the_gorer Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Мдаа Galileo е прав - подобренията са повече от ОСЕЗАЕМИ. А това, че пише Adobe всъщност би трябвало да те радва Цитирай
Joys Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Мдааамммм. Има ги и са добри. Виждат се и се оценяват ако си работил повече време с едното и си " ръчкал" разните му менюта и пр. Кой квото и да си говори Adobe си е по-добре. И аз бях разочарован в началото че няма вече Cool ама като ми казаха, че Adobe го е взела се обнадеждих. Тогава пък и учих Adobe Premiere и ми дойде добре. Айде със здраве на всички. Кой к'вото може това да ползва. Накрая е по-важно. Joys® Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Хай на всички!!! Наскоро изтеглих Adobe Audition, и сега се потя докато разбера как се работи. Нали за сефте се занимавам с такъв софтуер. Та питам се струва ли си точно този или да търся някакъв Cubase? :guitar: Цитирай
patzo Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Adobe Audition си е доста по лесен от Cubase и ако не мислиш да се занимаваш с някакво миди това е програмата (стария кул едит). Интерфейса е доста по опростен от Cubase и ще я научиш бързо. Цитирай
kaloian Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Със сантиментални чувства кам тази програма мога да кажа само, че на мене ми върши изключинелно полезна работа при запис,обработка,микс и мастер. Всичко зависи от теб самия УСПЕХ Цитирай
antonium Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 wavelab е в пъти по-добра и бърза Цитирай
Joys Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 wavelabе в пъти по-добра и бърза И с двете работя и не съм съгласен. Цитирай
antonium Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 wavelabе в пъти по-добра и бърза И с двете работя и не съм съгласен. всъщност... няма значение Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 мерси за съветите, но май още повече се обърках... Всъщност май най-добре като съвсем начинаещ да започна на него, пък по-късно да премина на някой от Кубазите Цитирай
Joys Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Ако я понаучиш доста добри неща можеш да докараш. В Cubase предимно в реално време. Абе к'во ли се правя на разбирач с Cubase. За Audition иначе питай. Успех !!! Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Мерси мерси Всъщност, засега карам по интуиция, щото за да разбере Хелпа лаик като мен, е необходим още един помощен хелп Леле двоен плеоназъм! А наздраве!!! Цитирай
jFog Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Аз с не много поит в бранша само щи кажа че двете програми в същонстта си са предназначени за различни работи. Кюбейс-а е невероятно мощен инструмент и перфектния семплер, най доброто което вероятно можеш да си представиш ако идеята ти е да запишеш няколко китари и вокали точно той ти трябва. Докато Аудио -то е по други работи.за обработката на един файл, бутване на честоти , малко ехо мастеринг и тнт.. не че в Кюбейс-а не можеш поне аз така го виждам. трябват и двете най малкото за да си направиш микса на Мп3 това е Цитирай
Joys Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Audition e нещо като смесица между Cubase и Wavelab. За мултитрака има сходни възможности с Cubase. Дори и VST-ta може да му се сложи, но не за свирене в реално време с тях, само за прослушване. Иначе за рязане, местене, паниране, разтягане и свиваване във времето няма проблеми. Има и една много хубава функцийка за frequency band spliter - разделя даден трак на много тракове по зададени честотни диапазони. Много добри филтри за мастеринг. Сходна е на Soundforge 7.0. за мастеринга. За сега толкова че времето ми свърши Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Adobe Audition си е доста по лесен от Cubase и ако не мислиш да се занимаваш с някакво миди това е програмата (стария кул едит). Интерфейса е доста по опростен от Cubase и ще я научиш бързо. аве Адобето си е кул едит про...любимата ми програма .баси мноо ме кефи Цитирай
Recommended Posts