Nikifena Публикувано Февруари 11, 2005 Публикувано Февруари 11, 2005 Викам аре и аз да направя 1 реклама Ами някой ако иска някъв ефект, ала бала, усилвател и други работи и тн свързани с екектроника и музика може да каже. Гледам да си вадя допълнителни доходи, а тези работи определено ми харесват Цените (като водещ фактор наравно с качеството) по обясними причини са по-ниски от тези на оригинални ефекти, и зависят от ефекта Ето и 1 снимка от бюрото, като се събудих днес: Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Аз откога те врънкам за Сансамп, а? Айде де, айде Иначе изглеждат супер нещата от бюрото ти Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 Да ти направя ли сансамп ??? Нищо не си казал (или аз съм шматка..) Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 брех не знаех,че има хора които се занимават с такива работи във форума.браво! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Аз чакам да откраднеш по-добра Нойз Гейт схемичка... Цитирай
Rust Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 аз даже съм му доволен клиент ! реклама да има даже се мярка още един ефект там даже за мене на масичката в процес ... пък и кой друг ще ви направи с кастъм дезайн а ? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 А можеш ли да ми направиш EQ за китарата? Искам да е 10-band обаче и да има следните функции: # Boost or cut up to 12dB at 31.25Hz, 62.5Hz, 125Hz, 250Hz, 500Hz, 1kHz, 2kHz, 4kHz, 8kHz, 16kHz # Separate Input Gain and Output Level sliders (+/- 12dB) Абе като KFK 10-band EQ, но няма нужда от стерео изход (ако може да се направи лесно и не оскъпява много изработката нямам против, естествено). Звучи претенциозно, но ако стане съм готов да платя колкото си трябва. Цитирай
alexthegreat Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Интересно предложение... Хайде измисли начин за презентиране на готовата/възможната продукция за да добием някаква представа - снимки, демо саунди, примерни цени и т.н. Изглежда интерес да има Цитирай
fracture Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Човека е сериозен, ако си поръчате нещо при него - няма да сгрешите. Envelope Filter-а беше за мен, само да спомена че когато тествахме ефекта с един приятел (и той се подвизава в тукашният форум) без да искаме бутнахме кутийката на пода, но филтъра продължи да работи - здрава изработка. Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 Хайде измисли начин за презентиране на готовата/възможната продукция за да добием някаква представа - снимки, демо саунди, примерни цени и т.н. Значи правя ефекти по поръчка. Искаш някакъв ефект и ти го правя. За звука се старая, ползвайки само качественни елементи и имайки познания в тази сфера. Ето малко семпли от Налбантов и bigyav А за цените, те варират според ефекта, и неговата сложност от конструктивна и електронна гледна точка ТУК съм качил снимки на част от ефектите. ако нещо ти трябва, можеш спокойно да ми пратиш едно лично съобщение Цитирай
musicman Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 Хора, препоръчвам ви го ! Айде и аз като доволен клиент да постна 2 снимки семпъли ще ви пусна като се запиша на някое участие или концерт :guitar: Цитирай
sw1tched Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Fena рокс . Аз имам един нойз гейт дето той не си го хареса ама ми върши работа. Сега съм поръчал още нещо, което ако всичко е наред ще можете да чуете на концерта ми на 28-ми март. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 ако всичко е наред ще можете да чуете на концерта ми на 28-ми март. Ще гледаме всичко да не наред тоя път а и най-накрая да дойда да ви чуя :guitar: Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 за вбъдеще и аз наи вероятно ще се обърна към тебе за некое ефектче Цитирай
Recommended Posts