zwero Отговорено Януари 8, 2013 Отговорено Януари 8, 2013 Може и да сте го видяли вече, но може и някой да го е пропуснал... http://vbox7.com/play:614d7af312 1 Цитирай
vaxo Отговорено Януари 9, 2013 Отговорено Януари 9, 2013 Свищовски пенсионери играят Gangnam style. 2 Цитирай
Betrayer Отговорено Януари 9, 2013 Отговорено Януари 9, 2013 Във връзка с простотията,нашия приятел псевдо китариста от Русе (май) преди 4-5 дни се беше наместил в центъра на Пловдив.Кубето на макс,нашия свири Астуриас само с разгеяди и палец.Фани тоя скил,спирам следването ебаси. Цитирай
Winger Отговорено Януари 9, 2013 Отговорено Януари 9, 2013 Много е важно да направиш клип преди да разбереш, че не ставаш хаха дърто е от 2004 но е актуално и до днес хаха 1 Цитирай
valitchy Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Попаднах на това лирическо отклонение. Леко се колебаех къде да пусна тази кака, дали тук или в темата за 80-те, ама не е достатъчно "глем-гърл" и ето - озова се тук в компанията на самородните таланти . Обаче клипа е професионално пипнат и технически и творчески. Фабулата: 00:00 - 00:15- панорамни кадри Ню Йорк 00:15 - 00:25 клонка на фокус и плавно преминаване към пристигащата лимузина пред хотел 00:25 - 00:28 мотор! /нота бене - мотора на протагониста/ 00:28 - 00:36 лимузината паркира 00:36 - 00:50 пиколото качва куфарите и кака в колата 00:50 - 00:56 кака в близък план замечтано гледа през прозореца и запява изгледайте си го натам, всяка секунда нещо се случва! ... N-joY ай донт уана луз ю тунайт тралала-лала-лала ... 3 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Липсват само началните надписи: Леля Цурка - Losing You. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Януари 12, 2013 Отговорено Януари 12, 2013 Полицай спира леко почерпен водач и го пита:-Пиян ли сте господине?-М-м-м...не!-Е, искате да кажете, че сте трезвен ли?!?-М-м-м...не!-Е, какъв сте тогава???-Таман съм си! 2 Цитирай
musicman Отговорено Януари 12, 2013 Отговорено Януари 12, 2013 Ставам рано призори - няма БТВ! Търкам сънени очи , гледам - няма БТВ! И кафето да заври - няма , няма БТВ! Днеска май ще ми спори - няма БТВ! Хората са по-добри щото няма БТВ! Вечер пускам новни -Радост! Няма БТВ! Господ да благослови този , който махна БТВ! Късно е и ми се спи- ехаа , няма БТВ! Сън спокоен до зори - днес не гледах БТВ! Това го намерих във ФБ 3 Цитирай
KAE Отговорено Януари 12, 2013 Отговорено Януари 12, 2013 ^Нов стил: тъмно зелен кришчън кючек Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 12, 2013 Отговорено Януари 12, 2013 Що бе,интересно,ама можеше да махнат слънчевите цаки,защото Бог и слънцето е едно,ако разгледаме тълкувания на религиите. А моеше в клипа да пуснат кадри на хора от техния етнос ,които обикалят по кофите с чаавето в количката и до него мятат каквото намерят,зверска мизерия. Срещал съм голяма група циганета,минаващи през сравнително голям парк в СФ,свириха си на кухарки и пееха за господ,е готини бяха,даже си подрънчах и аз с тях малко. Друга случка,пак в същия парк - Седя си с кучето,пуша и цицам бира - едно малко цигане се върти около мене с уплашен вид, Казвам му - кво,бе бате,цигара ли искаш,не бой се,няма да те ухапе кучето, То горкото вика - не бе,бате,тия по големите искат да ме бият, та поседя покрай нас и верно се разкараха няколко по големи момчета наоколо. Та тия вместо клипчета с коли и вили,ако ще пеят за господ да снимат и бедните.. 2 Цитирай
V_Lady Отговорено Януари 13, 2013 Отговорено Януари 13, 2013 Великан! https://www.youtube.com/watch?v=ZYCRYD6eQcY 2 Цитирай
Recommended Posts