Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Отговорено

Здравейте!

Утре вечер обявявам края на конкурса за аудио шапка на KD видео! До този момент участниците са 12 и са изпратили наистина интересни варианти, сред които имам един фаворит-финалист. Музиката е композирана и изсвирена от Александра Зернер (извинявам се ако има грешка в изписването на фамилията) и към момента е само тя на финала. 

Ако има някой, който не е получил потвърждение от мен, че съм получил писмо с предложено от него аудио, моля, да го препрати отново!

Костадин.

Отговорено

Държиш ни като кучета на каишка... Ти си имаш фаворит, и ти ще си избереш музиката. Но все пак нека и публиката да чуе нещо и от другите хора които са ти предложили нещо. Вложили са труд, нека и ние да им кажем браво!

Отговорено (Редактирано)

Алекс, само частично съм съгласен с теб. Нямам цел да държа под напрежение когото и да било, тъкмо напротив - опитвам се да стимулирам творчески всички заинтересовани и да представя финалиста. 
Иначе няма да покажа кой, какво ми е предложил като аудио вариант. Считам това за отношение само между мен и участниците. Разбира се, ако някой от участниците изрично поиска това да е направено аз лично ще публикувам каквото е ми е поискано, или пък ако някой желае да постне тук в темата неговото си собствено предложение - няма никакви проблеми от моя страна.
След като се определи финалиста, след като уточним всички подробности около авторски права и т.н., след като е готов и финалния вариант на шапката, чак тогава ще я публикувам. До този момент от мен публично няма да покажа каквото и да било, от който и да било от участниците.
Да, малко е тегаво, но все пак за да съм коректен трябва да се следва определена процедура.

Редактирано от BassTraffic
  • 2 weeks later...
Отговорено

Поздравления за всичко - идея, планиране, конкурс, избор на финалист, в случая финалистка и т.н.! Видях няколко авторски видеа на китаристката, направи ми много силно впечатление и ми хареса, тя е професионалист, изключително талантлива, браво! Ще чакам с нетърпение да видя и тук какво ще се получи като краен резултат, още веднъж адмирации и успех!

Отговорено

Valitchy - много ти благодаря за хубавите думи! :) Старая се, пък щом резултатът е добър и оценен, това може само да ме радва :)

P.S. Аз също любопитствам какъв ще е крайният резултат...

Отговорено

Да, така е! Александра се справи зашеметяващо в конкурса и съответно си извоюва мястото на победител! 

Благодаря на всички участници, които отделиха от така ценното напоследък за всички ни време и за това, че уважиха мен с предложенията си!

Останаха още няколко неща да свърша по отношение на шапката и когато приключа, ще опиша надълго и нашироко как се случиха нещата и разбира се ще покажа финалния вид на шапката. Аз лично съм изключително доволен и щастлив. 

Благодаря още веднъж на всички участници и на Александа специално за споделения талант!

п.п. Извинявам се дългото време през, което не съм споделял информация относно статута на конкурса, но трябваше много неща да се случат.

• 4 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Здравейте!

Измина доста време откак започна конкурсът, откак завърши и откак всички детайли по видеото приключиха. 
Изказвам искрена благодарност на Господин Господинов - Гепи, който създаде това прекрасно видео и на Александра Зернер за "жестоката" музика.
Благодаря ви!

https://www.youtube.com/watch?v=2V9X_mcfusY

Редактирано от BassTraffic
Отговорено

Ей добре че съм в отбора на KD  :metalist:  Екстра е станало. Коце другия път си искам KD-то отзад на главата на талпата иначе ще го жигосам с пирограф и ще кажа че ти си бил  :hysterical: