Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Отговорено

Не знам в коя друга тема да попитам, а проблемът е сериозен, макар и не спешен.

За Нова Година ще си правим дъртешко парти и единодушно ме набедиха да се заема с музикалното оформление. С повечето неща, мисля бих могъл да се справя, включително с амбиент, старо диско, чилаут и т.н. но едно от семействата си падат и по чалгата, а тук, за съжаление, съм тотален ръб.

Някой би ли рискувал да ми препоръча нещо като топ ъф дъ бест десетина, не повече, актуални към момента парчета в тази област, с които да изпъкна като всестранноразвита личност?

Не ме бийте много и предварително благодаря на отзовалите се.

Отговорено

Далече съм от поп-фолка, но пък имам познат DJ, който редовно озвучава балове, сватби и всякакви частни партита и когато му наближи някакво по-дълго събитие, редовно ми дава задача да му събера всичко ново, което се слуша в момента и което е танцувално. И тъй като аз не следя нито "звездите им", нито материала им, обикновено той ми дава един списък на това, което му е необходимо, след което аз изтеглям клиповете от Youtube, взимам аудиото, махам всякакви паузи или звукови ефекти, които може да има в клипа и оставям само полезната част. Лятото пак ми беше дал същата задача и тъй като все още не съм ги изтрил и са някъде из дисковете, мога да ги вкарам в архив, ще го кача някъде и да ти дам линк да си ги изтеглиш.

Отговорено

Еха! Дори не смеех да се надявам на подобна помощ! И аз бих могъл да пообработя съответните клипове, но ценното, в случая, са заглавията. Там хабер си нямам. Само аудиото ми трябва- да! Нещата ми трябват за края на декември, не е нещо спешно. Когато можеш.

Отговорено

Сега ще ги намеря и ще ти пратя линка на ЛС. Единствено ще ти липсват някои песни, които евентуално са станали вече хитове в промеждутъка от август->досега, но за 3 месеца не мисля, че ще са изкарали  много продукция. ;)

Отговорено

Е, аз ще подбера и някои от класиките- Радка пиратка, Камъните падат, Кондьо... Там, имам някакъв шанс да се справя. Не вярвам липсата на най-най-най новата продукция да ме провали в начинанието. Пък и, тези неща се пускат в тази фаза на купона, в която повечето участници са в специфично състояние...

Както и да е. Спирам, щото си прося шамарите вече. Благодаря за съдействието. Бих почерпил при първа възможност.

Отговорено

Дръпнах *.rar файла, благодаря ти от името на новогодишната компания. Тази вечер нямам време, но тези дни ще преслушам нещата. Сигурен съм, че ме очакват незабравими мигове!

Бъди здрав!

Отговорено
1 hour ago, Тропчо said:

Сигурен съм, че ме очакват незабравими мигове!

Със сигурност няма да ги забравиш, понеже съм ти изпратил песни с общо времетраене над 3 часа и вероятно ще си ги припяваш даже и след новата година...може и да те гледат малко странно по улиците, но ти си го поиска. :D