Evtim Djerekarov Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Пробвах я (Върви на Nuendo 2), Не е зле, има стегнат звук, за разлика от Гитар риг, но лесно можете да получите и скапан звук. Май simulanalog и Amplitube все още са най-близо до истината. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Пробвах я (Върви на Nuendo 2), Не е зле, има стегнат звук, за разлика от Гитар риг, но лесно можете да получите и скапан звук. Май simulanalog и Amplitube все още са най-близо до истината. не знам дали си ползвал Г.Риг 2 ама разликата е огромна в сравнение с Уейвс ГТР. Аз лично сложих ГТР-то за 1-2 дни и го махнах.Според мен няма за момента по добро от Г.Риг 2.Според мен!!!!!!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 То си е до предпочитания. На мен Симуланалод ми харесват повече от РИГ-а, както и амплитюб и Уарп ВСТ. Уейвс наистина има много отсечен звук, който не става с Риг-а. А иначе риг - а си има много достойнства. Спийкър и амп симулациите му, обаче ми лазят по нервите. Цитирай
jFog Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Идеята ми е дали или по точно как се прави следния номер: Имаме си трак(моно) на китара с желаната панорама,но в определен момент искам определения момент да прозвучи на 100 в ляво или дясно. Да е същия трак без да се налага да записвам нов заради 2 секунди безуспешно се пулих и не открих подобна далавера,а е логично да има ..според мен. ако може по така с любов,разбираемо обяснения :inlove: Ай лав ю туу Мерсим предварително. Цитирай
f1_sound Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Трябва да намериш опцията за моторизация на плъзгачите, аз работя с Сонар и там опцията се нарича Envluper потърси същата опция в Кю Бейс Цитирай
jimmy.j Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 (Редактирано) Здравей, на самия трак в долния ляв ъгъл има "+" от него отваряш всички автоматизации които са възможни да направиш на един трак, ще ти излезе "volume", mute", eq" i 'pan-left/right", включи копчето "R" <ще стане зелено>и на даденото място където искаш да промениш панорамите премести линията която е на трака в лявата или в дясната панорама.Това е дано да съм ти го обяснил както трябва!! Успех :violin: Редактирано Март 13, 2006 от jimmy.j Цитирай
Reckless Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 (Редактирано) Да ! Пробвах го и не е лоша Traktion, но не разбирам защо трябва да забравя Cubase, след като няма нещо, което да не мога да направя с него. Единствения проблем на Cubase, e че няма опция да export аудио траковете, като отделни файлове, но това се преживява.Други недостатъци поне за мен няма.Защо да го забравям ? Работя с по над 20 трака в real time наблъскани с ефекти и нямам проблеми Какво можеш да направиш с някой друг хост, което с Cubase да не можеш ? Прави ми впечатление, че съвременните мултитракови програми /повечето/ си имат всичко и е само въпрос на навик при избора на такава. Отново се затвърждава правилото, че единствено важен е човешкия фактор. Ако имаш идеи за музика не е трудно да ги реализираш с всичко, което ти позволява съвременния софт. Редактирано Март 15, 2006 от Reckless Цитирай
jFog Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Благодаря за намесата. пробвах го това но се променя панорамата на целия трак..накрая като чук презаписах нещата на отделни траци ама ше го мъчим де...крайно време е да спра да гледам на Кюбейса като на червеното копче за запис и стоп само... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Waves MondoMod мисля ще ти свърши работата . Той работи на зададен период и може да си избереш колко процента да е промяната , от кой канал към кой , работи и в surround . Цитирай
niki123bg Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Благодаря за намесата. пробвах го това но се променя панорамата на целия трак..накрая като чук презаписах нещата на отделни траци ама ше го мъчим де...крайно време е да спра да гледам на Кюбейса като на червеното копче за запис и стоп само... Амиго, трябва да си го нарисуваш, не да местиш линийката Като я местиш променяш на целият трак. Хвани инструмента който е като молив и пощракай по линийката. Нещо като синусоида трябва да се получи. Цитирай
jFog Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Амиго, трябва да си го нарисуваш, не да местиш линийката Като я местиш променяш на целият трак. Хвани инструмента който е като молив и пощракай по линийката. Нещо като синусоида трябва да се получи. ааааааааааааа екстактаменте амиго, ексактаменте! Цитирай
stratocaster Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 тук и аз да се намеся с един глупав въпрос - бачкам с аудитион 1.5 преинсталирах уин и съответно и програмата. установих една разлика - на траковете в мултитрака преди мишката си беше стрелката, с която си местех плей линията. сега обаче мишката е един плюс с който се местят целите тракове. откъде да го променя по старому? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Oтгоре , в дясно има три опции - за мишка , която мести трака ; мишка , коята селектира и смесена , при която с левия се селектира , а с десния се мести . Цитирай
stratocaster Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 ауууу благодаря много!!! бая зор беше да миксирам всичко без да ползвам мишката Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Та значи правя си дадена песничка с няколко Миди-та. На дръмса и баса слагам VST Plugins и всичко е 6 при експорт! Обаче останалите тракове, които са озвучени с SB Audigy Synth A (където е заредена Soundfont банка) не се експортват. Явно е нещо с рутиранията, ама... Като АСИО конекшънс имам Стерео Ин (което не ползвам в случая) и Стерео Аут. Обаче там звучат само плъгините... Цитирай
Recommended Posts