Koobenot Отговорено Ноември 13 Отговорено Ноември 13 Чичо Грег насоли дигиталните ентусиасти ... 1 Цитирай
Тропчо Отговорено преди 14 часа Отговорено преди 14 часа Не знам в коя друга тема да попитам, а проблемът е сериозен, макар и не спешен. За Нова Година ще си правим дъртешко парти и единодушно ме набедиха да се заема с музикалното оформление. С повечето неща, мисля бих могъл да се справя, включително с амбиент, старо диско, чилаут и т.н. но едно от семействата си падат и по чалгата, а тук, за съжаление, съм тотален ръб. Някой би ли рискувал да ми препоръча нещо като топ ъф дъ бест десетина, не повече, актуални към момента парчета в тази област, с които да изпъкна като всестранноразвита личност? Не ме бийте много и предварително благодаря на отзовалите се. Цитирай
yamaha Отговорено преди 13 часа Отговорено преди 13 часа Далече съм от поп-фолка, но пък имам познат DJ, който редовно озвучава балове, сватби и всякакви частни партита и когато му наближи някакво по-дълго събитие, редовно ми дава задача да му събера всичко ново, което се слуша в момента и което е танцувално. И тъй като аз не следя нито "звездите им", нито материала им, обикновено той ми дава един списък на това, което му е необходимо, след което аз изтеглям клиповете от Youtube, взимам аудиото, махам всякакви паузи или звукови ефекти, които може да има в клипа и оставям само полезната част. Лятото пак ми беше дал същата задача и тъй като все още не съм ги изтрил и са някъде из дисковете, мога да ги вкарам в архив, ще го кача някъде и да ти дам линк да си ги изтеглиш. Цитирай
Тропчо Отговорено преди 12 часа Отговорено преди 12 часа Еха! Дори не смеех да се надявам на подобна помощ! И аз бих могъл да пообработя съответните клипове, но ценното, в случая, са заглавията. Там хабер си нямам. Само аудиото ми трябва- да! Нещата ми трябват за края на декември, не е нещо спешно. Когато можеш. Цитирай
yamaha Отговорено преди 12 часа Отговорено преди 12 часа Сега ще ги намеря и ще ти пратя линка на ЛС. Единствено ще ти липсват някои песни, които евентуално са станали вече хитове в промеждутъка от август->досега, но за 3 месеца не мисля, че ще са изкарали много продукция. Цитирай
Тропчо Отговорено преди 11 часа Отговорено преди 11 часа Е, аз ще подбера и някои от класиките- Радка пиратка, Камъните падат, Кондьо... Там, имам някакъв шанс да се справя. Не вярвам липсата на най-най-най новата продукция да ме провали в начинанието. Пък и, тези неща се пускат в тази фаза на купона, в която повечето участници са в специфично състояние... Както и да е. Спирам, щото си прося шамарите вече. Благодаря за съдействието. Бих почерпил при първа възможност. Цитирай
Тропчо Отговорено преди 2 часа Отговорено преди 2 часа Дръпнах *.rar файла, благодаря ти от името на новогодишната компания. Тази вечер нямам време, но тези дни ще преслушам нещата. Сигурен съм, че ме очакват незабравими мигове! Бъди здрав! Цитирай
yamaha Отговорено преди 1 час Отговорено преди 1 час 1 hour ago, Тропчо said: Сигурен съм, че ме очакват незабравими мигове! Със сигурност няма да ги забравиш, понеже съм ти изпратил песни с общо времетраене над 3 часа и вероятно ще си ги припяваш даже и след новата година...може и да те гледат малко странно по улиците, но ти си го поиска. Цитирай
Recommended Posts