a_panov Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Нямам опит в WIN 7 но моя съвет е ако може да направиш доунгрейд до ХР. Ако искаш и до ХР64 и да видиш как е хавата. Аз не слагам драйвери за процесора а слагам ASIO4ALL, WinXP разпознава процесора като стандартно USB звуково устройство. Даунгрейда знаеш как се прави: Другото спасение е в Линукс но зависи ти с какви програми си свикнал да работиш! Цитирай
St_Eek Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) Знам, но не искам да правя даунгрейд.. до ся бях с ХР.. 7 ми харесва, а и има инструкции на процесора на лаптопа, които ХР не ги знае, че съществуват и 7 ми върви супер. И аз не качвам драйвери за процесора, качвам драйвери за usb audio device-a, просто Zoom имаха изкарани на сайта им някакви, там първо погледнах ест. Той и 7 си го намира като USB AUDIO DEVICE, ама с тъпите драйвери на майкрософт го качва като микрофон. Ще пробвам тези ASIO4ALL! П.П. А за Линукса ще пробвам утре дали ще го намери той както трябва устройството, но уви програмите ми са за Win. Благодаря ти! Редактирано Февруари 10, 2010 от St_Eek Цитирай
jFog Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Може порсто да пробваш една Седмица х86, до колкото разбирам с портативен копютър си.. файдата от 64 бита е малка да не казвам никаква.. Лично ня няколко пъти се опитвах да поработвам със 64 битова ОС.. обаче се разубеждавах на втория ден... дълга история Но като цяло ...за който и да е хардуеър,фърли едно око пак на сайта на поризводителя и виж кви версии има и са кво стават ..а колкото до линукса..незнам как са с подръжкатан атез хави музикални за УиФИ знам се Ок хехехе но може да си ааднеш едно Убунто за пробата Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Офтопик,ама-уйн7 си има папка х86,точно за 32 битови приложения и бачка перфектно,особено след инстал на 32 битовия рипър.Причините ,за които съм сложил битов че имам 4гб рам,нищо че съм и аз с портативен комп,не го разколебавай човека.А по въпроса с драйвърите-таскама ми тръгна с драйвъри за виста 64,тъй че-пробвай с вистови 64 бит драйвъри.Не бързай да преинсталваш-това е една перфектна ОС в сравнение с хр например. Цитирай
St_Eek Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Може порсто да пробваш една Седмица х86, до колкото разбирам с портативен копютър си.. файдата от 64 бита е малка да не казвам никаква..Лично ня няколко пъти се опитвах да поработвам със 64 битова ОС.. обаче се разубеждавах на втория ден... дълга история Но като цяло ...за който и да е хардуеър,фърли едно око пак на сайта на поризводителя и виж кви версии има и са кво стават ..а колкото до линукса..незнам как са с подръжкатан атез хави музикални :) за УиФИ знам се Ок хехехе но може да си ааднеш едно Убунто за пробата Да бе.. те за това ги правят х64 щото няма смисъл и може би евентуално за да могат да адресират малко повече памет (двойно примерно) А и процесора като е с 64 битови регистри защо да не ги ползваш?! Това е като да имаш чисто ново BMW и да го зареждаш с А92 Естествено, че първо порових из сайта на производителя за нови версии и т.н. преди да пусна топик. Имам и Ubuntu 9 качено с него си тръгна, само че искам да си бачкам с Cool Edit-a под Win. Не искам да се връщам към ХР, стара ОС е, процесора на лаптопа ми е модел на 1 година и има инструкции за които ХР не подозира, че съществуват Проблема е, че Win не харесва драйверите, които има китарния процесор, тези които той бил качил, били по-нови. Ръчно ги слагам и пак се прави на интересен. Win си намери драйвери на Texas Instruments, само че отново намира устройството като Usb Microphone. Звука е ужасен. :/ Цитирай
jFog Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 ем е така и ем не е батка.. В крайна сметка зависи кой за какво и най вече с какво се бори.В моя случай избягвам 64 битови Ос защото не усещам никакво подобрение в производителноста на програмите с които си търкалям тука.. и отделно че многобройни програмки най вече в portable варианти не палят. Но определено Седмицата на приличен комп изорава квоито и фърлиш.Моя портативен не е нещо извънземно но се спрявя достатъчно добре с Уин 7 и Adobe Cs 4 имам база за сръвнение защото на службта съм точно с 64 битова седмица със една и съща рам 3Гб, даже е с по надупена видео карта служебния..но определено разлика не намирам за нещата с които си работя. Отделно че имам и Куад машина и съм тествал едно и също нещо на всеки комп да усетя разлиаката но не я усещам....става въпорс за Illustrator,Photoshop, InDesign.. ect..(не говоря за обработка на видео например) Разбира се ако машината ти е с 9Гб рам например бих те разбрал но ако си с под 3,6.. мисля че е не е много основателнода си с 64 битов Уин.Но както ти казах преди зависи какво точно правиш с машината,ако ти се занимава порбвай еидн Уин7 х86 ако може и да е някой моднат (УинБлу сега търкалям направо е биберони) и сам ще си прецениш. Определено примера с БМВ-ето и бензина не е много уместен в случая. Kakto и да е, ти попита кой с квото можа отговори няма да се плашункаш и успех със Седмицата! хау! Цитирай
St_Eek Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Нали за това дискутираме все пак За сега алтернативата, за като остане време е Win7 x86 ама на другия рс Благодаря Цитирай
jFog Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Има начин да инсталираш който и да е Уин ,7 включително от USB стик за не повече от 20 минути,ако имаш стика под ръка и желания ще ти обесня( в случй че не го знаеш този трик).Също така си остава и варианта за една пробна инсталация през ВиртуалБокс-а например да видиш кого и как ще разпознае системата. ок, Поздрави! Цитирай
St_Eek Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Наясно съм как стават тия неща Програмист съм мерси пак Цитирай
St_Eek Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Проблема с драйверите се реши след като си качих Windows 7 x86 (32-bit версия) Цитирай
salt Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 (Редактирано) Не съм проверявал дали има такава постната тема ,но ХОРА на мен ли ми прави само впечтление или и на ВАС това, кеото се случва.УААААААААААААААААА ! ИХАААААААААА ! .Излязал е нов ASIO 4 ALL драйвер с който компа ми работи с минимално лейтънси 5-6 милисекунди.ФАКТ.Адуио картата на ноутбуука ми е вградена, обиконвена HD,каквито ги слагат вече на всички нови ноутбуци, и какво ? Такова. Няма зацикляне и забавяне и то при сравнително тежки VST инструменти.Радвам се да споделя това с вас,защото зная как за някои е финасново затрдуение да си купите свестен аудио интерфейс от пораядъка на дори на 300 лв и дори по-малко,особено във времена на финаснова криза. Затова ви препоръчвам да пробвате този дарйвер,който може да изтелгите от ТУК http://www.asio4all.com/ Има едно условие на задачата, за което не съм сигурен дали трябва да се спази.Такива невероятни резултати с новият азио драйвер постигнах на машина работеща под Windows 7,32 bit. Предполагам , че и на XP трябва да работи с тези рекордни за мен поне резултати,но не съм го пробвал на ЕКс Пи То. А за 64 битови ОС, резултатите предполагам ще са същите, няма начин. Пробвайте и пишете какво се е случило, пък може и да има вече много потребители с новят драйвер.Адйе и бест регардс,както казват хамериканците.МУХАХА Редактирано Февруари 26, 2010 от salt Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Сега базара ще се напълни със скъпи звукови карти за продаване Цитирай
Sandman Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Или хората не си купуват скъпи карти само заради латенцията... Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 ... сташно съм се набутал .....ако го бях намерил по-рано.... Цитирай
Sandman Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 (Редактирано) Продай ми сега картата за почти без пари и аз на никого няма да казвам как си се прецакал... и ще ти пратя линк за Asio... Редактирано Февруари 28, 2010 от Sandman Цитирай
Recommended Posts