Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте!

Обръщам се към всички, които имат идеи и възможности да създадат китарно аудио към видеото, което прилагам по-долу. За какво става дума... става дума за видео шапка, която ще ползвам за моите видео продукции и която ще се появява в началото на всяко видео. 

Какви са изискванията:

- Да е електрически китарен саунд;

- Да е авторско изпълнение;

- По възможност да не се асоциира с познати рифове или мелодии;

- Продължителността да е съобразена с дължината на видеото - макс. 13сек.

Всеки, който иска да предложи вариант, да изпрати идеята си на следния ймейл адрес: cbs@abv.bg  или на лично съобщение тук във форума. 

Видеото ще е възможно за даунлоуд до понеделник 25.08.14.

Линк към видеото: http://dox.bg/files/dw?a=c8ba67157f

Ще събирам Вашите идеи до Понеделник 25.08.14 и след това ще разгледам всички предложения. Ако избера фаворит, ще го обявя публично и ще дам символична награда от 50лв. (скромно, но от сърце). 

След "връчването" на наградата, аудиото ще бъде презаписано в студио.

Надявам се предложението ми да ви вдъхнови!

п.п. Специални благодарности на Гепи (Господин Господинов) за брилянтната изработка на шапката! 

Костадин.

Редактирано от BassTraffic
  • Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Арееееее !

Пръв съм !

Коце, имаш ЛС братко :)

(Ще има далеч по-добри от моята боза, ама заради фенщината. Налазвай народе, Коцето заслужава най-добрата заставка   :) )

Редактирано от jabs
Отговорено

Благодаря на светкавичните реакции и на изпратените варианти за аудио!

Искам с няколко думи да опиша мои лични впечатления и начина, по който виждам цялостната структура на видеото и съответно аудиото към него. При създването на видеото следвахме сюжет, който представлява следното: KD логото излиза от тъмнината и в момента, в който се вижда достатъчно добре следва взрив, огън, висока температура, която го нагрява, огънят от взрива изчезва и остава само нажеженото лого.

Надявам се това да е от полза.

Има и още един момент - има възможност видеото да се напасне по аудиото, така че не е задължително да следва сюжета точно по секунди, ако някой реши да го следва де.

Благодаря още веднъж на отзовалите се. Желая ви вдъхновение!

Костадин

Отговорено

Хаха, днес говорих с него (Dean) и му изразих своята загриженост относно слабата активност на "конкурса". Изразих загриженост, чрез която се опитах да му повлияя творчески, но не и да дам гаранции за избор на неговия вариант за аудио.
Днес говорих и с Митака (Bluelemon), темата беше същата, всъщност началото на разговора беше - "Не си ме забравил, нали?".
Днес говорих и с още двама мои другари, които помолих за същото...

Честно да си призная не съм очаквал такъв дефицит...  :crying: . Започнах да си мисля, дали не обиждам някого със скромният си бюджет...

Отговорено

Започнах да си мисля, дали не обиждам някого със скромният си бюджет...

На мен 50 лева за 13 секунди си ми звучи екстра и ако имах време (за запис) с удоволствие бих ти предложил и свое виждане, че защо не и няколко варианта.Но наистина съм дефицит с времето след работа, а дори в момента нямам инсталиран и подходящ софтуер.

От друга страна си дал срок до 25, което си е добър толеранс, но предполагам вече си харесал доста предложения и остава да си избереш.

Отговорено

Да вийш ся кво е гадно да чакаш да ти стане китарата  :hysterical:  Иначе си мисля че който ще запише нещо едва ли ще е за парите.  :rocker:  

Отговорено

Колегата jabs е прав както обикновено. В момента пръстите ми са се схванали във форма Ла минДЖор, с най-много възможност за преход в ре бемол, диез, бекар минор...наздраве.

Пък и си мисля, че стила няма да е подходящ ;) наздраве пак...