Jim-ph Отговорено Юли 6, 2016 Share Отговорено Юли 6, 2016 Да се извинявам относно коментара ми относно линка към Греко, щото собственника му е казал, че на него му викат измамник и т н. Не съм посочвал тази обява като "фалшива" или "измама", просто обозначих, че китарата не е от модели на греко. Видях подобни Ария Про и Ибанез с дизайн близо до нея, и най-вероятно, беше една от тях, в определен момент беше без лого и реставрирана с каквото лого беше под ръка. Да ме разберете идеята правилно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юли 7, 2016 Share Отговорено Юли 7, 2016 (Редактирано) Още нещо доста съмнително според мен. Не претендирам да съм експерт, но силно ме съмнява Gibson да пуснат нещо с така нарязан nut. Не съм сигурен за ключовете, но и там нещата никак не изглеждат наред. Китарата е пусната за продажба в един от големите сайтове и е обявена като Gibson. Редактирано Юли 7, 2016 от blr 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юли 7, 2016 Share Отговорено Юли 7, 2016 Ех, кога ще запомните лесни признаци... сериал изрязан до дърво = Ки-тай. Ключове, нътове - защо избирате трудни признаци при положение че на 800лв с кейс все пак може да се види, има вариант да е много яка китара за парите ;-) а, 800 е без кейс, а 1000 с кейс. Тогава не. Всякакъв японец е много по-добър вариант. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юли 7, 2016 Share Отговорено Юли 7, 2016 (Редактирано) Още нещо доста съмнително според мен. Не претендирам да съм експерт, но силно ме съмнява Gibson да пуснат нещо с така нарязан nut. Не съм сигурен за ключовете, но и там нещата никак не изглеждат наред. Китарата е пусната за продажба в един от големите сайтове и е обявена като Gibson. Според мен,най-малкото е ,че прагчетата са тънки,и как та се казваше ,инлеи ли беше -отстрани пластмасата не покрива прагчето на грифа,абе за мен от тази снимка е менте,ама те и Гибсън са правили много експерименти през времето,сега като прочетох по рекламите на вносителя,че новите ес-джи са с 24 прагчета...заеби Редактирано Юли 7, 2016 от Hillbilly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 7, 2016 Share Отговорено Юли 7, 2016 Първото, което на мен ми прави впечатление е несъразмерната глава. Материалът на инлеите почти по всичко личи, че е mother-of-toilet )) Ключовете приличат, но не са каквито трябва. Ментета вече има навсякъде и трябва да се внимава, особено ако се купува онлайн. Това е огромен риск и няма спасение, ако ви излъжат в подобна сделка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юли 7, 2016 Share Отговорено Юли 7, 2016 те и при гибсон са mother of toilet. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 (Редактирано) Такааааа.... Имам си някои малки слабости и една от тях е да се бъзикам с разни отворковци по сайтовете за продажби. Ето сега един интересен казус. Обява за LP Custom Black Beauty на стартова главозамайваща цена от 7,500 лева. Само една снимка прикачена към обявата, в далечен план, размазана и от странен ъгъл. Фъобще, класика, както се казва. Почвам аз една учтива кореспонденция и получавам следния културен отговор, цитирам: "...Поредния идиот който се мисли за велик и дава наклон на кура на хората с тъпите си съвети без никой да му ги иска.Аз съм продал над 500 китари и за толкова години все ще се намери някой недоебан хейтър който да си прави чекий на малката пишка на китарите ми! А за да спиш спокойно вече я заяви приятел на Максим Горанов и утре ще я гледаш през крив макарон,защото едва ли си виждал и на снима такава китара и ще подсмърчаш само! Хахаха пий си лекарствата!... " Опа. Възпитан и високоинтелигентен индивид имаме насреща, това става ясно веднага. По някаква неясна причина, Максим Горанов, приятеля му или на приятеля балдъзата не е купила китарата, защото ЛП-то пак цъфва на пазара, тоя път за скромните 6,500 лева. Вече имаме и цели три снимки, вярно, пак с ниска резолюция и не баш на фокус, но те вече казват някои неща. Хайде сега, мили съфорумци, да направим една анкета: менте или не? Аз мисля да си кажа мнението накрая, понеже и отгоре на всичко имам същата. Апропо, ако има някое момче тука от Плевен и го познава другаря "Лаптоп Магазин", да отиде да го целуне по високото умно чело и да му предаде моите най-добри пожелания Едит: Ето как изглежда отзад моята --> Редактирано Февруари 9, 2017 от jabs 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 нормален гибсон е. ето е моя 1999 къстъм шоп 68RI седеф по грифа му изглежда истински, ама малко странно че няма фотографии, да. Предполагам че той няма тази китара в наличност. Аз също пускам китари по предплащане, обикновена практика е при скъпа стока в българска пазарна реалия (или също в случая ако той препродава инструмент дистанционно) 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 а с такъв културен разговор (също като и с тарикатни купувачи) вече съм свикнал тука :-) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 Въпросът ти е риторичен, нали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 (Редактирано) ^ Адаш, не бих могъл да твърдя със сигурност предвид малкото и некачествени снимки, но имам база за съмнения че китарата е копие. Най-малкото, никога не съм виждал толкова криво монтиран ключ на Гибсън, да не говорим на Къстъм Шоп. Black Beauty са малко по-особени Гибсъни. При тях подобно лого на CS също никога не ми е попадало. Понеже седя вкъщи с течащ нос и гаден грип имам времето да си пиша на воля, а ако някой иска да чете, негова работа, сам си е виновен Като видях обявата за първи път се заинтересовах искрено. За исканата цена можеше да е някаква стара китара и затова попитах (сравнително) любезно за сериен номер или COA, или повече снимки. Полученият отговор е по-горе. За да продаваш успешно премиум продукти (в какъвто и да е бранш) се иска нюх, такт и особени умения. Знам, защото (както пък ти знаеш) с това си изкарвам хляба. При продажбите на ментета пък си има категории. Примерно първа категория са баламите, които са се вързали при покупката и даже при продажбата не знаят какво продават. Има такива. Втора категория са "ако мине". Ако не мине, приклещваш ги, признават и изчезват. Трета категория са арогантните копелета. Хем знаят (или имат съмнения) че продават менте, хем искат да направят удяр и да вземат парите на някой балама (от първа категория). Конкретния продавач според мен е трета категория. Разбира се, той не е нищо повече от арогантен глупак, защото хората готови да отделят подобни суми няма как да бъдат преметнати с номера от селски вечеринки. Ако пък китарата все пак е истинска и е "нов внос от Германия", значи се опитва да я продаде на два пъти по-висока цена от пазарната. Както и да е де, просто ме е яд при такива ярки прояви на селска наглост и тъпотия. Редактирано Февруари 9, 2017 от jabs 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 Разбирам причините за гнева ти. И аз пазарувам по обяви и често ми се налага да мечтая за държава, в която подобни нагли твари биват санкционирани и поставяни на място, но за момента май сарказмът е най-силното ни оръжие. Според мен е ясно, че е менте, точно заради кривия монтаж на ключовете. Не вярвам истински Гибсън да види бял свят с подобен дефект, да не говорим за ниво къстъм шоп. Ще запомня името на въпросния тъпанар - рано или късно и аз мога да попадна на негова обява. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 Jim, не твърдя с категоричност че е менте Твърдя че така не се продава скъп инструмент. Да докажеш че инструмента ти си заслужава цената е нормално, дори задължително. Ако се държиш като ощипана госпожица веднага всяваш съмнение. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Февруари 9, 2017 Share Отговорено Февруари 9, 2017 Все ми е на акъла,че някой ще му занесе шест бона.Все някой ден ще случи на куповач,дето ще му изправи грифа в гърба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Февруари 10, 2017 Share Отговорено Февруари 10, 2017 Говоря с него по фейсбук сега. Досега изглежда адекватен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts