inferno383 Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Какъв кабел ми трябва и къде трябва да го включа в мик ин или в лайн ин.Аз имам кабел с голям стерео жак и преходник за малък стерео жак който е включен в лайн ин.Но като пусна ревалвера и включа някакви ефекти има лек шум.Можете ли да ми обясните как да премахна този шум и записите ми да звучат като семпълите които вие сте записали.Мерси предварително Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 (Редактирано) Ако си с дънна звукова карта, нищо чудно че имаш шум Второ, китарата е моно и ти трябва моно кабел с моно преходник и го турваш в микрофонния вход, то шумец пак ще си има ама има някъква вероятност той да е по малък Трето , купи си по читава звукова карта и ди ай бокс и шум нема да има P.S. То шумовете може да са е от 1000 други неща захранване, кабели и.т.н. Редактирано Юли 31, 2007 от f1_sound Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Еко е реализирана такава поддръжка в самия софт. Защо не питаш Евтим и/или Дими? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Точно тоя софт има най-малко шум от всички подобни, така че най-вероятно проблемът ти е някъде другаде по веригата. Виж предложенията на f1_sound. По принцип тоя софт има малко шум, така че както си го написал "...Но като пусна ревалвера и включа някакви ефекти има лек шум..." звучи нормално и няма как да преценим дали е в рамките на допустимото. Успех! Цитирай
dedomito Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Като страничен съвет мога да ти кажа следното : виж в менюто за волуме контрол на уиндолса , при мене при микрофонния вход има едно разширено меню от което можеш да зададеш микрофонен Boost .Виж ако е включен го изключи , тъй като той вкарва доста шум Цитирай
the_gorer Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 Питам ги аз, но те явно не са гледали скоро темата. Ще им драсна по едно ЛС. Междудругото: дали не се е появила напълно работеща TBYB версия, която да може да запазва пресети? Сега усвоявам Кюбейс СХ3 и там ще ми трябва Ревалвера да може да си пази пресетите, а не да се налага да ги зареждам в десетките тракове наново всеки път когато рестартирам Кюбейс. Голяма играчка. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Да , възможно е! Аз смятам да си купя миди педалиера на Беринджър за тази цел идните дни. Програмата има миди лърн и може да задаваш на различните контроли различен миди месидж от педалиерата. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 (Редактирано) Супер! Кач пара е най-евтината МИДИ педалиера? Искам да мина Тънко. Нящо марки, модели, препоръки, ала-бала? Мерси! Редактирано Август 4, 2007 от the_gorer Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 http://www.alienconnections.com/one_topic.htm?topic=1162 Задава се версия 3 на този много добър (но и труден за масовия потребител като мен) китарен софт амп/ефект/.. симулатор. Не ми е ясна точно кооперацията с Peavey, но сигурно ще е за добро. Ще се появи Q1 2008. Митак (Налбантов), дай ни малко инфо ако имаш в повече. Тук има доста фенове на продукта, а ти имаше достойно участие в предишната версия. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Инфо нямам Вече нямам общо с Ревалвер. Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Навсякъде се чуват хвалби от бета тестъри. Има симулации на Peavey 6505, JSX и т.н. Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Това ще го очакваме с нетърпение. Цитирай
Vinetu Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Peavey proudly introduces.... Погълнаха го човечеца..... А за Peavey 6505 (5150) има фрии VST. Казва се Wagner Sharp Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Download Revalver MK III Demo Версия 080417b Пробвах го вчера, моделите на Peavey са невероятни! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Ооо, има версийка и за Мак. Ще се тества значи... Цитирай
Recommended Posts