Babyface Bob Отговорено Февруари 4, 2015 Отговорено Февруари 4, 2015 Във връзка с жабата по - горе - тъкмо се чудех кой я е прострелял така или, че е женска, ама със сбъркана анатомия... И за да не е спам, още една от вида Ако сте си чист срдностатистически човечец, не му мислете за тънкости : Цитирай
travelcaster2 Отговорено Февруари 4, 2015 Отговорено Февруари 4, 2015 Въпросче с леко повишена трудност: Какво е това? 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 6, 2015 Отговорено Февруари 6, 2015 Снимка от входа на кварталната кръчма/кафене,която я държи един дърт китарист и как ме види пуска на лаптопа Алмън брадърс и кво ли не от сорта,като го издразнят местните пиянки като почната да се надвикват с простотии надува музиката и те се изнасят 3 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 6, 2015 Отговорено Февруари 6, 2015 Кейти ще ги направи известни... ако Фил не и налети на бой! Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 6, 2015 Отговорено Февруари 6, 2015 Така като гледам ние леко сме се отървали с Хуй, Дюй и Луй! :> 2 Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 6, 2015 Отговорено Февруари 6, 2015 Чудя се защо липсва личният ми модератор в случая... Вече не се чудя. Какви ги говоря, отдавна не се чудя. Не проверявам тази тема толкова често Иначе си прав, че политическите коментари не са позволени. Дори преди да стигна до твоето мнение, вече бях наточил секирата Не си прав, че има някаква световна конспирация обаче - много пъти съм ти казвал, че нямам нищо лично срещу теб и че обвинения в пристрастие са абсурдни Политкоментарите заминават в коша и ще ви помоля да се придържате към забавното в тази тема, без излишно политизиране и коментари. Модераторите забавят, но не забравят! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 6, 2015 Отговорено Февруари 6, 2015 Политическите коментари в случая са породени от политически ориентирана "забавна простития", която е добре, да бъде изтрита, редом с тях. 1 Цитирай
Recommended Posts