Jump to content
Българският форум за музиканти

kontrol

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kontrol

  1. Благодаря за мненията. Целта е преход между тези два канала. До колкото разбирам няма да се получи без преправяне на главата, което е нежелано от мен. Ще си играем с копчетата на китарката Благодаря още веднъж.
  2. Привет! Дайте идея за възможност за смяна на clean/crunch канала на DSL 50h в крачен режим ?
  3. Сори ако съм се изразил по начин, по който мога да засегна някой. Нямам предвид никакви роднини в многоточията. Коментарът ми е за написното за китарта. Радвам се, че ти след многоточията достатъчно ясно посочи някои неща. Благодаря!
  4. Американец.... със "загладени позиции"....? и е нова....... абе що не си ...... и двамата... БЛАГОДАРЯ!
  5. Здравейте колеги, какво мислите за това... въпреки че няма доста снимки... https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-17788066/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-gibson-sg-special
  6. Казваш ли ми нещо конкретно ?
  7. Е, така поставен отгворът ти, мисля само да благодаря. И аз мисля, че там някъде се крие проблема... дали с noise reducer ще се постигне някакъв резултат ?
  8. Нивото е без значение. За boost използвам копие на TS на Владо Балев, gain 0, volume на 15 ч. или на 7 ч..... все тая...
  9. Да, по - интересното е, че и двете ми китари са с хъмбъкери. Едните са с аутпут 17....
  10. Здравейте ! Имам интересен проблем, който не мога да отстраня доста време вече... Независимо кой от двата усилвателя използвам, когато в drive канала поставя между китарата и усилвателя booster, се получава постоянен шум. При свирене на чистия канал, нямам проблем. Нищо не можах да измисля, сменявах захранване, пробвах с батерии...кабели..
  11. Благодаря за коментарите Може да направим някой Schenker Tribute !
  12. След дълги търсения, намерих чиста лампа - Marshall JTM 30 за в къщи, нещо като practice amp. Невероятен чист канал... направо съм треснат ! Иска ми се малко повече drive на мръсния канал. Фен съм на Michael Schenker и естествено съм с Dean Custom Flame. Дали добър бууст ще вдигне нивото на drivа... или да търся Muff през чистия канал ???
  13. https://photos.google.com/photo/AF1QipN417RBRJP8XnEOEaqxqmCPAGuJKJZ__oCNcRdo https://photos.google.com/photo/AF1QipOOnV8bCv6bbUlctzWArgXPbD42GR-r1qMujBiH
  14. kontrol

    китари Dean

    Да, благодаря за инфото, идеята ми беше за дилърите от където е закупил цитираните китари.
  15. kontrol

    китари Dean

    Acei, дай инфо за дилърите? А, и да кажа благодаря !
  16. kontrol

    китари Dean

    Здравейте отново! Просто искам да поясня , въпросът е за китари Dean, посочил съм и какво съм набелязъл. Китарата е произведена в Кореа. Някой има ли впечатления от тези китари ?
  17. kontrol

    китари Dean

    да бе, я дай да видим това?
  18. kontrol

    китари Dean

    Имх случка точно с това, че спецификацията бе различна - дървото, бридж адаптерчето и визуално /което бе малко и най - малкия проблем/.
  19. kontrol

    китари Dean

    Здравейте! Разбирайки напълно риска от задаването на какъвто и да е въпрос... все пак - Има ли някой пряко впечатление от китарите Dean ? Въпросът ми е свързан с кофти опит да се сдобия с китара за 800 лв., от Thomann, която се оказа с 50 % по-различна от описанието й. На принципа "тъп и упорит", имам намерение да се сдобия с нещо от вече официалните вносители на марката. http://www.deanguitars.com/query?upc=819998042127 Притесненията ми са, че Thomann се оправдаха с Dean.... при предниями опит.... Та - някой с повече инфо ?
  20. Здравей! Аз ще пиша по - скоро като притежател на Yamaha ---> http://www.fairdealmusic.co.uk/yamaha-tg121ubl-tourgear-electric-guitar-package.html Това бе закупено от мен преди година от www.musicworld.com.Определено качеството на Yamaha ме впечатли ! Силно препоръчвам за старт този инструмент. Както се написа и преди моя пост, китарата е доста гъвкава от към стилове, въпреки че адаптерчетата са малко шумни. Като минус мога да отбележа, че се разстройва бързо... И важно е да свириш, каквато и дъска да вземеш, задкормилното устройство е по важно - успех!
  21. ok, отивам да опервазя едно шише течност и до 8-9 ще се прибера. the-sting е моя nickname в skype. аз нещо не те намерих. провай, ако не после ще се постарая аз.
  22. Да разбирам, че това са твои оферти или си намерил нещо в нет-а, коета аз съм проспал. Може би е по - добре да продължим по skype / gsm .. ?
  23. Благодаря... в бюджета който имам намерих и това, което странно не намерих чак някаква информация в нета. http://shop.visiarts.net/bg/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=9063&category_id=39 Утре мисля да го чуя... За Маршалите, благодаря, и аз мисля да изчакам "ямболския". Мустанга.. абе искам да си чуя звучи китарата... писна ми от тез модулации.
  24. Здравейте и честита Коледа ! В момента съм с усилвател Fender Mustang II. Нямам оплаквания, но и не мога да кажа че знам как ми звучи китарата... . Намерих това - http://mmg-music.com/content/marshall-valvestate-2000-avt-20 , а също така и това - http://bazar.muzikant.org/marshall-valvestate-avt50,186032.html , свиря предимно в къщи и се репетира в един гараж. Въпросът ми е някой ако има впечатления от гореизложените да го сподели. Утре отивам да пробвам този в ммг. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.