synchu Публикувано Февруари 9, 2005 Публикувано Февруари 9, 2005 Напоследък се появяват доста въпроси по тематиката, затова пускам един линк към едно доста добро ръководство за целта, което съдържа, както обяснение за това как да направим даден вид кабел, така и обяснение за преходи от балансиран/небалансиран (това винаги е най-добре да се прави с ДИ бокс) и секви други. Освен това има и добро обяснение за причините и борбата () с ground loops. Ето го и самото то:http://www.rane.com/note110.html п.с. Обърнете внимание между другото на отделните заглавия на главите - Best right way to do it, Next best right way to do it, Last best right way to do it! 1 Цитирай
Telerig Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Много полезно! Благодарско, мисля да си го изпринтирам даже. Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Евалата преди години покрай едни дефазирани аудио-видео системи ми беше попаднало (викайки неволята) това нещо (тогава нета беше с карта) и изгубих принта, и забравих сайта. Много благодарско Цитирай
soundcare Отговорено Ноември 3, 2012 Отговорено Ноември 3, 2012 Евалата преди години покрай едни дефазирани аудио-видео системи ми беше попаднало (викайки неволята) това нещо (тогава нета беше с карта) и изгубих принта, и забравих сайта. Много благодарско И аз съм гледал от същият сайт преди време.Свърши ми перфектна работа Цитирай
yamaha Отговорено Август 27, 2018 Отговорено Август 27, 2018 Не мисля, че проблемът се дължи на ъпдейта - просто линкът в първия пост е отпреди повече от 13 години, а от тогава доста сайтове преместиха информацията си на други адреси...други пък просто минаха на https. :) Ето 2-та линка с информацията, за която става дума в първия пост - мисля, че бяха тези, тъй като още преди години съм ги чел, докато информацията все още си беше на оригиналните места - 1 / 2. Цитирай
synchu Отговорено Август 28, 2018 Автор Отговорено Август 28, 2018 Ми не. Линкът сочи точно там, където трябва и където е сочил последните години. Не са местили нищо, което е елементарно за проверка Пооправих го, за да не се налага да се маркира, копира и т.н. 1 Цитирай
Recommended Posts