Valeri12580 Публикувано Юли 31, 2015 Публикувано Юли 31, 2015 Здравейте,От Англия ми донесоха това http://www.phonic.com/en/powerpod-740-plus.html Прочетох темата за Китарни усилватели, кабинети, говорители - Основите Та мисля,че това е глава на кабинет.Въпроса е как да го пусна/използвам??Извинявам се за тъпия въпрос,но съм начинаещБлагодаря предварително Цитирай
Fats Отговорено Август 1, 2015 Отговорено Август 1, 2015 Това е комбинация от 7-канален миксер и крайни стъпала 2 х 220 вата. За да го ползваш ти трябват две колони на 4 ома. Потърси някой музикант с опит да ти покаже как се ползва. Цитирай
jabs Отговорено Август 1, 2015 Отговорено Август 1, 2015 Не е глава на кабинет, а миксер. То си пише в линка... Цитирай
jorog Отговорено Август 1, 2015 Отговорено Август 1, 2015 (Редактирано) Смесителен пулт и усилвател(крайно стъпало). Две в едно. Редактирано Август 1, 2015 от jorog Цитирай
Valeri12580 Отговорено Август 1, 2015 Автор Отговорено Август 1, 2015 И за какво служи този миксер? Цитирай
Krasi63 Отговорено Август 1, 2015 Отговорено Август 1, 2015 Миксера служи за много неща, но най вече прави страхотен целувчен крем!!! Стига да знаеш как да го направиш и с какво!!! 3 Цитирай
Jim-ph Отговорено Август 1, 2015 Отговорено Август 1, 2015 >>Извинявам се за тъпия въпрос,но съм начинаещ Начинаещ звукорежисер, предполагам? Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 1, 2015 Отговорено Август 1, 2015 Се си мислим,че идиотите са измрели,ма нъцки (то и аз мърдам все още ),е как може да вземеш нещо без никаква представа какво е?? Цитирай
ZLE Отговорено Август 2, 2015 Отговорено Август 2, 2015 Абе и аз чаках,чаках,наш'те да ми подарят нещо дето не знам кво е и те не знаят кво е и струва да речем 500-1000 лв.Ама докато чаках,езех че чукнах 40 лазарника и баща ми взе че умря.... 1 Цитирай
deadman_walking Отговорено Август 2, 2015 Отговорено Август 2, 2015 (Редактирано) Както каза Fats потърси някой музикант да ти обясни как се използва. Ако случайно си решил сам да го пускаш , обърни внимание на червения превключвател на гърба на миксера, който е с две позиции : 115 и 230 , трябва да го превключиш на 230 , за да няма ядрени опити . Можеш да го използваш и за китарен усиловател ( гледам че си китаристче) , но трябва да си прочетеш менюала, който можеш да намериш в линка който си дал. Написан е като за ,,начинаещи,, , може само по картинките да се ориентираш какво къде да включиш и каква колона ти трябва. Редактирано Август 2, 2015 от deadman_walking Цитирай
sbondokov Отговорено Август 2, 2015 Отговорено Август 2, 2015 Гледам, че има и ефекти, не знам само драйв дали може да докара или трябва да си включи някакъв овърдрайв педал преди миксера? Цитирай
Valeri12580 Отговорено Август 2, 2015 Автор Отговорено Август 2, 2015 Както каза Fats потърси някой музикант да ти обясни как се използва. Ако случайно си решил сам да го пускаш , обърни внимание на червения превключвател на гърба на миксера, който е с две позиции : 115 и 230 , трябва да го превключиш на 230 , за да няма ядрени опити . Можеш да го използваш и за китарен усиловател ( гледам че си китаристче) , но трябва да си прочетеш менюала, който можеш да намериш в линка който си дал. Написан е като за ,,начинаещи,, , може само по картинките да се ориентираш какво къде да включиш и каква колона ти трябва. Ще потърся някой,който може да ми обясни как се използва,защото не искам да го разваля още от началото Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 2, 2015 Отговорено Август 2, 2015 Колонките,момче,гледай омовете,за да звучи как трябва и да не го изгориш.Пиши тук на Парни Валяк по ник да ти обясни,разбира от тези работи. Цитирай
Valeri12580 Отговорено Август 2, 2015 Автор Отговорено Август 2, 2015 Писах горе в търсачката,но не мога да намеря такъв потребител? Цитирай
Recommended Posts