DJ Alex Отговорено Ноември 20, 2010 Отговорено Ноември 20, 2010 (Редактирано) Сега виждам, че се запазват следващи неща като MIDI файл, само дето не съдържат нищо... Но не и като flp файлове. Просто ги запазвам уж, а в папката - 0.? Кой FL ползваш? Провери ли дали не е с изтекъл срок на годност ? Демо версията записва MIDI, но не може да записва .FLP проекти. Ако нямаш MIDI канали в проекта, от който правиш export/save към този формат, нормално е да изглеждат празни (всъщност има си MIDI съобщения записани, но не и ноти). Редактирано Ноември 20, 2010 от DJ Alex Цитирай
nota Отговорено Декември 1, 2010 Отговорено Декември 1, 2010 Здравей те !!! Някой има ли работещ релийз на FL Studio 9.6 ? Благодаря предварително ! Скайп:marinmurlev Цитирай
vandal Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 някой дали може да подскаже? направих една мелодия във Фрути и искам отгоре да запиша китара, но: - когато обърна за във asio4all мелодиятя върви, но не се чyва...а ако върна другия driver, тогава не мога да записвам - и дрyгото което не мога да направя - записвам китарата, но не мога да пусна във същия file (в които съм създал другата мелодия) Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 10, 2011 Отговорено Юни 10, 2011 Здрасти, проблемацията е следната. Експортвам фрути файл в миди. Минавам си през Туулс/Макрос/Припеър фор МИДИ и т.н Обаче фрути файлът е с дължина минута и нещо, а мидито излиза на бързи обороти за дванайсе секунди. Някакви идеи? Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 ^ Айде бе, няма ли някой разбиратор тука? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Може би нещо е омазано темпото. Не можеш ли после да го едитнеш само него? Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Как се редактира темпо на МИДИ?... Абе, друго е Цитирай
DJ Alex Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Имам чувството, че веднъж дискутирах с теб този проблем, но ако те бъркам с някой ме извини . В самия FL преди да пристъпиш към експорт си нагласи темпото, което ти трябва (това в случай, че имаш някакъв automation и не е нагласено). След това цъкни с десния бутон пак върху темпото и му селектни опцията "INIT SONG WITH THIS POSITION". След това си продължи с другите неща ...Туулс/Макрос/Припеър фор МИДИ и т.н. Това би трябвало да реши проблема, ако не -> пиши пак тук, ще го мислим . Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Задължен съм ти. П.П. А въобще получи ли ми ЛС-тата? Цитирай
DJ Alex Отговорено Юни 13, 2011 Отговорено Юни 13, 2011 (Редактирано) Задължен съм ти. П.П. А въобще получи ли ми ЛС-тата? Да, получих го, но не съм видял в страничната лента известието за НОВО СЪОБЩЕНИЕ от 09.06.2011 ... т.е. е чист късмет, че на 11 влизах във темата . Редактирано Юни 13, 2011 от DJ Alex Цитирай
GMUNKZ Отговорено Август 5, 2011 Отговорено Август 5, 2011 Хора , как да експортна обикновен семпъл , без да ми прави луп поинтс на експортнатия фаел и за да не хода след тва , да го махам от едитора.. Като че ли пробвах всички вариатни на диалоговия прозорец и пак не мога да го изкарам чист семпъла (без луп пойнтс) Цитирай
Stretch Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Здравейте, уважаеми потребители на българският форум за музиканти. Предварително се извинявам ако съм пуснал темата не където трябва или пък има някакви проблеми. Това е първата ми тема, която пускам. Та въпросът ми е свързан с програмата Image-Line Fruity Loops Studio 10 (FL Studio 10). Вече от 1-2 месеца се опитвам да я разуча и кажи-речи основните нещица ги знам. Затруднявам се на самите ноти и темпо. Казаха ми, че в програмата не е задължително да знаеш нотите. Тази част със самото им измисляне обаче ми отбягва. Надявах се случаят ми да не е безнадежден и да можете да ме упътите по някакъв начин. Било то с сайтове или други нещица. Прецених, че ще е добре да знаете, се се интересувам от Trance, House, Techno. Знам, че да се запиша на уроци е вариант, но нямам възможност в момента. А ако може и да ми кажете какво включва една песен освен ноти и ритам, и как да я структурирам. Извинявам се ако съм бил неясен за нещо. Благодаря предварително. Цитирай
GMUNKZ Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 в ю тюб има много видео уроци как се прави транс и как се прави хаус .. пишеш еф ел студио туториалс фор бегинърс или нещо от сорта и ше видиш , че тва е най-лесния начин за обучение и не е нужно да ходеш на уроци и курсове Цитирай
godislav Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 Търся някой който да разбира от fl studio 8. Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 По празниците не съм много "Редовно навъртащ се", както пише под ника ми Какво ти трябва за FL8 в случай, че още ти трябва? Цитирай
Recommended Posts