Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Вчера открих нещото, което търся отдавна в новия дизайн. Със стария си бях свикнал като вляза да виждам само новите постинги ... дори и преди да не съм чел всичко, то някак си се "прочиташе" . С новия това не ставаше ... и нещата си седяха "нови" докато не прочетях цялата тема. Някой каза за опцията горе в дясно за маркиране на форума като прочетен , но така пак трябва да влизаш във всеки подфорум по отделно и да го цъкаш. Това лесно може да се реши със натискането на бутона " IPB " , който седи пед всеки форум ... така се "прочита" целия без да влизате в него. На мен така ми е по-удобно.

• Отговори 74
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
В крайна сметка се оказа бъг на софтуера. Сега го закрепихме временно но съобщенията са на английски.

Мерси за което! Сега отново ми е на български форума :unsure:

Отговорено
Относно кирилицата вече би трябвало по дефолт да е изключена.

Супер е! Благодаря, за което. Инак при мен бутоните за вмъкване си работят ОК. Само май има нещо проблем с уж прочетените теми. Но то така или инак с тез икони нищо не мога да разбера, така че... :)

Отговорено
Вчера открих нещото, което търся отдавна в новия дизайн. Със стария си бях свикнал като вляза да виждам само новите постинги ... дори и преди да не съм чел всичко, то някак си се "прочиташе" . С новия това не ставаше ... и нещата си седяха "нови" докато не прочетях цялата тема. Някой каза за опцията горе в дясно за маркиране на форума като прочетен , но така пак трябва да влизаш във всеки подфорум по отделно и да го цъкаш. Това лесно може да се реши със натискането на бутона " IPB " , който седи пед всеки форум ... така се "прочита" целия без да влизате в него. На мен така ми е по-удобно.

Има и един линк най-отдолу - "Маркирай всички мнения във всички форуми като прочетени" или нещо от сорта.

Отговорено

абе къде е опцията "виж всички мнения на потребителя" бе хора!? няма ли я вече, че ми потрябва днес едно старо мнение на един пич и се утрепах да търся:lol::)

Отговорено (Редактирано)

В публичния профил на човечеца вляво има "Опции" и там е това, което ти трябва.

Редактирано от olygofren
Отговорено

Момчета, предната версия на форума по мои наблюдения проверяваше за непрочетени мнения по датата на последното логване. И като нови мнения се маркират само тези, които са се появили след това, т.е. предполага се, че потребителят ако е влязъл в някой раздел, значи е прочел каквото му трябва, а всичко останало се смята за вече прочетено, дори и той да не му е обърнал внимание. Така на следващото влизане се отбелязваха като нови само наистина новите мнения след последното влизане. Сега е много затормозен тоя форум, показват ми се като непрочетени всички мнения, които аз така или иначе нямам намерение да чета и бих искал автоматично да се маркират от форума като прочетени, а не да го правя изрично всеки път. Това го има в много форуми по света и предполагам е въпрос само на опция. Ако искате проведете анкета дали хората искат да е така, но след като старият форум беше така и никой не се оплака, значи едва ли някой има нещо против. Между другото тази опция се прилагаше само за раздели, в които човекът е влизал, т.е. дори и човекът да се логва всеки ден, но ако през това време нито веднъж не е отворил "Говорилня", непрочетените мнения там се отбелязват от последното влизане там.

Отговорено

На мен пък започна ди ми забива Опера-та - ей така, цъкам си върху някоя страничка и докато чакам да се отвори излиза нещо от рода на "... браузерът има нужда от затваряне... " и това е...

Отговорено

^ за кое по-точно? :)

Защото, ако е за предходното ти предложение - на мен така както е сега ми е по-удобно.

Този начин го изпитах в няколко други форума преди обновяването тук и всъщност в началото ми беше много неудобно - така че прав си;)

Но след време, като свикнах, установих че ми е по-лесно когато аз реша да натисна "Опции" и "Маркирай като прочетен....", а не софтуера да решава, че съм прегледал всички теми, които съм искал да прегледам след като съм влязъл в определен подфорум.

Отговорено

^ За същото. А няма ли начин да го има това нещо в личните настройки, така че всеки да си избира сам как да му действа това. Защото аз пък съм си свикнал на другото и по всички форуми си е настроено така и сега много се дразня.

Отговорено

^Ми нямам идея дали го има. Знаещите да кажат. Просто споделих моето мнение :)

Плюс, че не е чак по всички други форуми настроено по този начин...