LOE Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 Абе хора, дръпнете си Cubase SX 3 Tutorial DVD Level 1, 2, 3 и/или Cubase SX SCi Master и след две изглеждания ще сте супер навътре с материала!!! тия туториали учат как се работи с кубейс не как се работи със звук Janick_Gers - няма универсална програма за оправяне на звук - всичко е специфично, трябва да разбираш от звук като цяло, да имаш усет, добре развит и трениран слух, знания за звуковите характеристики на отделните инструменти, много много теория и т.н. за да може да манипулираш звука в правилна насока. В даден случай има милиони комбинации които могат да развалят допълнително звука и само една която да го подобри. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 Благодаря за отговора и разбирам че е така, но говоря конкретно в кубейса. Има ли някакви филтри като опции, които да отворя и да регулирам от там нещо? Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 За чистене на звук няма! Ще трябва да работиш с допълнително инсталирани плъгини. За обработване - еквилайзери, компресори - има ги като VST плъгини и се прилагат на всеки канал в insert-а. Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 Много се радвам, че е сработило - определено си е голяма тръпка външният хардуер Може да пробваме да пием по биричка при Цецо някоя вечер Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 Да ! Пробвах го и не е лоша Traktion, но не разбирам защо трябва да забравя Cubase, след като няма нещо, което да не мога да направя с него.Единствения проблем на Cubase, e че няма опция да export аудио траковете, като отделни файлове, но това се преживява.Други недостатъци поне за мен няма.Защо да го забравям ? Работя с по над 20 трака в real time наблъскани с ефекти и нямам проблеми Какво можеш да направиш с някой друг хост, което с Cubase да не можеш ? Прави ми впечатление, че съвременните мултитракови програми /повечето/ си имат всичко и е само въпрос на навик при избора на такава. Отново се затвърждава правилото, че единствено важен е човешкия фактор. Ако имаш идеи за музика не е трудно да ги реализираш с всичко, което ти позволява съвременния софт. Извинете за невежеството,но на кое викате МУЛЕ?Искам да пробвам Tracktion Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 eMule Нищо не разбрах.Моля по-подробно!-Абна работа... Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Mерси за отговора. Това ми трябваше. Мисля, че имам някои от тях, ще се оправя Цитирай
mpraise Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 [bТърся някой да ми инсталира Cubase SX3- като се има предвид 4е го нямам. до сега съм работил с -SX1. Разбира се всеки труд се заплаща. mprasie@dir.bg[/b] Цитирай
mpraise Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Търся някой да ми инсталира Cubase SX3- като се има предвид 4е го нямам. до сега съм работил с -SX1. Разбира се всеки труд се заплаща. mprasie@dir.bg Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 ^ А всяко пиратство - се наказва :) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Аз и безплатно ще ти го сложа. И за какво ще плащаш, работа е за 3 мин. Цитирай
Recommended Posts