Jump to content
Българският форум за музиканти

deadman_walking

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About deadman_walking

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 05/05/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  Бирени бутилки

Contact Methods

 • AIM
  deadman_walking4
 • Website URL
  http://deadmanX.1gb.bg
 • Yahoo
  erik_theraven@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София - Лом

Recent Profile Visitors

626 profile views
 1. Здравейте! Група L`Ange Sauvage от София търси певец и клавирист. Полът и годините са без значение, но е добре да сте над 20. Хубаво ще е клавиристът да има представа от това що е синтезатор и ако има опит в работата със семпли ще е супер. Свирим основно авторска музика.В основата на стила на групата са пост пънк и инди рок, но целта е даги разнобразим със Продиджи и Фейтлес синтове.До седмица предстой да бъде пусната първата записана песен на групата която е с гост вокал. Основната цел на първо време ни е стягане на репертоар от авторски песни (имаме 2 напълно завършени и 3 който чакат своят вокал), записи и участия по клубове и фестивали(ако се доредим). За контакти : 0898613012 или langesauvage.rockband@gmail.com или Л.С. тук.
 2. Може ли да се чуем , нямам време в момента да пиша ? 0898613012 Жоро .
 3. deadman_walking

  Какво е това?

  Както каза Fats потърси някой музикант да ти обясни как се използва. Ако случайно си решил сам да го пускаш , обърни внимание на червения превключвател на гърба на миксера, който е с две позиции : 115 и 230 , трябва да го превключиш на 230 , за да няма ядрени опити . Можеш да го използваш и за китарен усиловател ( гледам че си китаристче) , но трябва да си прочетеш менюала, който можеш да намериш в линка който си дал. Написан е като за ,,начинаещи,, , може само по картинките да се ориентираш какво къде да включиш и каква колона ти трябва.
 4. deadman_walking

  Търся уроци/педагог за тежки вокали

  0887705166- Жоро, звънни ми или само кликни , както ти е удобно. Мога да те насоча към наистина добър педагог в тази област и искам да поговорим и по другата тема която си пуснал във форума - за вокал. Поздрави.
 5. Всичко може да се направи , стига да имаш мерак и да работиш сръчно. Това да извадиш тръсроуда на китара без да махаш фигърборда ми се вижда по сложно, но ти си решаваш. Най важното е да потърсиш в нета инфо за това какъкв е тръстроуда, за да си наясно какво точно трябва да правиш, накъде да го въртиш и как за да го освободиш в долната му част. Моли се да не е залепнал за дървото ( кофти изработка) или да не се е счупил, защото тогава едва ли ще успееш да го изкараш целия. Това мога да ти кажа според инфото което си дал.
 6. deadman_walking

  boss me 70 на line 6 spider IV 30w

  Здравей , поради това че лайн сикса е фрашкан с ефекти , едва ли някой си е правил този експеримент. Но знае ли човек, аз мога да ти помогна само с това : http://www.youtube.com/watch?v=rNSZZes6P_g
 7. Аз използвам някакъв вид епоксидна смола със втвърдител, продават се заедно. И ми върши перфектна работа. С нея залепих глава на леспоул китара и вече втора година няма мърдане. Вчера залепих със същото един фингърборд върху гриф , но е още рано да кажа дали е било успешно
 8. deadman_walking

  Bugera, съвет, ремонт?

  Може ли малко повече информация по въпроса, че имам подобни ядове, но с Техномаркет. Мога ли сам да си избера дали да ми върнат парите, или да ми сменят продукта/модела? За техномаркет не мога да ти кажа, но с технополисимах проблеми с един телефон. След три неуспешни ремонта ми предложиха да си избера някакъв телефон на същата цена или с доплащане. Ако не се лъжа другия вариант беше да ми върнат парите.
 9. deadman_walking

  Gibson, Epiphone

  Ако не се лъжа, когато си копувах моя експлорер, ми казаха че има гибсън СГ за под 1000, от същия магазин. Най безболезнено е да се обадиш и да попиташ .
 10. deadman_walking

  Bugera, съвет, ремонт?

  Ситуацията е следната , след три неуспешни ремонта са длъжни да ти върнат парите или да ти подменят стоката. Като при последното ти ще си в пълното си право да не пожелаеш същия модел. Бегай към сервиза и се моли да ти го от ремонтират по същия начин .
 11. deadman_walking

  Помощ за свързване на хъмбекъри

  Значи действам смело. Днес тествах тези адаптери стандартно вързани , и ми хареса как звучат, но ми се щеше да поекспериментирам с пуш пул потенциометрите . Благодаря за бързия отговор.
 12. Снимката не се отваря. Ако от някъде се показва поне малко метал от жака, с поялник запои за тази част някакъв кабел и дърпай . Може и да сработи.
 13. Хрумна ми една малко безумнна идея, да свържа два хъмбекъра към два пуш-пул волюм потенциометъра и един кил-суич тон потенциометър. За съжаление , след двудневно ровене в нета, не успях да намеря точно същата схема. Молбата ми е ако някой го е правил, да бутне едно рамо, щото китарата я използвам ежедневно и нямам възможност много да експериментирам. ,,Хардуера,, е следния: Китара :Epiphone explorer goth`58 с kill switch tone потенциометър , адаптери: Neck DiMarzio The Breed DP165, Bridge Bare Knuckle Aftermath . http://www.dimarzio.com/sites/default/files/diagrams/2h2ppvsplit1t_3w_all.pdf Нещо подобно би трябвало да е , но ... kill switch.... ?
 14. deadman_walking

  Guitar art художник

  Бравос, като идея и изработка - всичко е на мястото си. Станало е ( ще използвам гейската дума) уникално.
 15. deadman_walking

  Метални перца

  Дай , някакъв адрес, ще ти изпратя по еконт 5 броя преди да съм ги изхвърлил на боклука. Мейла ми е: erik_theraven@yahoo.com
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.