Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Мдааамммм. Има ги и са добри. Виждат се и се оценяват ако си работил повече време с едното и си " ръчкал" разните му менюта и пр.

Кой квото и да си говори Adobe си е по-добре. И аз бях разочарован в началото че няма вече Cool ама като ми казаха, че Adobe го е взела се обнадеждих. Тогава пък и учих Adobe Premiere и ми дойде добре.

Айде със здраве на всички. Кой к'вото може това да ползва. Накрая е по-важно. :rolleyes:

Joys®

• 2 weeks later...
Отговорено

Хай на всички!!! :)

Наскоро изтеглих Adobe Audition, и сега се потя докато разбера как се работи. Нали за сефте се занимавам с такъв софтуер. Та питам се струва ли си точно този или да търся някакъв Cubase? :guitar:

:)

Отговорено

Adobe Audition си е доста по лесен от Cubase и ако не мислиш да се занимаваш с някакво миди това е програмата (стария кул едит). Интерфейса е доста по опростен от Cubase и ще я научиш бързо.

Отговорено

Със сантиментални чувства кам тази програма мога да кажа само, че на мене ми върши изключинелно полезна работа при запис,обработка,микс и мастер. Всичко зависи от теб самия :)

УСПЕХ :)

Отговорено

мерси за съветите, но май още повече се обърках... :happy:

Всъщност май най-добре като съвсем начинаещ да започна на него, пък по-късно да премина на някой от Кубазите :)

:)

Отговорено

Ако я понаучиш доста добри неща можеш да докараш. В Cubase предимно в реално време. Абе к'во ли се правя на разбирач с Cubase. За Audition иначе питай. Успех !!!

Отговорено

Мерси мерси

Всъщност, засега карам по интуиция, щото за да разбере Хелпа лаик като мен, е необходим още един помощен хелп :) Леле двоен плеоназъм! :happy:

А наздраве!!! :)

Отговорено

Аз с не много поит в бранша само щи кажа че двете програми в същонстта си са предназначени за различни работи.

Кюбейс-а е невероятно мощен инструмент и перфектния семплер, най доброто което вероятно можеш да си представиш :D

ако идеята ти е да запишеш няколко китари и вокали точно той ти трябва.

Докато Аудио -то е по други работи.за обработката на един файл, бутване на честоти , малко ехо мастеринг и тнт..

не че в Кюбейс-а не можеш :D

поне аз така го виждам.

трябват и двете най малкото за да си направиш микса на Мп3 :cheers::D

това е

Отговорено

Audition e нещо като смесица между Cubase и Wavelab.

За мултитрака има сходни възможности с Cubase. Дори и VST-ta може да му се сложи, но не за свирене в реално време с тях, само за прослушване. Иначе за рязане, местене, паниране, разтягане и свиваване във времето няма проблеми. Има и една много хубава функцийка за frequency band spliter - разделя даден трак на много тракове по зададени честотни диапазони. Много добри филтри за мастеринг. Сходна е на Soundforge 7.0. за мастеринга.

За сега толкова че времето ми свърши

Отговорено
Adobe Audition си е доста по лесен от Cubase и ако не мислиш да се занимаваш с някакво миди това е програмата (стария кул едит). Интерфейса е доста по опростен от Cubase и ще я научиш бързо.

аве Адобето си е кул едит про...любимата ми програма .баси мноо ме кефи