Sl1pkno7 Отговорено Август 5, 2015 Автор Share Отговорено Август 5, 2015 Дам,взех я за 550 лв.Та мисълта ми е да взема ли едно от двете кубета или да събера още малко лев за по-добро като например Line 6 Pider IV 75w.Гледал сум много клипчета и смятам,че ще ми свърши добра работа за домашно свирене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Август 5, 2015 Share Отговорено Август 5, 2015 (Редактирано) Братле, има толкова, ТОЛКОВА МНОГО теми по този въпрос, чак на бъзик го бяхме обърнали вече. Как успя да се наковеш при това положение след като си тук? :> Както и да е, поне има визия, ползвай я със здраве и събирай за нещо по-читаво след време. Само гледай да загърбиш този манталитет "да мина метъра" и разсъждавай като купуваш. :> Редактирано Август 5, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Август 5, 2015 Share Отговорено Август 5, 2015 То манталитета е до визията,от и-бей ЮК за 600 евро може да се вземе добър Гибсън,но поочукан,е няма да е с подписа на Слаш,но сигнечър китара,която е поне 5 бона не може да я вземеш за без пари,аз я мернах тая обява и мислех да я пусна,имаше такава тема за ментетата,но ми се спеше,как да е,може и добре да звучи,не съжалявай,на времето на кви Орфейки сме свирили.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sl1pkno7 Отговорено Август 5, 2015 Автор Share Отговорено Август 5, 2015 Мисля,че за парите си е много добре,прати ми момчето преди да я взема едно демо свирено от него с Fender Frontman 65R и звучеше уникално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sl1pkno7 Отговорено Август 5, 2015 Автор Share Отговорено Август 5, 2015 G Varbanov Мерси,за китарата просто ми харесва много визията на Les Paul и съм голям фен на Slash и не е много пари китарката(като за 2ра бива)Просто не разполагам с много пари в момента и така.А за напред ще е оригинал А относно кубетата какво ще кажете?Най доброто до 300 лв.За хард рок и метал принципно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Август 6, 2015 Share Отговорено Август 6, 2015 Aми пич,ти сам си отговаряш.След като с Fender Frontman (ти) е звучало уникално просто потърпи малко,добави към тези 300лв още 200 и си купи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Август 6, 2015 Share Отговорено Август 6, 2015 Боже,най гадния амп в който съм се включвал е фронтмен,за тия пари ще си вземеш малък лампов усилвател и някое ефектче.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Август 6, 2015 Share Отговорено Август 6, 2015 Тамъъън да изпратим човека по живо-по здраво доволен и се обади Хилбили с горния пост и е*а мамата на всичко Сега се очакват 3 страници със усилватели и педалчета(както вече е ставало в 15 предишни подобни теми) и накрая авторътще си купи това,което ВЕЧЕ е решил.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 6, 2015 Share Отговорено Август 6, 2015 Темите, в които това е ставало са около 1015 плюс минус 2-3000, нали за това е форума. Мнението си е мнение и всеки има право на него. Изтъкването на мнение като факт е друга работа, а предвиждането на бъдещето пък хептен друга работа. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sl1pkno7 Отговорено Август 6, 2015 Автор Share Отговорено Август 6, 2015 И аз не си падам по Fender,по скоро нещо от сорта на Line 6 Spider IV 75 W Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sl1pkno7 Отговорено Август 6, 2015 Автор Share Отговорено Август 6, 2015 Гледах много клипчета и за в къщи ще ми върши добра работа.За напред не мисля да се занимавам професионално.Това ми е просто хоби.Затова мисля да взема тога кубе а и не ми се свързват някакви педалчета ала бала всичко кабели в стаята Мисля,че се правят добри ефекти с този амп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Август 6, 2015 Share Отговорено Август 6, 2015 Нека споменем и процесорите, за да е пълна забавата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sl1pkno7 Отговорено Август 6, 2015 Автор Share Отговорено Август 6, 2015 Какво ще кажете за това : http://bad_link/ad/prodavam-line-6-spider-iv-75w-1x12-ID5hZVe.html За 380 лв ще го взема.Заслужава ли си ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sl1pkno7 Отговорено Август 6, 2015 Автор Share Отговорено Август 6, 2015 Това са снимки на Line 6 Spider IV 75W . За 380 лв ще го даде.Но ми се струва съмнително нещо.Пиши,че е почти нов и не се ползва,а гледам че копчетата му(четири от тях) не са същите и не са сиви.Вие какво ще кажете ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sl1pkno7 Отговорено Август 6, 2015 Автор Share Отговорено Август 6, 2015 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts