X_eNeMy Публикувано Октомври 24, 2006 Публикувано Октомври 24, 2006 докато ги слагах още 1ва се скъса, а след това и 2ра. другите се задържаха до сега. до сега съм свирил с 10ки фендер булетс а тези 10ки на "Дийн Маркли"... не мога да го опиша... не се прецаквайте... пък може и аз да съм попаднал на скапан комплект... де да знам... все едно. Когато спре да ми боли портфейла за 16те лева които дадох, ще напиша по-подробен коментар... П.С. Струните могат да се намерят в РФ София. Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Аз си купих преди около 2 месеца 3 комплекта.Сложих единия свирих около 2 часа (колкото траеха записите на 2 парчета)след това ги изхвърлих.Другите 2 комплекта си стоят така и не вярвам да ги сложа някога. Ужасно качество Цитирай
X_eNeMy Отговорено Октомври 24, 2006 Автор Отговорено Октомври 24, 2006 Ти поне си ги сложил и 6те... и си свирил на тях...между другото колкото и да се прецаках с тях ще ги защитя до известна степен. Хубаво е преди свиренето да останат известно времето на китарата да се поразтегнат, може би ден - два за да се разработят и самите те. Но все пак... Дийн Маркли... какво да кажа - СКАПАНИЯ ! :wall: Цитирай
Overkill Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Какви точно се водят струните? Дийн Маркли не са само едни Цитирай
TONY Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 BLUE STEEL DEAN MARKLEY STEVE VAI http://www.deanmarkley.com/Strings/Electri...ueSteelEl.shtml NO COMMENT :read: http://www.deanmarkley.com/Ads/RALgPics/DMSAdsRA2Page3.shtml DEAN MARKLEY SIGNATURES -Yngwie Malmsteen No COMMENT http://www.deanmarkley.com/Ads/DMS/DMSAdsPage1.shtml http://www.deanmarkley.com/Ads/RALgPics/DMSAdsRA1Page2.shtml и моята скромна персона е много доволна от Дийн Маркли -навремето ползвах 9-42 с черния етикет сега Сигничьрс - Найкьл Стийл Цитирай
synchu Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Това е супер странно, защото навремето поне когато излязоха Блу Стиил, може би около 5-6 години (докато изчезнаха от БГ) свирих само с тях и си бяха страхотни струни. След това няколко пъти съм си купувал отвън по 5-10 комплекта и нямаше промяна в качеството. Нямам представа защо може да се е променило качеството или поне тези тук да са различни, ное е много странно? Дийн Маркли по принцип е фирма с отлична репутация.... Все таки откак открих китарния Power Bright Thomastik май няма да се прехвърлям на други. Кофтито е че ги няма в БГ. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 това не е супер странно, а е аматьорско относно изказването на Ексенеми за блустийл! нека казваме нещата с истинските им имена. не може за Стив Вай да стават - а за него не! за мен - единственото което мога, да си мисля е, че нашия приятел просто не е сменил правилно струните или пьк е начинаещ и кьса струни на поразия(както правех и аз - пьрвите една две години откакто бях започнал да свиря). Колкото до Кольо -знаем,че той е наясно с нещата - - но не е казал -от кой комплект и поради каква причина е недоволен. освен това - прочетете на пакета - да не би да пише мейд ин чайна знам ли - 16 лв за блу стийл - не ми се вярва. има и вариант - дийн маркли да са развалили качеството - обаче - нали, китаристите по цял свят щяха да изпищят и да се чуе все пак живеем в информационно общество - другари и другарки Цитирай
X_eNeMy Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 Сменям си струните като по учебник и до сега СЛАГАЙКИ фендер булетс 10ки не съм късал никога. Сменял съм струни 5-6 пъти и се чувствам олегнал и сигурен в себе си когато пипам. Сигурен съм, че комплекта беше скапан и ПАК И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КАЗВАМ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЧЕТАТ А ВИЖДАТ ЗАГЛАВИЕТО И ПИШАТ !!! Може да греша относно качеството на Дийн Маркли, и ДОРИ да е случайност тази случка - комплекта беше скапан и прее*ан на 100%. Или съм най-големия каръка на земята или Дийн Маркли вече не са това което са били. П.С. Не знаех, че ги е имало преди, не съм свирил с тях. Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) Струните за които говоря не бяха блу стиил имаха ниакаква шарения на тях,нещо като обор или ясла,а 4та и 5та бяха дотолкова фалшиви,че ме накараха да си изместя блокчетата на тремолото докрай назад и даже това не реши изцяло проблема.Мисля че бяха Никел сриил електрик. Колкото до блу стиил с тях не съм свирил Колкото до цената,навсзкъде из Европа цената на Блу стиил не надвишава 13франка(15 лева) сори Редактирано Октомври 25, 2006 от kolio_k Цитирай
TONY Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 ползвал сьм какви ли не струни най много сьм купувал от РФ те в началото започнаха като - фирма специалист по струните не 6 - а поне 60 комплекта сьм видял за дийн маркли - това което пише More Power,Tone,Sustain and Longer Life- consistent world class performence -set after set за мен си е чиста монета дийн маркли дьржат 3 пьти повече от другите и имат страхотен тон,сьстейн и пауьр все още имам 4-5 сета от един бокс -signature series така че не ми се налага да купя - блу стийл-да проверя даже бях дал на аваава -един срещу зак уайлд гхс не ми се е оплакал ами, нека повече хора ползвали дийн маркли се изкажат особенно тези, дето наскоро са купували защото за производството отпреди година -две - няма сьмнение Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 аз за баса сега съм с блу стиил. Носиха ми ги от чужбина, ама честно казано не ми харесват като тон. Много блудкави... Не ме кефят и скоро май ще ги сменям... Иначе не са се скъсали още Цитирай
Recommended Posts