Airwalker98 Публикувано Февруари 4, 2016 Публикувано Февруари 4, 2016 (Редактирано) Здравейте,това е първата ни авторска песен,записана изцяло и само от нас в домашни условия Надяваме се да Ви хареса! Share,like,comment,enjoy! Редактирано Февруари 4, 2016 от Airwalker98 11 Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Добре е като композиция!Като запис не е много добре, но ако се запише в студио ще звукне. Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Много ми допада стила и композицията! Препоръчително е да запишете в студио, композицията да "блесне" в истинския си вид! Все пак музиката е прогресив, на добро ниво, не и отива това качество на записа!Успех! Цитирай
musicman Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 А според мен смесването трябва да оправите. Иначе парчето е яко. Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 5, 2016 Отговорено Февруари 5, 2016 Парчето е супер, и като за пре-продъкшън е идеално. Чува се всеки инструмент, партиите, композицията - човек добива добра представа какво сте искали да кажете. Вкъщи я стане по добре, я не стане. След време ще го запишете качествено в студио. Не губете повече време за доизкусуряване, а действайте по следващото ! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 5, 2016 Отговорено Февруари 5, 2016 За продукцията колеги вече казаха по-нагоре, но парчето е яко! Цитирай
crunk Отговорено Февруари 6, 2016 Отговорено Февруари 6, 2016 Парчето е много добро Композицията ми харесва много, вокалите също. Микса трябва да се бутне според мен най-вече на барабаните струват ми се много в дъното и заглушени. Ако се запише и обработи в професионална парчето е готово за голямата сцена Цитирай
valtondim Отговорено Февруари 7, 2016 Отговорено Февруари 7, 2016 Евала пичове , яко парче . Долавям Dream Theater-ско влияние , ако не се лъжа ... Вече съм ви фен и искам още ... От сърце ви желая успех !! Цитирай
Лими Отговорено Февруари 7, 2016 Отговорено Февруари 7, 2016 Композицията наистина е много добра, но ако започнете прецизно записване на краен продукт в добро студио препоръчвам да наемете опитен вокал професионалист! 1 Цитирай
TONY Отговорено Февруари 7, 2016 Отговорено Февруари 7, 2016 Хареса ми, няма нужда да повтарям суперлативи. Да карам по същество. Лими казва да вземете вокалист професионалист - и според мен вокалите не са на ниво. Само че , не са никак зле, вокалиста е доста ала Джеймс Ла Бри, просто има нужда да поработи 1-2 години с вокален педагог. С музика и вокали ала Дрийм Т, директно отивате в папка копи банди, но си решавате как да продължите. Според мен, домашният запис е отличен, като такъв и изпълнява прекрасно целта си. Има различни възможни пътища, по които да се поеме. За Вас, без да Ви познавам , виждам 2 примерни пътя. 1. Понеже сте готови музикално-инструментално, ако имате досатъчно репартоар и имате желание за промяна и по-бързи резултати, намерете нов вокалист, даже препоръчително да не пее като Ла Бри 2. Ако нямате други авторски песни и тепърва ще ги мислите и държите да сте ДТ2, докато вашият вокалист понапредне, за една година ще направите достатъчно песни за албум. И докато станете готови, такива домашни записи ще вършат идеална работа. И съм на мнението на Лими , че за студио записи, ще Ви трябва или готов певец или този , но след като се подготви. Цитирай
positive Отговорено Февруари 8, 2016 Отговорено Февруари 8, 2016 Вокалът е супер, пичове. Просто трябва още малко работа. За студиен запис е ясно, че всичко ще се изпява, докато стане ОК. За този домашен запис вокалът е екстра. Цитирай
Recommended Posts