Отговорено (Редактирано)

аудишъна има повече ефекти (старите са изпипани) по добре се справя със смесването от едита, няма да ти натовари повече машината от кул едита, чесно казано аз съм с 800mhz и 256RAM и чесно казано аудишъна ми върви мноо по добре от къл едита, пък ефектите ги едитва мноо по бързо от преди

:unsure:

Редактирано от Начинаещ