Baby Thomas Публикувано Септември 13, 2018 Публикувано Септември 13, 2018 Почваме нов строеж... Тоя път доста по-лесен проект. Едноканално, SE, с цъкалка за по-малко гейн, цъкалка за 5/3 вата (или колкото вади сама EL84 в режими триод/пентод), Gain x2, EQ, Volume. 10 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 19, 2018 Автор Отговорено Септември 19, 2018 Почти привърших шлосерската част... :) Остава ми някак да изрежа тоя противния квадратен отвор за захранващия куплунг и фащам поялника. 5 1 Цитирай
patzo Отговорено Септември 19, 2018 Отговорено Септември 19, 2018 (Редактирано) Този отвор лесно се реже с машинка тип дремел и от тези най-тънките червеникави дискчета. Става бързо. Редактирано Септември 19, 2018 от patzo Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 19, 2018 Автор Отговорено Септември 19, 2018 С такова точно пробвах и аз, ама нищо не става. Мойта машинка е за 20-тина лева Про'с Кит, може и затова да не става, де... :) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 19, 2018 Автор Отговорено Септември 19, 2018 Платката май е готова... 1 Цитирай
patzo Отговорено Септември 20, 2018 Отговорено Септември 20, 2018 Ползвай от тези тънките червени дискчета - цък, а не от тези които приличан на дискове за ъглошлайф - цък, С тези вторите е голяма мъка и няма да стане. Първите са тънки, по-трошливи и бързо се хабят, но пък са евтини и с 2-3 такива отворът е готов няколко минути. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 21, 2018 Автор Отговорено Септември 21, 2018 На такъв прилича и моя, но нищо не стана, дори платката не мож сряза. Несериозна работа, вероятно машинарийката е смотана и няма вътък. Надупчих го с тънко свредло да стане като пощенска марка и после с едни корави клещи го отчупих. Селско, но след малко пилене се получи добре. :) Снощи замръкнахме доникъде, но пак има лек напредък. 1 Цитирай
jabs Отговорено Септември 22, 2018 Отговорено Септември 22, 2018 Концепцията с обратното позициониране на потовете е новаторска ! 1 3 Цитирай
panhead Отговорено Септември 22, 2018 Отговорено Септември 22, 2018 (Редактирано) ^ Аз мислех, че от бърбъна очите ми не виждат добре. Редактирано Септември 23, 2018 от musicman Не цитирай предходен пост. 1 Цитирай
patzo Отговорено Септември 23, 2018 Отговорено Септември 23, 2018 ^^ Ама си връткаш настойките, нацелваш якия звук и никой не може да ти ги размести 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 23, 2018 Автор Отговорено Септември 23, 2018 За да не вижда конкуренцията какво си нагласил! По принцип ги редя директно, но това шаси има широки ръбове и ще е кошмар да се запои всичко на място, затова реших да пробвам тази тактика. 2 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2018 Автор Отговорено Септември 24, 2018 Long Live почивните понеделници! 6 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 26, 2018 Отговорено Септември 26, 2018 Ампчето изглежда много симпаТЕтично. Сигурно и така ще звучи. Само една овча мисъл - не ми се занимава, да разгадавам схемата на захранването по снимка, но предполагам си се погрижил, да няма резистор, върху който да имаш пад на напрежение, по-голям от 100, 100 и малко волта. Ако не си - по-добре го направи, чрез последователно свързване на два или повече еднакви резистора. Аз на рейтингите от 200 - 250 волта на RW6MF много не им вярвавм, а и когато човек прави нещо надеждно, е добре, да не пести именно стотинките. 1 Цитирай
synchu Отговорено Септември 26, 2018 Отговорено Септември 26, 2018 Добра бележка и наблюдателност - вярно маловатажни изглеждат Като принцип не слагам нищо под 1 ват в лампов усилвател, въпреки, че има къде, и винаги бърза сметка колко ше грее, че да не предОбрим... 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 28, 2018 Автор Отговорено Септември 28, 2018 1 и 2 вата са, нищо че изглеждат немощни някои. Крайното е с една ЕЛ84 и уж няма много ток по веригата. Не съм ги смятал, защото не мисля, че ще е проблем, предполагам ще се чуе скоро... :) Цитирай
Recommended Posts