RockoBG Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Ашколсун на сите. Рок Ще има!!! Има една песен на "Три и половина", "Старите кучета". Може да си я дръпнете от сайта на Bo Yan. в "блус лайф 2004"... Та в нея има същия бридж (или както там се казва). CCCBAGA Та върху него се пее: C C C B A G A Ни-ко-га ня-ма да спрат. Става дума за старите кучета Освен факта, че мен много ме кефи, намирам някакво скрито послание у цялата тая хава. Ма аз съм някакъв сгелпен полу-металист, полу-блусар. Аферим още веднъж и това е. Long Live Rock & Roll Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 tocata приятелю има някакъв проблем - не се зарежда парчето ти . излиза надпис Conecting to media и така си седи все едно че е забило нещо . а с другите парчета проблем няма при отварянето - може да са ти окъкали файла от сайта Media.Putfile.com . Дано го оправят или пък да вземеш да го качиш пак ли ... Цеко Цитирай
Fenix Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Оля! Евала пичове, много брутални неща сте направили! Тоя път най-ми допадна на tocata изпълнението (е Кольо, не може винаги ти ). Това в кръга на шегата де. Всичките са много добри. Реших и аз да се включа в тоя джем... Ще ме извините, но като го чух и просто рокът в мен не се надигна, а нещо доста по-различно. Нищо де, на мене много ми харесва какво и как се получи, пък и трябва да има малко разнообразие. I.e. някой дето да се из***е на цялата работа http://www.cmusicforum.com/fenix/Music/Roc...0-%20Fenixa.mp3 На Я... aйде и аз със батковците... П.п. знаете, че като запишете нещо и то страшно ви кефи и после като го чуете на другия ден, си викате понякога "б*х мааму, това е мноо зле..." Еми да ви кажа, другия ден още не е дошъл, тъй че сваляйте преди да съм го изтрил оттам Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) Туй парче ноо кефи. Ей ся яко се наточих да драсна нещо, ама нъцки... Ако може някой да ми го прати туй в някакъв нормален формат, щото путфиле-то ми го предоставя в непоносимо тъпия за мен WMV формат, с който имам известни проблеми поради платформата на която работя. П.П. Много приятни и идейни неща чух от всички тук - Еваласт & кийп он муувинг Едит: Ама и аз съм си бая тъп от една страна...чак сега установих, че като му сменя разширението и го оставя само с мп3 си тръгва кат пич. След половин един час ще кача мойто виждане за тази композиция Редактирано Януари 12, 2007 от iBobz Цитирай
Telerig Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Toката разцепил си кочината брато! Страшен пръст...нямам кво да кажа....ама кажи с какво си записвал плийз ...тона ти ме накефи... Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 айде и на мен да се позмеете малко http://media.putfile.com/track-43 Цитирай
synchu Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Абе зли сте много всите! Eвала! Ми'ф'ки и фаянс не останаха за къртене... п.п. Пак ще трябва се тренира Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 tocata ще умра от смях ако се окаже че само твоето парче не може да се отвори в Русе и региона - обадих се на един приятел и той не може да го отвори и при това само твоето - на stratocaster и всички други се отварят без проблем . Да се чуди човек . Карай все ще измислим нещо .... stratocaster добре си се справил човече не бъди толкова критичен към себе си - и тона ти е добър и идеята и най важното има дух в това което си изсвирил .... Абе засега много се кефя как върви джема . Бравос на всички... Цеко Цитирай
tocata Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Toката разцепил си кочината брато! Страшен пръст...нямам кво да кажа....ама кажи с какво си записвал плийз ...тона ти ме накефи... Мисля че, тук няма кои по...... кои наи ........всеки дава максимума ,и това е наи-яко в джем-овете Telerig---мерси амиго эа оценката, инак эвука е Фендер страт-----бустер поръчков---- Драива е от Амп Маршал JTM------ Шур мик. и скапана саунд карта Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 эвука е Фендер страт-----бустер поръчков---- Драива е от Амп Маршал JTM------ Шур мик. и скапана саунд карта Бустера от Никифена? питам защото и аз свиря с подобна конфигурация в момента и и се радвам много Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Ето и аз се присъединявам късно към купона с некво мазало и моя нескопосан трибют към първото ми вдъхновение-Еди Ван Хейлън: Рок Джем EVH Това което чух дотук ме разби-всички изсвирили звучаха страшно.Биска,ти изора нивите край Бяла Слатина направо,а Коко разби кошарите край Пловдив.Евала на всички! Владо Цитирай
tocata Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Ето и аз се присъединявам късно към купона с некво мазало и моя нескопосан трибют към първото ми вдъхновение-Еди Ван Хейлън: Рок Джем EVH Това което чух дотук ме разби-всички изсвирили звучаха страшно.Биска,ти изора нивите край Бяла Слатина направо,а Коко разби кошарите край Пловдив.Евала на всички! Владо ВЛАДО ,братле, как си напомпал, спука китарата ............эамятката към Еди е жестока,мого намаано от'епа рибата у ''Скъта'' Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Владо небрежно разби със саунд и свирня .Яко са ударили и другите джемъри(Стратокастер и Феникс).И най готиното е че всички варианти са толкова различни Цитирай
Fenix Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) Ето и аз се присъединявам късно към купона с некво мазало и моя нескопосан трибют към първото ми вдъхновение-Еди Ван Хейлън: Рок Джем EVH Това което чух дотук ме разби-всички изсвирили звучаха страшно.Биска,ти изора нивите край Бяла Слатина направо,а Коко разби кошарите край Пловдив.Евала на всички! Владо Mалиии и аз къде се набърках в тоя джем да джемя и аз Владо изби зъбите просто. Евала, евала. Айде, аз отивам да изтрия горния си пост едит: Разбихте буркана и конфитюра се разхвърча.... Редактирано Януари 12, 2007 от Fenix Цитирай
Recommended Posts