presly Отговорено Ноември 4, 2018 Отговорено Ноември 4, 2018 Купих си SongBook Удобно нещо! 1 Цитирай
Reckless Отговорено Февруари 20, 2019 Отговорено Февруари 20, 2019 И аз ъпгрейднах от Cubase pro 9.5 на 10.0.5. За пръв път си купих 7 и след това, само ъпгрейдвам, като излезе нова. Иначе 7 си я имам на дискове. Останалите само си ги свалям, след като ги платя. 2 Цитирай
enuffZnuff Отговорено Февруари 20, 2019 Отговорено Февруари 20, 2019 (Редактирано) 16 hours ago, Reckless said: И аз ъпгрейднах от Cubase pro 9.5 на 10.0.5. За пръв път си купих 7 и след това, само ъпгрейдвам, като излезе нова. Иначе 7 си я имам на дискове. Останалите само си ги свалям, след като ги платя. Аз съм така Wаvelab. Купих го от Томан.Ама се замислям, дали има смисъл от тези ъпгрейди?! Почти никакви функции и въможности не добавят. Само изсикват нови ресеурси. Онзи ден реших да видя какъв хардуер е нужен за новата MacOS, ами... Моят, който е mid 2011 прикючи с ъпдейта. Правя един архив на софтуер и драйвъри, които използва и приключвам и с купуването на софтуер. А то, това е и само някакво набутване на пари и вманиачаване То не бяха нови версии на Waves, годишни абонаменти за Slatedigital.Лъжех се по реклами "Купи 3 плъгина получи 4 безплатни" Край! И без това, накрая ползвам 2 еквилайзера и един компресор Редактирано Февруари 20, 2019 от enuffZnuff 2 1 Цитирай
musicman Отговорено Април 30, 2019 Отговорено Април 30, 2019 Беше намалено на 50Е и нямаше как да го пропусна 2 Цитирай
H.R. Отговорено Април 30, 2019 Отговорено Април 30, 2019 Cubase 10 Elements - (пъви лизензиран софтуер за хоби - музика ) 2 Цитирай
Recommended Posts