Jump to content
Българският форум за музиканти

deadman_walking

Members
 • Posts

  128
 • Joined

 • Last visited

About deadman_walking

 • Birthday 05/05/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  Бирени бутилки

Contact Methods

 • AIM
  deadman_walking4
 • Website URL
  http://deadmanX.1gb.bg
 • Yahoo
  erik_theraven@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София - Лом

Recent Profile Visitors

836 profile views

deadman_walking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. Здравейте! Група L`Ange Sauvage от София търси певец и клавирист. Полът и годините са без значение, но е добре да сте над 20. Хубаво ще е клавиристът да има представа от това що е синтезатор и ако има опит в работата със семпли ще е супер. Свирим основно авторска музика.В основата на стила на групата са пост пънк и инди рок, но целта е даги разнобразим със Продиджи и Фейтлес синтове.До седмица предстой да бъде пусната първата записана песен на групата която е с гост вокал. Основната цел на първо време ни е стягане на репертоар от авторски песни (имаме 2 напълно завършени и 3 който чакат своят вокал), записи и участия по клубове и фестивали(ако се доредим). За контакти : 0898613012 или langesauvage.rockband@gmail.com или Л.С. тук.
 2. Може ли да се чуем , нямам време в момента да пиша ? 0898613012 Жоро .
 3. Както каза Fats потърси някой музикант да ти обясни как се използва. Ако случайно си решил сам да го пускаш , обърни внимание на червения превключвател на гърба на миксера, който е с две позиции : 115 и 230 , трябва да го превключиш на 230 , за да няма ядрени опити . Можеш да го използваш и за китарен усиловател ( гледам че си китаристче) , но трябва да си прочетеш менюала, който можеш да намериш в линка който си дал. Написан е като за ,,начинаещи,, , може само по картинките да се ориентираш какво къде да включиш и каква колона ти трябва.
 4. 0887705166- Жоро, звънни ми или само кликни , както ти е удобно. Мога да те насоча към наистина добър педагог в тази област и искам да поговорим и по другата тема която си пуснал във форума - за вокал. Поздрави.
 5. Всичко може да се направи , стига да имаш мерак и да работиш сръчно. Това да извадиш тръсроуда на китара без да махаш фигърборда ми се вижда по сложно, но ти си решаваш. Най важното е да потърсиш в нета инфо за това какъкв е тръстроуда, за да си наясно какво точно трябва да правиш, накъде да го въртиш и как за да го освободиш в долната му част. Моли се да не е залепнал за дървото ( кофти изработка) или да не се е счупил, защото тогава едва ли ще успееш да го изкараш целия. Това мога да ти кажа според инфото което си дал.
 6. Здравей , поради това че лайн сикса е фрашкан с ефекти , едва ли някой си е правил този експеримент. Но знае ли човек, аз мога да ти помогна само с това : http://www.youtube.com/watch?v=rNSZZes6P_g
 7. Аз използвам някакъв вид епоксидна смола със втвърдител, продават се заедно. И ми върши перфектна работа. С нея залепих глава на леспоул китара и вече втора година няма мърдане. Вчера залепих със същото един фингърборд върху гриф , но е още рано да кажа дали е било успешно
 8. Може ли малко повече информация по въпроса, че имам подобни ядове, но с Техномаркет. Мога ли сам да си избера дали да ми върнат парите, или да ми сменят продукта/модела? За техномаркет не мога да ти кажа, но с технополисимах проблеми с един телефон. След три неуспешни ремонта ми предложиха да си избера някакъв телефон на същата цена или с доплащане. Ако не се лъжа другия вариант беше да ми върнат парите.
 9. Ако не се лъжа, когато си копувах моя експлорер, ми казаха че има гибсън СГ за под 1000, от същия магазин. Най безболезнено е да се обадиш и да попиташ .
 10. Ситуацията е следната , след три неуспешни ремонта са длъжни да ти върнат парите или да ти подменят стоката. Като при последното ти ще си в пълното си право да не пожелаеш същия модел. Бегай към сервиза и се моли да ти го от ремонтират по същия начин .
 11. Значи действам смело. Днес тествах тези адаптери стандартно вързани , и ми хареса как звучат, но ми се щеше да поекспериментирам с пуш пул потенциометрите . Благодаря за бързия отговор.
 12. Снимката не се отваря. Ако от някъде се показва поне малко метал от жака, с поялник запои за тази част някакъв кабел и дърпай . Може и да сработи.
 13. Хрумна ми една малко безумнна идея, да свържа два хъмбекъра към два пуш-пул волюм потенциометъра и един кил-суич тон потенциометър. За съжаление , след двудневно ровене в нета, не успях да намеря точно същата схема. Молбата ми е ако някой го е правил, да бутне едно рамо, щото китарата я използвам ежедневно и нямам възможност много да експериментирам. ,,Хардуера,, е следния: Китара :Epiphone explorer goth`58 с kill switch tone потенциометър , адаптери: Neck DiMarzio The Breed DP165, Bridge Bare Knuckle Aftermath . http://www.dimarzio.com/sites/default/files/diagrams/2h2ppvsplit1t_3w_all.pdf Нещо подобно би трябвало да е , но ... kill switch.... ?
 14. Бравос, като идея и изработка - всичко е на мястото си. Станало е ( ще използвам гейската дума) уникално.
 15. Дай , някакъв адрес, ще ти изпратя по еконт 5 броя преди да съм ги изхвърлил на боклука. Мейла ми е: erik_theraven@yahoo.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.