jabs Отговорено Март 30, 2017 Отговорено Март 30, 2017 Не че е от особено значение, но и на мен китарата ми се струва читава. На kontrol бих му препоръчал да си пази махленския език за другаде. Никой тук не е длъжен да му помага или да му дава съвети. Цитирай
iliev.p Отговорено Март 30, 2017 Отговорено Март 30, 2017 На мен ми се види дека не е нова,ползвана е,щото долната извивка май е проядена от потта,дано ми се е привидело . Цитирай
ultramega Отговорено Март 30, 2017 Отговорено Март 30, 2017 От коя година нататък го броиш за нова продукция ? Оставам с впечатлението , че някои си падат по лъскавото и лаченото и не щат да чуят , че все пак звука остава по- добър, въпреки не перфектната изработка. Цитирай
kontrol Отговорено Март 30, 2017 Отговорено Март 30, 2017 kontrol-чо, нещо не те разбрах, относно многоточията!? Внимавай! Сори ако съм се изразил по начин, по който мога да засегна някой. Нямам предвид никакви роднини в многоточията. Коментарът ми е за написното за китарта. Радвам се, че ти след многоточията достатъчно ясно посочи някои неща. Благодаря! 2 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 3, 2017 Отговорено Април 3, 2017 Специално за Малин, пък и за другите любопитни! Човека е любезен, възпитан и отзивчив. Веднага предложи снимка, телефон и среща за проба на инструмента. И да съм имал съмнение, сега съм сигурен, че това е 100% Gibson SG 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 3, 2017 Отговорено Април 3, 2017 Абе,аз не паса трева,ясен ми е модела,имал съм фейдед Леспол,такива Ес-джи имаше в МЦИ преди няколко години по 1200лв,ако не се лъжа,просто основната снимка трябва да е главата отзад.. Цитирай
TONY Отговорено Април 23, 2017 Отговорено Април 23, 2017 Някой да си е забравил Лес Пола в Будапещенското метро? Аз лично съм забравил един Лес Пол кастъм, черен, един ПРС Сантана топ тен, единИнгви стратокастер и Сър Реб бийч, ако някой ги е намерил в Мотро-то на Божурище, да бъде така любезен да ми ги върне За съжаление изгубената в Буда-пещта не я ръщат безвъмедно, а само срещу 900 лв... Но аз не разбирам от китари и може би затова ми се привижда преработен Винтидж би-джи менте. https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-18064259/gibson-les-paul-%D0%B5%D0%BB-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0 Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 23, 2017 Отговорено Април 23, 2017 @TONY това си е типичен Chibson, китайска реплика (нескопосана). Цитирай
Dirk Отговорено Април 23, 2017 Отговорено Април 23, 2017 Версията на продавача също е "китайска реплика".Трябвало е да се постарае поне малко повече за тези пари Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 23, 2017 Отговорено Април 23, 2017 (Редактирано) Тони,на винтиджите рогчето е по-остро,а на това само като видиш номера отзаде,като написан с бел фулмастер те напушва смях,да не говорим за други подробности..,ама хубаво взел е китайски ташак,но да го продава с малка надценка,не на принципа "ден година храни".. едит- аа,капачката "стандард" тепа рибата с чук,сигурно някое китайче я е правило в час по трудово обучение. Редактирано Април 23, 2017 от Hillbilly Цитирай
Jim-ph Отговорено Април 24, 2017 Отговорено Април 24, 2017 >> Търсената от вас обява вече не съществува. Предполагам, че е я загубил в Софийско метро... 3 Цитирай
Krustev Отговорено Юни 25, 2017 Отговорено Юни 25, 2017 Fender stratocaster Vintage made in Mexico https://www.bad_link/ad/fender-stratocaster-vintage-made-in-mexico-ID6PTA3.html Следващият хубавец... иначе за 1200лв два мексиканеца с куфар, направо да починеш... жалко че не са мексиканци ами от тея по-дръпнатите. Цитирай
Supersonic Отговорено Юли 5, 2017 Отговорено Юли 5, 2017 Какъв е шанса да си купя реплика на епифон втора употреба, в ценови диапазон до 500лв за нова? Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk Цитирай
Supersonic Отговорено Юли 5, 2017 Отговорено Юли 5, 2017 Моля за малко помощ. Китарата се продава в олх и имам интерес, но това ми се вижда малко странно. Малко не ми се вярва да си купя менте на китара в ценовия диапазон до 500лв, но все пак нещо ме човърка. Била е купена преди година и нещо, но според номера е произведена 2005. А и самата плочка ми се вижда странна, като я сравнявам в сайта на епифон, но и ако наистина е от 2005. Но като цяло не ми се вярва от магазин през 2015/16 да си купиш китара от 2005. Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk Цитирай
Recommended Posts