Jump to content
Българският форум за музиканти

mouser

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mouser

  1. На мен учителят ми каза, че така е много лошо, заради влажността (само не си спомням до тавана май по-малка трябва да е), ама се напуквало дървото. (ако е кухарка разбира се, защотото отвътре не е лакирана.. електрическите би трябвало да нямат подобни проблеми)
  2. Значи става въпрос за Images And Words Live In Tokyo концерта. Някъде към час и 20 секунди след началото има едно джазово соло на Петручи. Някой може ли да го свали или поне да даде предложение за използваните акорди?
  3. като правя запис и след това го монтирам с Cool Edit между отделните части се чува едно леко пукане. Как да го премахна?
  4. За поръчването по интернет категорично бих ти препоръчал да не го правиш, щом става въпрос за акустична китара. Каквото и да си говорим при тях детайлите имат голямо значение за звука, а гаранцията не покрива ситуации от сорта на "не звучи точно като тази, която пробвах в магазина". Най-добре е според мен да си я пробваш на място, за да си сигурен. А като марка - не бива да пропускаш и yamaha според мен. Аз съм с класическа yamaha (е много по-евтина) и в общи линии нямам оплаквания от нея. ПП Извинявай, че ти се меся, ама аз лично не бих дал толкова пари за акустична китара, даже и да ги имах, защото за половината от тях (половината от 1000) можеш да си купиш прилична китара от солидно дърво, която няма да има сериозни недостатъци спрямо по-скъпата. Ако си професионален класически китарист или нещо такова - тогава си заслужава.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.