Guest Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 Problem solved! Оказа се, че всичко идва от един кабел.. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 ^ Обаче работи само един пресет. Другите не се включват колкото и дацъкам по тях. Деактивирани са - демек, доста орязано демо е. Дано скоро да излезе нещо по въпроса от любимците на народа. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Ето тук и едно видео с Ревалвер МК 3. Специално за младите китарни фенове на Металика. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=38883 Цитирай
sasoh Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 (Редактирано) Колега, линкове към пиратски софтуер не се допускат! (дано не изям банана заради това) След като си добронамерен и си си разбрал грешката, наказания няма да има. Редактирано Април 29, 2008 от MDFk Цитирай
DeadWing Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 Това ми отнесе главата на юг ве! Ебем ти зверския софт. Засега все още съм на вградения пресет "Creme de la Creme" и не съм сигурен, че ми трябва нещо друго. Това е ранната Металика в чист вариант. След малко ще преслушам и другите вградени пресети, но това е предостатъчно добро за винтидж траш. За мен Ревалвер е коронованият крал на всички амп-симове. Къде го намерихте това смисал на пре-ампс или поуар ампс? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 (Редактирано) Кое къде сме намерили? Пресета ли? FLATHILL DUAL REACTOR >>>> CREME DE LA CREME Което значи, че първо избираш от горното падащо меню FLATHILL DUAL REACTOR, а после в долното падащо меню избираш CREME DE LA CREME. Това е. Редактирано Април 29, 2008 от the_gorer Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 И аз имах честта да го чуя Ф2Ф благодарение на колегата zanev 70. Много добре обажда, има супер готини пресети!!! Цитирай
DeadWing Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 Кое къде сме намерили?Пресета ли? FLATHILL DUAL REACTOR >>>> CREME DE LA CREME Което значи, че първо избираш от горното падащо меню FLATHILL DUAL REACTOR, а после в долното падащо меню избираш CREME DE LA CREME. Това е. got it Някакво ми е слабичко.Ама като пусна песничка и свиря върху нея се покриват китарите,мн яко :П Цитирай
Slav Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 МАЛЕЕЕ, ТОВА НЕЩО Е ВЕЛИКО !!! Ето това търсех Guitar Rig ряпа да яде Цитирай
ba6 maistora Отговорено Август 1, 2008 Отговорено Август 1, 2008 абе хора, гледам че тук всички ползват Ревалвер, само че аз защо не мога да чуя нищо. Драпнах я, чувам си китарата, обаче стартирам програмата и не се променя нищо. Само някакъв шум понякога се появява, но никакъв ефект, никаква промяна. Зареждам си там някакви ефекти, преампове и т.н, ама все тая. Сега ясно че явно съм тъп и пропускам нещо, но ще се радвам някой да ми помогне. Имам ASIO драйвери, пробвам с различни опции горе от менюто за Audio Devices, гледах и менуала, но нищо не става. Цитирай
dedomito Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Здравейте . Има ли някой идея от каде мога да си тегля банки за Ревалвер 3 ?? Обърнах нета и намерих единствено една на г-н Налбантов. Дайте идей , че ми е любимия софт , а все още няма възможност за запаметяване и ще се ползват готови , няма как == Цитирай
Heartman Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 http://www.guitarampmodeling.com регистрираш се и дърпаш Цитирай
Heartman Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 http://www.guitarampmodeling.com регистрираш се и дърпаш Цитирай
dedomito Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Мерси , наистина там намерих 3-4 банки . Цитирай
Recommended Posts