Kmaster Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 Извинявам се за офф-а, но къде мога да намеря amplitube live? Някой ако може да ми даде линк на лс? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sashok Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 Имам проблем - <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>невероятно</span> забавяне на звука!!!! Свиренето далече не е в реално време! Идеи? Здравейте, аз сам нов тук, но мисля че мога и да помогна с този проблем. Моята бракма е с проецесор 500 мхз и рам 256, гадна аудио карта и вупреки това си свиря с гитар фх 2.6 Първоначално и аз имах този проблем с latency-to но после бъзикнах настройките на програмата и заработи. Таа отиваш в Options на самата програма и оттам правиш честотата на звука/сигнала да е максимална 44или48 khz не съм сигурен. Пробвай и различни комбинации с Input/Output devices , както и Alt duplex mode. Би трябвало да върви, въпреки всеобщото мнение, че ако нямаш PC с поне 2 ГХЗ и 1 гигабаит рам, не можеш да си провериш пощата даже. Ето и system requirements от сайта на Guitar FX Box: System requirements: * 16-bit Sound card with drivers supporting DirectSound (win9x/Me) or WDM streaming (win 98/Me/2k/XP). Program should work with any 16 bit full duplex (or at least half duplex - like SB16/AWE32/64) sound card. Full duplex means that the sound card is capable of simultaneous recording and playback - this feature is present in most sound cards. However, the best results can be achieved with newer PCI sound cards. * CPU Pentium 166 MHz Minimal. Pentium 300 MHz, or faster recommended. * Operating system Windows 9x/Me/2k/XP, * DirectX 6 or later installed in the system. Click here for some useful links for DirectX core, and drivers. Goog Luck Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Януари 9, 2008 Share Отговорено Януари 9, 2008 Абе хорица , цащо изобщо се мъчите с тази архаична програма . Самата програма е гола вода , инсталираш си Амплитюб Лайф и забравяш за случая . Спомням се преди доста години бях изровил тази Guitar FX Box и даже и се радвах , но вече сме 2008 и има доста по-нормални и функционални програми . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 16, 2008 Share Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) Що не пробваш AMPLITUBE 2 live Редактирано Януари 17, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Януари 20, 2008 Share Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) проблем - във vst хост gr3 върви, но, ако го пусна самостоятелно, компът се рестартира... помня, че двойката вървеше нормално, но пък тогава не бях с xp 64... оказа се, че asio4all не работи на 64-битови системи, щот бил писан на асемблер... така и не успях да изпитам това висше благо и сега ми трябват други пинизи да намаля латенцията, с която свиря, тоя път на amplitube 2... не е толко зле, ама и не е добре... има ли въобще такива? също тъй, как да запиша свиреното с amplitube? открих вече, че мога да го приложа като ефект върху чист трак в reaper (примерно). има ли начин да си чувам кво свиря, а и в трака да бъде записана "жицата", не "чистото"? Редактирано Януари 20, 2008 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Януари 20, 2008 Share Отговорено Януари 20, 2008 Аз имах същия проблем, но понеже съм с Криейтивска звукова карта и го разреших с KX Driver. Нямам идея ти с каква звукова карта си, но би трябвало да има разрешение и на твоя проблем... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Autist Отговорено Януари 20, 2008 Share Отговорено Януари 20, 2008 Здравейте, записвам с звукова карта (външна usb-2) Tascam US-122L, хардуерен compressor behringer на Cool edit Pro и Cubase. Можете ли да ми предложите софтуер който да синхронизира записаните китари, да изглади известната динамика спрямо ритъма и изчисти латенцията. Искам да поясня че не става въпрос да оправям дървено изсвирени китари а леко и финно изглаждане. Благодарим предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Януари 21, 2008 Share Отговорено Януари 21, 2008 (Редактирано) ами до тук май нищо не е ясно. Всичко това се прави лесно и с Кюбейса, и дори с Куул едита, ама новите, мултитрак версии. програми от типа автоматиченмикс-мастеринг още не са измислени. Това го върши задкомпютърното устройство. Редактирано Януари 21, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Paldi Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 Привет хора , можете ли да помогнете .Имам проблеми с реалното свирене при ползването на RevalverMK2 и не само ...Пускам въпросната програма през Cantabile Lite ... за да мога да запиша евентуално ,но възниква проблем - прекалено много се забавя звука ..дрънна един път и се чуе след некви секунди ..дори понякога по-малко от секунда , но се пак е осезаемо и пречи за звукозапис . Дали трябва да сменя звуковите драйвари или ? Имате ли идея за някои добри драйвари ... настоящия е soundmaxhd боклук някакъв ....ако можете ми помогнете . Имам и още едно въпросче - някой знае ли дали е излезнала версия на Ревалвера включваща output file ..чрез ,която да може да се записва нормално вече ? Или пък някаква добавка ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 24, 2008 Share Отговорено Януари 24, 2008 При мен АСИО4АЛЛ пък изобщо не бачка. На две различни машини, два различни ОС-а (ХР и Глиста). Пълна скръб, не знам защо така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 24, 2008 Share Отговорено Януари 24, 2008 Трудно ще ги оправиш, ама все пак - Кюбейса предпочитам аз. Куул Едит е супер дървения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Януари 24, 2008 Share Отговорено Януари 24, 2008 (Редактирано) wavelab-a пък аз...предпочитам' но да - сам трява са се справиш няма автоматичен софт Редактирано Януари 24, 2008 от antonium Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Enchanter Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Оказа се, че работата с Ableton Live Lite 6.0.1 не е толкова сложна, но сега имам проблем с delay-а. Да речем когато има записани барабани и след това се опитам да запиша друг инструмент изходния сигнал, който чувам се забавя много и това бърка цялата работа - получава се пълна каша. Някой ако е на ясно как да намаля този дилей до минимум, моля да ми обясни как. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 даваш байпас на всички ефекти , които са сложени , намаляваш латенсията от АСИО драйвера (ако ползваш такъв) . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 Записвай си всеки инструмент по отделно на WAVE, после си ги смесвай сичките инструменти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts