ivivdim Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 Преди да си го купи моят човек също тегли доста време нещо което трябваше да е Speed kills 2, но накрая се оказа че всъщност е 1. М/у другото урока не е особено ценен (меко казано), но ако наистина държиш да го имаш ми дай идея как мога да ти го "пратя". Цитирай
the_gorer Отговорено Май 19, 2007 Автор Отговорено Май 19, 2007 Преди да си го купи моят човек също тегли доста време нещо което трябваше да е Speed kills 2, но накрая се оказа че всъщност е 1. М/у другото урока не е особено ценен (меко казано), но ако наистина държиш да го имаш ми дай идея как мога да ти го "пратя". Можеш да го качиш в www.data.bg и да го смъкнем оттам. Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 (Редактирано) Пич, Speed Kills 2 и аз не намерих, но сега се натъкнах на това: Линкове към пиратлъци на ЛС! виш из първия торент. P.S. Но сега като гледам че е 50mb едвали е цялото P.P.S. Връщам си думите за Speed Kills 2 Същото... Редактирано Юни 29, 2007 от MDFk Цитирай
metalmaniak Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 ^В тоя торент са наблъскали много видеота, ама на Анджело пак е някакво 50 МБ и солото на двойната китара. Иначе другите са на Marty Friedman, John Petrucci и т.н. Цитирай
the_gorer Отговорено Май 19, 2007 Автор Отговорено Май 19, 2007 Знам го този торент. В него има всичко друго, но не и батьо ви Батьо. Или майимаше онзи откъс, дето го дават как свири парчето "Rain Forest". Цитирай
Fenix Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 Добре де, ако толкова искаш Rain Forest и това ти е важно, свържи се с ivivdim, човека вече ти каза, че е от Спийд Килс 2 (или поне от видеото, което той има), на предишната страница, и измислете как да се сдобиеш с него. Прати му едно ДВД примерно и той да ти го запише ако може и да ти го прати по пощата или нещо такова... Цитирай
the_gorer Отговорено Май 19, 2007 Автор Отговорено Май 19, 2007 Добре де, ако толкова искаш Rain Forest и това ти е важно, свържи се с ivivdim, човека вече ти каза, че е от Спийд Килс 2 (или поне от видеото, което той има), на предишната страница, и измислете как да се сдобиеш с него. Прати му едно ДВД примерно и той да ти го запише ако може и да ти го прати по пощата или нещо такова... Споко, още преди 5-6 часа започна прехвърлянето на DVD-то от ivivdim към мен. Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 24, 2007 Автор Отговорено Юни 24, 2007 Ха, то излязъл и Speed Kills - 3. Това ще е нещо като Speed Kills - 2 А търсенето на Speed Lives продължава. Ако някой го е набарал, да не се скатава, а да сподели. Цитирай
ventsi Отговорено Юни 25, 2007 Отговорено Юни 25, 2007 (Редактирано) Аз имам Линкове към пираткъци на ЛС на Ромео - The Guitar Chapter. Ако е против правилата - трийте! Нещо се обърках май - като чета през ред...Абе здраве да е - ако някой харесва - да сваля. Редактирано Юни 29, 2007 от MDFk Цитирай
thw Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 (Редактирано) Здравейте. Ами аз преди 2 дни приключих тегленето на Speed Lives Със радост ще го споделя с вас, само ми даите идея как да стане това... Според мен най-лесния начин е да влезете в www.demonoid.com и да си истеглите speed lives както аз направих Там има много, ама много информация от всякакъв род. Аз май тегля повече от там отколкото от който и да е друг тракер. За уроците на Батио пък май ги има всичките без speed lives 3, но сигурно скоро ше го качат и него Само че в момента нещо им се срина тракера, но те ше го оправят в най-скоро време, все пак този тракер е един от най-огромните които съм виждал. За тези които нямат акаунт в демоноида да ми пишат, аз имам няколко "покани" за сайта и със радост ше ги споделя с вас веднага щом оправят тракера. А и я кажете ми що се получи така: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=25237 Редактирано Юни 28, 2007 от thw Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 (Редактирано) момчета малко акъл и от мен да си помогнете в бъдеще (много печен еййй) Та влизате в главния сайт на Firefox-a (през Google ще го намерите) и от add-ons си сваляте някоя от приставките Torrent Search/Torrent Finder или еквивалент някакъв. Като го инсталлнете ви се появява в браузъра като сърчбар, само че за торенти - така дори с един клик ще си намерите и двд версията на Speed Kills (като мен). Айде, тези които са постигнали нещо или им е станало по-лесно/намерили са най-накрая този урок дето го търсят 20 години, да пратят по една каса бира към Ловеч. ПС: грешката е моя - става въпрос за търсения от вас Speed Lives - не Kills абе демек - имате го Редактирано Юни 29, 2007 от Fanatik_Priest Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 30, 2007 Автор Отговорено Юни 30, 2007 Здравейте.Ами аз преди 2 дни приключих тегленето на Speed Lives Със радост ще го споделя с вас, само ми даите идея как да стане това... Според мен най-лесния начин е да влезете в www.demonoid.com и да си истеглите speed lives както аз направих Там има много, ама много информация от всякакъв род. Аз май тегля повече от там отколкото от който и да е друг тракер. За уроците на Батио пък май ги има всичките без speed lives 3, но сигурно скоро ше го качат и него Само че в момента нещо им се срина тракера, но те ше го оправят в най-скоро време, все пак този тракер е един от най-огромните които съм виждал. За тези които нямат акаунт в демоноида да ми пишат, аз имам няколко "покани" за сайта и със радост ше ги споделя с вас веднага щом оправят тракера. А и я кажете ми що се получи така: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=25237 Сигурен ли си, че ства въпрос за Speed Lives? Не съм чувал за Speed Lives-3. Виж за Speed Kills-3 съм чувал. Междудругото, в този Демоноид наистина има огромна вероятност да има Speed Lives, ма нямам акаунт, а не могая да разбера кога пускат гювеч за регистрация. Ако наистина имаш Speed Lives, а не някой от поредицата уроци Speed Kills (1, 2, 3), ще се радваме да го метнеш насам. @Fanatik_Priest, аз още преди много луни почнах д атегля Speed Lives от торент, ама спря по средата. Сега се надявам тарикатът от горния пост да го има наистина. Цитирай
thw Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Тарикатът го има наистина Няма смисъл да ви зарибявам само, все пак всички тука сме като от едно семейство. Съжалявам ама в бързината съм написал speed lives 3 вместо speed kills 3. За въпросът с поканите нямате проблеми, ще ви поканя, но просто в момента сайтът се срина и още не са го пуснали, веднага след като го пуснат имате поканите. А пък по въпроса "да го метна на сам" няма проблеми, само ми дайте идея как да стане.... Освен да го кача в някой бг торрент тракер дето не се искат ъплоъдърски права, ама ше има да теглите от мене бая време, щото съм с адсл 1 мегабит скорост (30 кбпс ъплоад). Друг начин не виждам освен да изачакате да пуснат демоноида и да ви поканя... Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 1, 2007 Автор Отговорено Юли 1, 2007 ОК, най-добре с покана в такъв случай. Eдин друг колега от форума беше така любезен да ми прати Speed Kills-2 през Скайп, но неговият ъплоуд беше значително над 30кб/сек. Чувал съм, че Демоноид пускат регистрациите по първо-второ число от месеца, но е гадно, че точно сега не бачка. Ще видим дали в сряда (когато твърдят, че ще тръгне сайтът) ще пуснат свободно ртегистриране за народа. Цитирай
thw Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Окей най-добре да ви поканя, така по лесно ще го истеглите. Е моята скорост на ъплоад не е 30 кбпс ами 30 кб/с (някой път пиша ей така без да обмислям мн мн нещата както в горния пост). Е все пак голямо мъчение ше е да го истеглите от мен, щото speed lives е 1 dvd За демоноида предполагам ше имам към 5 покани поне, ако не са станали и повече... Само се притеснявам дали не се е изгубила информацията с акаунта ми покрай тоя срив, че после ше стане мн кофти. Ше почакаме до сряда и ше видиме Лека Цитирай
Recommended Posts