IvanDTr Публикувано Януари 12, 2007 Публикувано Януари 12, 2007 Евридика Натиснете тук! С това парче поздравявам всички мои колеги и приятели. Надявам се да Ви хареса - нищо повече. Когато го регистрирах - 11.01.2007 входящият номер беше 279. Очакват се поне още 50 да влезнат днес. До колко ли внимателно ще бъде прослушването на комисията и до колко обективна ще е оценката им, след като ще се съберат на 15-ти и в същия ден ще трябва да се обявят резултатите? 330 песни по 3 минути прави 990 минути, което пък от своя страна означава - 16 часа и 30 минути непрекъсната музика. Като се прибави технологично време от 1 минута между песните за зареждане на новата - 329 минути (още 5 часа и 30 минути) нашето "неподкупно и компетентно" жури ще си прекара прекрасно едно пълно денонощие. Мислите ли, че е възможно това? Аз - не! Ясно е че песните ни ги очаква Recycle bin-а Защо тогава участвам? Ами, защото ми хареса да работя с приятен екип, на когото изпращам сърдечни поздрави и изказвам огромна благодарност: Bobalan, момичетата от Audiovision, Жоро, Краси и Мони. Защото ми беше приятно И защото се надявам да Ви хареса, понеже, може би, ще сте единстената аудиотория. И на последно място, защото съм може би единствения, който не е пускал авторска музика в този форум и с това поправям този пропуск Приятно слушане! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Приятно ми бе да чуя песента, Иване, радвам се, че я сподели! Вярно, май не си пускал досега, но не си единственият - аз също още не съм пущал. Цитирай
Geo Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) Личи си професионалната работа.Много интересен прочит на произведението.Браво. Редактирано Януари 12, 2007 от Geo Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 bow to the ground Супер песен!!!!!! Цитирай
synchu Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) ^^true true. На мен ми харесва ! Въпреки, че самото парче леко странно ми свършва (предполагам поради лимита от 3 мин). Честно казано не мисля, че чичковците/дедковците (по мислене, не по възраст) в комисията са отворени към нешо различно от лесно запомнящи се рефрени, но това май е и идеята на кОнкурса. п.с. Блендата на китарата не ми харесва като че ли. Но това е личен вкус Редактирано Януари 12, 2007 от synchu Цитирай
zarra Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 незнам нарочно ли е търсен такъв ефект ама мъжкия вокал звучи доста хумористично ...Това нарочно ли е или така си пее? Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 ^ Абсолютно подкрепям! Мъжкият вокал наистина малко хумористично звучи. Иначе готин звук. На места ми е малко бозавичка хармонията, простоватичка. Но пък като за тоя конкурс може и така да трябва. Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 К'во хумористично ве? Тоя Уебърския пич, ше изтърве отзад всеки момент. Добре е смесено... Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) Много добре изпълнено и записано.Имам някакви резерви спрямо мъжкия вокал,но са свързани със вкусови предпочитания. Редактирано Януари 12, 2007 от kolio_k Цитирай
ronia Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 На мен най-много ми харесва двугласът на женските вокали, чуден! Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Хубава е песента!Малко станно ми звучат на места мъжките вокали но това е въпрос на вкус!Успех,ще стискаме палци! Цитирай
zarra Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 [ имайки предвид сериозния характер на текста - изпят по този начин от мъжа наистина звучи ....хмммммммммммммм Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Може да е така заради офенбаховите традиции в разглеждането на темата "Орфей в ада" Цитирай
jFog Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Мисля че можем да си направим компилация Еуроинвейжън 2007,само още две три песни треат и диска е готоФ Много са про пипнати всички и прави чест на Музикант .орг за толкова достойни юзъри Цитирай
Recommended Posts