Jump to content
Българският форум за музиканти

deadman_walking

Members
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно deadman_walking

  • Рожден ден 05/05/1975

Previous Fields

  • Инструмент
    Бирени бутилки

Contact Methods

  • AIM
    deadman_walking4
  • Website URL
    http://deadmanX.1gb.bg
  • Yahoo
    erik_theraven@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София - Лом

Последни посетители

970 профилни разглеждания

deadman_walking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Обществена Репутация

  1. Както каза Fats потърси някой музикант да ти обясни как се използва. Ако случайно си решил сам да го пускаш , обърни внимание на червения превключвател на гърба на миксера, който е с две позиции : 115 и 230 , трябва да го превключиш на 230 , за да няма ядрени опити . Можеш да го използваш и за китарен усиловател ( гледам че си китаристче) , но трябва да си прочетеш менюала, който можеш да намериш в линка който си дал. Написан е като за ,,начинаещи,, , може само по картинките да се ориентираш какво къде да включиш и каква колона ти трябва.
  2. 0887705166- Жоро, звънни ми или само кликни , както ти е удобно. Мога да те насоча към наистина добър педагог в тази област и искам да поговорим и по другата тема която си пуснал във форума - за вокал. Поздрави.
  3. Всичко може да се направи , стига да имаш мерак и да работиш сръчно. Това да извадиш тръсроуда на китара без да махаш фигърборда ми се вижда по сложно, но ти си решаваш. Най важното е да потърсиш в нета инфо за това какъкв е тръстроуда, за да си наясно какво точно трябва да правиш, накъде да го въртиш и как за да го освободиш в долната му част. Моли се да не е залепнал за дървото ( кофти изработка) или да не се е счупил, защото тогава едва ли ще успееш да го изкараш целия. Това мога да ти кажа според инфото което си дал.
  4. Здравей , поради това че лайн сикса е фрашкан с ефекти , едва ли някой си е правил този експеримент. Но знае ли човек, аз мога да ти помогна само с това : http://www.youtube.com/watch?v=rNSZZes6P_g
  5. Аз използвам някакъв вид епоксидна смола със втвърдител, продават се заедно. И ми върши перфектна работа. С нея залепих глава на леспоул китара и вече втора година няма мърдане. Вчера залепих със същото един фингърборд върху гриф , но е още рано да кажа дали е било успешно
  6. Може ли малко повече информация по въпроса, че имам подобни ядове, но с Техномаркет. Мога ли сам да си избера дали да ми върнат парите, или да ми сменят продукта/модела? За техномаркет не мога да ти кажа, но с технополисимах проблеми с един телефон. След три неуспешни ремонта ми предложиха да си избера някакъв телефон на същата цена или с доплащане. Ако не се лъжа другия вариант беше да ми върнат парите.
  7. Ако не се лъжа, когато си копувах моя експлорер, ми казаха че има гибсън СГ за под 1000, от същия магазин. Най безболезнено е да се обадиш и да попиташ .
  8. Ситуацията е следната , след три неуспешни ремонта са длъжни да ти върнат парите или да ти подменят стоката. Като при последното ти ще си в пълното си право да не пожелаеш същия модел. Бегай към сервиза и се моли да ти го от ремонтират по същия начин .
  9. Значи действам смело. Днес тествах тези адаптери стандартно вързани , и ми хареса как звучат, но ми се щеше да поекспериментирам с пуш пул потенциометрите . Благодаря за бързия отговор.
  10. Снимката не се отваря. Ако от някъде се показва поне малко метал от жака, с поялник запои за тази част някакъв кабел и дърпай . Може и да сработи.
  11. Хрумна ми една малко безумнна идея, да свържа два хъмбекъра към два пуш-пул волюм потенциометъра и един кил-суич тон потенциометър. За съжаление , след двудневно ровене в нета, не успях да намеря точно същата схема. Молбата ми е ако някой го е правил, да бутне едно рамо, щото китарата я използвам ежедневно и нямам възможност много да експериментирам. ,,Хардуера,, е следния: Китара :Epiphone explorer goth`58 с kill switch tone потенциометър , адаптери: Neck DiMarzio The Breed DP165, Bridge Bare Knuckle Aftermath . http://www.dimarzio.com/sites/default/files/diagrams/2h2ppvsplit1t_3w_all.pdf Нещо подобно би трябвало да е , но ... kill switch.... ?
  12. Бравос, като идея и изработка - всичко е на мястото си. Станало е ( ще използвам гейската дума) уникално.
  13. Дай , някакъв адрес, ще ти изпратя по еконт 5 броя преди да съм ги изхвърлил на боклука. Мейла ми е: erik_theraven@yahoo.com
  14. Сподели все пак какъв е ефекта и какво точно се е развалило по него. В зависимост от тези две подробности, може да ти се даде съвет към кого да се обърнеш.
  15. В момента ползвам два дисторшън педла заедно , Boss metal core и Boss metal zone, но гейна и на двата е на минимум. Мога да кажа че се получава интересен звук, но ако гейна и на двата е на 12 часа....... става .... тъпо . Също не мисля , че ако всичко ти е на макс, ще се получи нещо приятно за ушите. Но всичко си зависи от теб, експериментирай с колкото се може повече педалчета , докато намериш това което ти трябва като звук.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.